Jedan maleni problem ^^

poruka: 14
|
čitano: 2.071
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Jedan maleni problem ^^

Evo sad su me zvali iz Linksa komp mi dolazi u ponedjeljak(MOJ PC)...imam windows 7 e sad imam jedan problem nemam PS2 tipkovnicu,kako cu ja uci u bios ^^'

imam usb tipkovnicu i imam onaj utor USB to PS2 ali hoce li to valjati...jer moram staviti da mi boota dvd da mogu poceti sa instalacijom....sto da napravim ako to ne bude valjalo....e da jos me zanima

kako hdd podijelit na particije(2 djela)

1 particija 200gb(programi....)

2 particija 300gb(igre,muzika... )

PUNO se zahvaljujem na svakom odgovoru...pusa Smijeh

.::Fc Barcelona::.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jedan maleni problem ^^

Za ući u BIOS pokušaj pritiskati Del na tipkovnici, a za podijeliti HDD na particiju imaš ovdje upustvo od jurluka.

We don't need no educatio/ We don’t need no thought control/No dark sarcasm in the classroom...

1 0 hvala 1
16 godina
protjeran
RE: Jedan maleni problem ^^
Razer_Copperhead kaže...

Za ući u BIOS pokušaj pritiskati Del na tipkovnici, a za podijeliti HDD na particiju imaš ovdje upustvo od jurluka.

jel ti kontaš nemože s tipkovnicom koja ima usb ulaz mora imat onaj naj običniji ulaz da bih mogao uči u bios!!

Mato_Lukic
17 godina
neaktivan
lacoste88 kaže...

imam usb tipkovnicu i imam onaj utor USB to PS2 ali hoce li to valjati...jer moram staviti da mi boota dvd da mogu poceti sa instalacijom....sto da napravim ako to ne bude valjalo....e da jos me zanima

Valjat ce :)

A particije napravis prilikom instalacije Win-a. Vrlo jednostavno. Imas unallocated prostor od kojeg napravis dvije particije.

Off through the new day's mist I run, Out from the new day's mist I have come ...
16 godina
neaktivan

tnx Bruno :))

e sad zanima me kakav je win7,neki su mi rekli da se nebi vise vracali na vistu/xp jer je preodlican windows...i zanima me kako ce taj windows radit na moju konfu?

17 godina
neaktivan
Mato_Lukic kaže...
Razer_Copperhead kaže...

jel ti kontaš nemože s tipkovnicom koja ima usb ulaz mora imat onaj naj običniji ulaz da bih mogao uči u bios!!

Ja bez problema ulazim u BIOS s USB tipkovnicom (g11) bez PS/2, a autor teme ima kako je rekao onaj PS/2 dodatak.

We don't need no educatio/ We don’t need no thought control/No dark sarcasm in the classroom...
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.7.2009 10:56 (Razer_Copperhead).
16 godina
neaktivan

pa naravno da bez problema ulazis....ali ovaj komp se tek pali prvi put ^^ i on nemoze instalirati taj usb driver kuzis?...zato pitam....a ovaj utor sam dobio sa misom oce li to moc ja mislim da bi trebalo

17 godina

Moze se uc u BIOS preko USB tipkovnice, netreba nikakav driver...

16 godina
neaktivan
Batista kaže...

Moze se uc u BIOS preko USB tipkovnice, netreba nikakav driver...

Kad se komp 1 put upali moze se uci preko USB tipkovnice...aj bas cu i to provjerit :))

ok javim vam onda u ponedjeljak sve i slike cu stavit kompa ^^

17 godina

Znam, tebe muci ona postavka u BIOSU, nesto USB keyboard support... ali jucer sam to radil na novom kompu, isto sam trebal napravit instalaciju wina...

16 godina
neaktivan
Batista kaže...

Znam, tebe muci ona postavka u BIOSU, nesto USB keyboard support... ali jucer sam to radil na novom kompu, isto sam trebal napravit instalaciju wina...

???? koji USB keyboard support? Smijeh

Meni treba samo tipkovnica bit odmah u pocetku funkcionalna da mogu stisnuti tipku DELETE i da udem u BIOS da stavim da mi BOOTA sa dvda da instaliram windows....koji usb keyboard support sto je to?nista provjerit cu jel valja bez ovoga ps2 prikljucka ali sumnjam xD

17 godina

Ajd nemoj zaj***... Pod Integrated Peripherals se nalazi USB keyboard & mouse support (enabled/disabled), malo procackaj prije

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.7.2009 11:15 (Batista).
16 godina
neaktivan
Batista kaže...

Ajd nemoj zaj***... Pod Integrated Peripherals se nalazi USB keyboard & mouse support (enabled/disabled), malo procackaj prije

a kako da to napravim?

17 godina
neaktivan
Jedan maleni problem ^^

Pa ako ima USB to PS2, u cemu je problem? Spoji preko PS2 i radit ce sigurno.

Ako spajas preko USB-a onda obicno treba u BIOS-u enable-at opciju USB keyboard support.

Off through the new day's mist I run, Out from the new day's mist I have come ...

1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice