Komp mi ne čita neka slova

poruka: 65
|
čitano: 22.293
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Komp mi ne čita neka slova
17 godina
neaktivan
Cijena za gotovinu: 47.34 kn

za tu cijenu ne mozes ni ocekivati nista bolje...

ulozi vise od 100 kn...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
17 godina
neaktivan

daj jednostavno kupi novu -.-

netko

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
Cijena za gotovinu: 47.34 kn

za tu cijenu ne mozes ni ocekivati nista bolje...

ulozi vise od 100 kn...

ok...sutra idem u grad po novu tipkovnicu...

Ali ako i ona ne radi... ijuuu bjezi odma Namigiva

16 godina
... nosi to tamo...

nemoj nista govoriti da si radio ako si radio, reci da ne radi to i to... i da ako mogu odmah provjere i gotovo...

Inače USB tipkovnice iste su kao i PS2... jednostavno to sto si dobio s kompom je ocito nekvalitetno, ili si ti prolio vodu ili colu po tome... ili ili...

ima 500 razloga...

Ma di ćeš...pa trebalo mu 20 postova da vas posluša da ode probat kod frenda, znaš kad će ić na garanciju...kad na vrbi zasvrbi...

Vidiš kakve nebuloze priča.

Nikako mi to neide u glavu, ok netko ne zna, pa pita,i to je ok, onda mu ovdje ljudi željni pomoći sa više godina iskustva svi odreda kažu isto a on neće pa neće, nije to tako nije moguće, komp je nov...pa kompa garancija nije tu bezveze, garancija je tu zato jer se događa da neke stvari jednostavno prestanu radit, nekad odmah ne rade, nekad za bezobrazno kratko vrijeme a nekad i za 2-3 godine, nekad i nakon 10, ali to tako ide, radi pa više ne radi. Ništa neobično. Zato postoji garancija, račun i pravac dućan.

Kakva kutija, ašto bi je zapakirao, ako imaš račun i garanciju ne moraš ti čuvat kutiju, barem prema mojoj praksi i iskustvima.

Ako nisi ništa izlio u tipkovnicu i ako nema vidljivih oštećenja onda ćeš dobit drugu, ako ima onda si kupi drugu, pa tih usranih tipkovnica imaš od 25 kn pa 1000, sigurno ćeš si nać nekiu koja možeš kupit.

EDIT: @EnlightenedPhoenix - ovaj drugi dio naravno nije bilo tebi namjenjen, nego pokretaču teme

A i vidm da je ipak popustio čovjek...

Onda nam sutra javi kako je to prošlo u dućanu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.10.2010 20:27 (miki1981).
15 godina
neaktivan
miki1981 kaže...
... nosi to tamo...

nemoj nista govoriti da si radio ako si radio, reci da ne radi to i to... i da ako mogu odmah provjere i gotovo...

Inače USB tipkovnice iste su kao i PS2... jednostavno to sto si dobio s kompom je ocito nekvalitetno, ili si ti prolio vodu ili colu po tome... ili ili...

ima 500 razloga...

Ma di ćeš...pa trebalo mu 20 postova da vas posluša da ode probat kod frenda, znaš kad će ić na garanciju...kad na vrbi zasvrbi...

Vidiš kakve nebuloze priča.

Nikako mi to neide u glavu, ok netko ne zna, pa pita,i to je ok, onda mu ovdje ljudi željni pomoći sa više godina iskustva svi odreda kažu isto a on neće pa neće, nije to tako nije moguće, komp je nov...pa kompa garancija nije tu bezveze, garancija je tu zato jer se događa da neke stvari jednostavno prestanu radit, nekad odmah ne rade, nekad za bezobrazno kratko vrijeme a nekad i za 2-3 godine, nekad i nakon 10, ali to tako ide, radi pa više ne radi. Ništa neobično. Zato postoji garancija, račun i pravac dućan.

Kakva kutija, ašto bi je zapakirao, ako imaš račun i garanciju ne moraš ti čuvat kutiju, barem prema mojoj praksi i iskustvima.

Ako nisi ništa izlio u tipkovnicu i ako nema vidljivih oštećenja onda ćeš dobit drugu, ako ima onda si kupi drugu, pa tih usranih tipkovnica imaš od 25 kn pa 1000, sigurno ćeš si nać nekiu koja možeš kupit.

EDIT: @EnlightenedPhoenix - ovaj drugi dio naravno nije bilo tebi namjenjen, nego pokretaču teme

A i vidm da je ipak popustio čovjek...

Onda nam sutra javi kako je to prošlo u dućanu.

Gle...taj problem sam imo već...pa sam ga riješio,zašto mi se uvjek kvare iste tipke??omfg

pa ako se vec pokvarila,onda nebi trebalo nijedno slovo radit...problem je u tome sto se ne sjecam kako sam to napravio...

17 godina
neaktivan
Zasto ti ne bi trebalo nista raditi????

Ja sam imao tipkovnice gdje se samo jedno slovo pokvarilo (nemehaničko oštečenje)...

Glavno... baci tipkovnicu, kupi ili neku DOBRU ms industrial...

ili nesto pametnije...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
15 godina
neaktivan
a zasto mi se na prosloj tipkovnici i na ovoj novoj pokvarila bas ista slova?
15 godina
neaktivan

Nis cudno za MS, ja neznam ni sta si ocekivo od tog :/

Kupi Logitech i bit ces miran 10 godina :s

EDIT! Da nije i prosla bila MS? lol

The best way to be boring is to leave nothing out.
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.10.2010 21:49 (Sale_ds).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
DuMe kaže...
Nello kaže...
DuMe kaže...

Nije to...

Da nije u BIOS-u negdje?

Ne, u tipkovnici ima kontroler koji kontrolira slova. Posudi tipkovnicu od nekog prijatelja ako imaš pa isprobaš pa ako prijateljev tipkovnicu sve radi kako treba, onda je jasno da je tvoj tipkovnica u kvaru i kupiš novu. Nemožeš biti siguran dok ne isprobaš.

Tipkovnica radi normalno... jer sam imo vec taj problem prije pa sam a rijesio,samo sam zaboravio kako...tipkovnica je nova i radi 100 posto..

nece ona tebi reci kad ce crknut!!!

zasto prst dole !!!!1
15 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

Nis cudno za MS, ja neznam ni sta si ocekivo od tog :/

Kupi Logitech i bit ces miran 10 godina :s

EDIT! Da nije i prosla bila MS? lol

i Prosla je bila MS ...da

Ali frend mi isto ima MS ali njemu super radi.. i jos je starija od moje...

16 godina
uzmi neku logitech,razer ili saitek.

Ms je srot.
KUPUJEM NOKIU E90 COMMUNICATOR DO 700KN HITNO
15 godina
neaktivan
8ax kaže...
uzmi neku logitech,razer ili saitek.

Ms je srot.

Ok..uzet cu drugu tipkovnicu...

Ali ako netko zna nek mi odovori.Vecina nji su mi rekla da tu namjestim..

Regional and Languagne Options -> Languages -> Details -> Settings i odaberi da ti je keyboard na hrvatskom.

oni kazu da je tu problem,medjutim meni je to sve dobro...

16 godina
DuMe kaže...

oni kazu da je tu problem,medjutim meni je to sve dobro...

Lud si ko pegla...pa dao si nam na početku SS od toga, i fino su ti kolege rekli da je to sve ok namješteno, i to ne jednom nego nekoliko puta, i sad opet pitaš.

A kad već jesi tako nedokaziv i znaš da si tvrdoglav i nećeš druge slušat i kad si bio sa tipkovnicom kod frenda, pa šta onda nisi uzeo njegovu kod sebe na 5 minuta da sam sebi dokažeš da je samo do tipkovnice?

Iako tvoja i kod tebe i kod njega jdnako šteka...a njegova kod njega radi...da, problem je što tvoja tipkovnica ima 16kb rama i sa sobom nosi regional postavke od winsa na svaki komp na koji se spoji i te postavke iako su u redu one ne valjaju dok ti tipkaš po tipk....ne fantaziraj....nego razmišljaj logično.

Tipkovnica šteka kod tebe i šteka na drugom kompu...druga tipk na drugom kompu radi ok...čisti logični zaključak...tvoja tipkovnica je neispravna, odi i zamijeni/kupi drugu.

Nikakve probleme nemaš sa postavkama...ostavi se tih postavki, jer ako neznaš pobrkat ćeš ih, pa će ti nova tipkovnica davat razne umlaute i tko zna šta još ne, pa ćeš nas uveseljavat sa novom temom...

15 godina
neaktivan

Uzet cu onda od logitecha jednu od 140 kn.

Cuvajte se ako ne radi..Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Da si nisi možda Sticky keys upalio ? Pritisni SHIFT pet puta , pa na prozoru koji ti se otvori pritisni settings i na tabu keyboard makni sve kvačice ako ih ima.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ROADRUNNER kaže...

Da si nisi možda Sticky keys upalio ? Pritisni SHIFT pet puta , pa na prozoru koji ti se otvori pritisni settings i na tabu keyboard makni sve kvačice ako ih ima.

Tu je sve u redu...

17 godina
neaktivan

Definitivno najtvrdoglaviji pokretač teme za pomoć u zadnje vrijeme, prvo kroz deset postova kategorički odbija testirati ispravnost tipkovnice (jer problem je jamačno u "control panelu"), a zatim nakon što tipovnica zaista nije ispravna, odbija iskoristiti jamstvo na koje ima puno pravo.

Ojbte.

dobro da ti nije otišla matična, to bi tek bio problem.

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
PureEntity kaže...

Definitivno najtvrdoglaviji pokretač teme za pomoć u zadnje vrijeme, prvo kroz deset postova kategorički odbija testirati ispravnost tipkovnice (jer problem je jamačno u "control panelu"), a zatim nakon što tipovnica zaista nije ispravna, odbija iskoristiti jamstvo na koje ima puno pravo.

Ojbte.

I onda na kraju pita: pa ajde ako netko zna...da nije ipak u cpanelu problem... Cool

15 godina
neaktivan
PureEntity kaže...

Ojbte.

Upravo sam suprotno od tvrdoglavnosti....

REKO sam da cu kupit novu...ali trta me ako i ova nova ne bude radila...NEMAM ja bas para kolko vi...

17 godina
neaktivan
DuMe kaže...

REKO sam da cu kupit novu...ali trta me ako i ova nova ne bude radila...NEMAM ja bas para kolko vi...

Zaista te ne kužim, zašto bi kupovao novu ako ti je ova pod garancijom. Kakava kutija... da vidim tko ce me zajebvat za garanciju zbog kutije? Ambalaža ne spada pod garanciju nego prizvod. Jasno mi je da po trgovinama rade majmunarije od kupaca ali to se riješi. 

Sretno i ne bacaj novce bez veze.

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related
16 godina
DuMe kaže...
PureEntity kaže...

Ojbte.

Molim te...ne laprdaj ovuda...evo ti dokaza gore, a i cijela tvoja tema je dokaz od početka je pročitaj i prisjeti se kako je išlo.

15 godina
neaktivan
miki1981 kaže...
DuMe kaže...
PureEntity kaže...

Ojbte.

Molim te...ne laprdaj ovuda...evo ti dokaza gore, a i cijela tvoja tema je dokaz od početka je pročitaj i prisjeti se kako je išlo.

Miki,ti u ovoj temi nisi nista pomogo,svaka cast pojedincima..

A sad idem kupit tipkovnicu..NOVU.

necu je zamjenit jer je MS sranje....

Drzte mi fige xD

16 godina
DuMe kaže...

Miki,ti u ovoj temi nisi nista pomogo,svaka cast pojedincima..

A sad idem kupit tipkovnicu..NOVU.

necu je zamjenit jer je MS sranje....

Drzte mi fige xD

nisam, jer kad sam vidio temu vidio sam da ti svi govore šta treba, a ti nikako nećeš...pa vidjeh da nema smisla...al šta je previše je previše.

Ljudi oće pomoć a ti ih ignoriraš i tupiš po svome i nakon što ti 10 puta kažu drukčije.

ALi to je OT pa evo neću o tome

15 godina
neaktivan

Evo ja ti imam ovu (Media 600)i prezadovoljan sam, doduse kad sam je ja kupovo kostala je 250kn i stariji model je pa s time i drugacije izgleda.

Radi vec 4 godine.

Ali mislim da bi ti i sa ovom bio zadovoljan.

Edit! Sorry one dvije gore nisu ni slicne...ne kuzim zasto nose isto ime -.- kupi ovu dole i bok! :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.10.2010 12:12 (Sale_ds).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo ljudi kupio novu..sad sve radi savršeno

btw. taj kod kojeg sam kupio se isto cudio na to da ona ne radi..

Kupio sam logitechovu...240 kn

http://www.links.hr/index.php?naziv=Tipkovnica+LOGITECH+UltraX+Premium%2C+oem%2C+USB&option=artikl&id_kategorija=1012&id_artikl=101.200.134

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Eto..sad si miran 100god :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DuMe kaže...

Evo ljudi kupio novu..sad sve radi savršeno

btw. taj kod kojeg sam kupio se isto cudio na to da ona ne radi..

Kupio sam logitechovu...240 kn

http://www.links.hr/index.php?naziv=Tipkovnica+LOGITECH+UltraX+Premium%2C+oem%2C+USB&option=artikl&id_kategorija=1012&id_artikl=101.200.134

Zašto 240...na linku piše 155 kn...?

15 godina
neaktivan
16 godina
DuMe kaže...
Sale_ds kaže...

Eto..sad si miran 100god :)

Reko mi je prodavač da je tipkovnica predobra,i zbilja jest...

EDIT: to je samo link od slike kako tipkovnica izgleda..toliko sam je platio u mome mjestu...

Aha...bome dobra zarada prodavača...

Ali na stranu to, tipkovnica je stvarno dobra, i kvalitetna.

EDIT: nadam se da nisu sve stvari kod tebe toliko skuplje...

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.10.2010 13:31 (miki1981).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice