Logitech zamjena misa..

poruka: 5
|
čitano: 1.697
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Logitech zamjena misa..

Ovako vidio sam ovdje na forumu da je netko zamijenio od logitech il mis il tipkovnicu, tj. logitech mu je posalo novu jer je bila pokvarena... eh sada sam ja pokvaren he he, pa sam poslao dopis logitechu u vezi mx-1000 da imam problema s signalom olfo , i kazu da ce mi ga zamijenit ako mi posaljem podatke, grad, ulica.... Sad zanima me tko ima s tim iskustva i kakva je procedura.... Jbg nije bas lijepo od mene, al ako mogu dobit novi mis, a ovaj je negdje vec 2 god, wireless, neznam jos ni koliko ce mu baterija trajat, mozda mi ne bi lose doso Namigiva

Eh koji sam primjer balkanizma Belji se

gigabyte p35 ds3, q6600 2.4@3.2, asus hd 4850 @ 700/2200 512mb, 4gb @ 800 mhz, Wd 640gb, Vista 64bit
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Logitech zamjena misa..

e kakva je to foras slanjem dopisa proizvođaču računalne opreme

kaj to stvarno funkcionira

pa nece ti ga zamjenit ni u servisu po garancijom a ovi ga odma salju cim dopis napisesBelji se

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Logitech zamjena misa..

Da, brijem da cu ispunit sutra mail, i poslat im podatke..... ja mislim da ce ga stvarno poslati, oni su mrtvo ozbiljni, meni je malo bed sto cu ih smuljat, al nece propast he heCool

Recimo u vemulj-u bi ti nasli razlog da ti ga ne mogu zamijenit, a ovi te traze podatke da ti ga posalju na kucnu adresu i kad ga dobijes moras ga slikat i to je to, tako da znaju da je paket doso!

Kud puklo da puklu, probam pa javim rezultateSmijeh

gigabyte p35 ds3, q6600 2.4@3.2, asus hd 4850 @ 700/2200 512mb, 4gb @ 800 mhz, Wd 640gb, Vista 64bit
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Logitech zamjena misa..

Je stari, ovi iz logitecha su kreteni pa će ti samo tako poslati novog miša.Belji se

Ne znam od koga si ovo čuo, ali zvuči legendarno, pošalješ par godina staru komponentu koja je eventualno u kvaru, i onda oni tebi pošalju novi proizvod, bez provjere, fenomenalno.To što za u svakoj regiji imaju ovlašteni servis nema veze, to imaju onak iz zafrkancije, za one kojie ne pošalju hardware na zamjenu poštom.

Daj popi si jedan antipiretik (snižava temperaturu) Sramim se

Phalanx One
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.12.2008 1:19 (Baotica).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Logitech zamjena misa..

Ovo je unbelieveable.... meni je brat dao prosle godine dao mis iz kompleta logitech-a mx 5000, znaci to je ubiti mis serije mx 1000, prvi laserski wireless mis.... i sad ja njima poslao zahtjev za mis kao da je olfo u banani, a kako je mis u kompletu, zena meni kaze, a ce mi morat poslat komplet mx 5500, jer onoga vise nema, e a ja imam samo stari mis, i to je to, tipkovnicu je buraz bacio bacio, a to je kaj je najbolje kupio rabljeno, bez garancije i poslao meni iz kanade.... he he he!!!!!!!

Svaka im cast na svemu nemam rijeci, u ve-mil ti seru i kad imas racun, i garanciju a ovi salju na osnovi slike i mail-a!!!! Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice