HD4770 problem prikaza slike

poruka: 7
|
čitano: 1.232
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran

Ovako, frend s neta mi ima problem sa doticnom grafom, reinstalirao je drivere nekoliko puta vec(cak sam ga uputio i na driver sweeper tako da je instalacija cista), ali svaki puta ima velike probleme s prikazom slike u igrama. Nije problem u pregrijavanju, namjestio je fan u ccc. Stavio sam screenove koje mi je poslao - ja sam imao slicne probleme s jednom serijom drivera al mi je s promjenom drivera sve bilo ok nadalje. OS je xp proffesional 32-bit, odnedavno svjeza instalacija.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.10.2009 16:17 (PsychoticBaklava).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

to je do drivera....

nek pokusa sa razlicitim verzijama drivera...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: HD4770 problem prikaza slike
thx na brzom odgovoru, nazalost to sam i ja rekao odmah ali smo probali sa nekoliko verzija i opet isto..u ve-mila kazu da je s karticom sve ok, bila je kod njih 3 dana(ako su je uopce testirali kako spada)..ja sam jos uvijek uvjeren da je do drivera, ali nijedan ne pomaze :/
17 godina
neaktivan

Jel se to pojavljuje samo kod WoW-a ili u drugim igrama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Recimo na COD4 mu se javi, ali ode s alt tabom nekad, iako najprimjetnije mu je u WOW-u.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Stvarno neznam...mozda je do grafe...

nezz

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

po svemu sudeci po ovoj slici otisla ti je memorija pa ti baca artifactove i lomi sliku, probaj stavit nove win i zadnju verziju drivera ako to ne pomogne odnesi opet na reklamaciju

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice