DVD rom problem

poruka: 4
|
čitano: 1.026
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Dvd
idem sad stavit neki CD i čekam ja, čekam-ništa... neće mi niš očitat, čujem kak se okreću (imam dva) kak stavim CD/DVD al se niš ne otvori idem pogledat u device manager i tam mi pise da imam sam neki PAHIN ko drive, kakav pahin cd?!...
neznam jel mi se nekaj iskopcalo u kucistu ili kaj? u cem je problem
znaci imam 2 DVD roma-Plextor i Pioneer, a tu mi pise neki Pahin i naravno ne ocitava nikakve cd,dvd-ove... al kad stavim nekaj u njih cujem kak s diskovi okrecu al se nista ne otvara na kompu...
jel moguce da mi se to neki kabel iskopcao? ili ne?
[IMG]http://www.imagesforme.com/upload/f7a09e28.jpg[/img]

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DVD rom problem
aj molim vas...
sry na double postu

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Dvd
1986 kaže...
idem sad stavit neki CD i čekam ja, čekam-ništa... neće mi niš očitat, čujem kak se okreću (imam dva) kak stavim CD/DVD al se niš ne otvori idem pogledat u device manager i tam mi pise da imam sam neki PAHIN ko drive, kakav pahin cd?!...
neznam jel mi se nekaj iskopcalo u kucistu ili kaj? u cem je problem
znaci imam 2 DVD roma-Plextor i Pioneer, a tu mi pise neki Pahin i naravno ne ocitava nikakve cd,dvd-ove... al kad stavim nekaj u njih cujem kak s diskovi okrecu al se nista ne otvara na kompu...
jel moguce da mi se to neki kabel iskopcao? ili ne?
[IMG]http://www.imagesforme.com/upload/f7a09e28.jpg[/img]

Da, moguće je. Ja sam imao isti slučaj s asusovom pržilicom. Nije mi do kraja bio uštekan kabel. Otvori kučište i pogledaj, možda se djelomično iskopčao. A također sam imao i drugi slučaj sa samsungovim dvd romom (otišao u papar tj. neispravan Osmijeh).

16 godina
neaktivan
DVD rom problem
jesam, pogledo sam, ukopco do kraja sve je dobro... al opet nista... a kaj je to taj Pihan CDrom...
ne znam...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice