To je ugl. to. Komp se resetira kad god hoće. Isprva sam mislio da je to zbog pregrijavanja ili tak nečega jer mi se to prvih par puta desilo dok sam igrao neku igru, skinuo sam coretemp i vidio da temp. ne prelazi 50 stupnjeva. No počeo se resetirati dok npr. gledam video na youtubeu.
Skužio sam da napajanje proizvodi neki tihi pomalo pišteći? zvuk. možda i to ima veze.
Shvaćam da to može biti od bilo čega no sve jedno bilo kakav savjet ili prijedlog je dobrodošao.
Hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
50 stupnjeva za proc u idle-u nije baš malo, ali mislim da problem nije u tome. Provjeri temp. grafe.
Testiraj memoriju sa mem test! Može biti da su ram-i otišli.
a može biti da je matična ili napajanje nekvalitetno,ako si kupio gotovu konfiguraciju postoji vjerovatnost da su ti uvalili nešto unutra nekvalitetno,a opet s druge strane možda nije do hardvera,tko zna vjerovatno ti neki program ruši kompjutor to se meni znalo dešavati pa kad bi izbrisao taj program prestalo bi,probaj deinstalirati programe koje si instalirao
hmm, evo sad cu nesto bubniti no mozda pomogne:
>možda ti je neko u startup ubacio batch file (može bit pretvoren u exe file pomoču programa: bat2exe converter) u kojem je ukucana naredba:
@echo off
shutdown -s -t %random%
Hahaha...hvala na ideji..:P
Sry na OT..=)=)=)
Ovo moram na informatici uvalit..:P
50 stupnjeva za proc u idle-u nije baš malo, ali mislim da problem nije u tome. Provjeri temp. grafe.
50 na full loadu. ne idle-u. zaboravio sam reč da imam win7 32-bit. ako to možda nešto mijenja.
napajanje mi je codegen 500w i grafička HD4870 1GB (ona gainwardova s 2 hladnjaka)
matična microatx ecs amd 690gm-m2 (uzeo sam ju jer je bila jeftina)
rami OCZ DDR2 4GB 800 MHz
HDD 2 Seagatea: jedan stari ATA 160 GB , a drugi SATA 1 TB
nadam se da je pomoglo.
Kao što je već rečeno, napravi mem test i provjeri temp. grafe. Ako sve bude OK, najvjerojatnije je napajanje..ali javi kako je prošao mem test i kolika je temp. grafe..
tmp grafičke na prelazi 60 stupnjeva.
a memtest mi se neće bootat. zašto neznam. el postoji neka verzija koju nije potrebno bootat?
Probaj OVO.
koji ti je os?
Cekaj reko si Windows 7.
jel RC(Beta).
Ukoliko je RC onda je to problem jer je RC istekao 1.3.2010 i gasi se svaka 2 sata
nije beta. pravi aktivirani. sve
Koji ti piše build? (Start => u search napiši dxdiag => enter => Operating System. Tu će ti pisat build pa ga reci, za svaki slučaj)..
windows 7 ultimate 32-bit (6.1, Build 7600)
windowsi su ok, oko toga ne bi trebalo biti problema.
dvaput sam pokreno memtest i kad je došlo do 1% oba puta komp se restiro.
što sugerira da memorija zeza (ma nemoj reć) 
Mislim da smo riješili problem..
memorija ja jako vruća. jel je to zbog nekih nedostataka u hlađenju kompa ili zbog toga što je otišla?
ljudi i ja imam problem...kad igram npr cod2 mi se resetira komp...a kad igram neke slabije igre kao npr cs 1.6 ili nfs underground 1 onda ne...molim vas pomozite....:(
daj nam konfu napiši
http://www.speedtest.net/result/832888883.png U školi... 90Mbps DL 6Mbps UL