Komp ukljucen-problem

poruka: 6
|
čitano: 1.279
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Komp ukljucen-problem

danas sam ukljucio nalware scan i otišao na 1 sat i dodjem na komp da vidil dali je scan završio..ukljucim monitor i ništa..malo zdrmam s mišem opet ništa..a na kucištu svijetli zelena led lampica-da je komp ukljucen...i na kraju sam ga prisilno restartao i radilo je sve normalno!

dali znate problem?

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.8.2009 13:32 (imbra).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Komp ukljucen-problem

pa i ja imam taj problem, meni je to vec normalno... prije sam imo neki 2Ghz proc i mislio sam da je do njega da je preslab pa mi se komp stalno u pol scana smrzava, kad sam ga promijenio i stavio amd 7850 opet mi se smrzavao, onda sam stavljo nove windowse i opet mi se komp smzavao u pol scana pa ga moram restartat... sad sam vise izgubio živce i više neskeniram komp s antivirusima ali ga imam na kompu... tako da ako mi se nakupi virusa na kompu a antivirus neotkrije slijedi reinstal windowsa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Komp ukljucen-problem
imbra kaže...

danas sam ukljucio nalware scan i otišao na 1 sat i dodjem na komp da vidil dali je scan završio..ukljucim monitor i ništa..malo zdrmam s mišem opet ništa..a na kucištu svijetli zelena led lampica-da je komp ukljucen...i na kraju sam ga prisilno restartao i radilo je sve normalno!

dali znate problem?

Uspavao ti se komp. Trebao si pritisnuti Space ili druge tipke.

Uglavnom ako ti radi sad nomralno, nikakav problem.

16 godina
neaktivan
Komp ukljucen-problem

misliš na malerebytes scan..brzi ili komletni,ako sve radi normalno onda i  nema problema..
napravi još jednom brzi scan(traje 5do 10 min)..pa vidi što ti nudi..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

stisnal sam i space i sve tipke na tipkovnici i ništa

16 godina
neaktivan
imbra kaže...

stisnal sam i space i sve tipke na tipkovnici i ništa

uzmi nadogradnju/apdejte..čekiraj  brzu provjeru,klikni na provjeri i pričekaj..

ako se pojave neki  problemi kad skenirate s antimalware/spyware alatom,probajte za to vrijeme isključiti  rezidentnu zaštitu anti virusnog programa..

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.8.2009 17:06 (seneka).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice