Gašenje računala

poruka: 6
|
čitano: 732
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Gašenje računala

Pozdrav

Imam problem vezan za racunalo sa slike. Uvijek tj. u zadnje vrijeme 99% slucajeva ce se ugasiti nakon nekog vremena samo od sebe, kao da je nestalo struje (bez shutting down itd...). Zasto se to desava? Nije nikad do sad dok nisam zamjenio AMD RADEON HD 6670 sa AMD RADEON HD 7770. Tj sad je cesce. Jeli u pitanju napajanje ili? Da probam reinstalirat windows? Ugasi se kad igram nesto npr Rocket League + Chrome youtube. Ili overwatch + skype. Vecinom u svim opcijama bez dva programa itd...

Hvala :)

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Gašenje računala

Evo sad mi se opet ugasio pc dok sam igrao Rocket League i nisam ostavio youtube. Ne znam do cega je

Napajanje mi je Seasonic 620W bronze.

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Gašenje računala
Huyzzy kaže...

Pozdrav

Imam problem vezan za racunalo sa slike. Uvijek tj. u zadnje vrijeme 99% slucajeva ce se ugasiti nakon nekog vremena samo od sebe, kao da je nestalo struje (bez shutting down itd...). Zasto se to desava? Nije nikad do sad dok nisam zamjenio AMD RADEON HD 6670 sa AMD RADEON HD 7770. Tj sad je cesce. Jeli u pitanju napajanje ili? Da probam reinstalirat windows? Ugasi se kad igram nesto npr Rocket League + Chrome youtube. Ili overwatch + skype. Vecinom u svim opcijama bez dva programa itd...

Hvala :)

Očisti hladnjak i promjeni termovodljivu pastu na procesoru. Sudeći po temperaturi CPU-a koju si očito slikao u ideleu čini mi se da se pregrijava

neda mi se
8 godina
neaktivan
Gašenje računala

Pregrijavanje sigurno. Prašina ili termalna pasta na procesoru.

Ako to nisi radio, možeš pogledati na YT skoro za svaki model procesora način promjene paste a kupiti ju možeš skoro u svakoj trgovini s rač. dijelovima.

Pozz

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Okej, budem to mjenjao. Hvala puno! Temperature inace dodu do 75 gpu a cpu dode do cak 100...i radi tako...a vako kad upalim tek ugasi se katkad. Termalnu pastu nisam stavljao godinama.... To je definitivno to. Hvala puno! :)

8 godina
neaktivan

Nema frke :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice