DFI LAN PARTY Dijagnostika

poruka: 5
|
čitano: 2.642
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

Imam problem sa DFI LANPARTY matičnom, otišao je ventilator na chipsetu, zamijenio sam ga i ploča dalje ne radi. Ploča na sebi ima 4 Led diode koje služe za dijagnostiku kvara.Ostane svijetliti Zadnja ledica (VGA detected) i onda se ploča ugasi, probao sam zamijeniti i grafičku karticu ali nema pomoči. Dali netko zna ako pregrijavanje chipseta može ugasiti računalo da ga zaštiti.

Led dijagnostika Led dijagnostika
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.12.2008 23:04 (Blacki).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: DFI LAN PARTY Dijagnostika

jel imas kakav manual za plocu?

sorry nisam vidio sliku,probaj resetirat bios.Ako je u biosu podesito onda moze.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.12.2008 23:19 (gidra).
16 godina
neaktivan
RE: DFI LAN PARTY Dijagnostika
autorov komentar

imam nešto ali bitno je na slici, problem je što sam tu ploču dobio takvu pa reko možda proradi, a na njoj samo piše dfi lan party i nigdje nema modela niti ničeg.

Mislim da je ova ploča

http://www.dfi.com.tw/portal/CM/cmproduct/XX_cmproddetail/XX_WbProdsWindow?action=e&downloadType=&windowstate=normal&mode=view&downloadFlag=false&itemId=440#

barem tako izgleda

17 godina
prihvaćeno rješenje

Uopće ne boota, jel tako? Svi se ventilatori samo vrte, nema slike na monitoru..? Isti problem sam imao i ja. Ja mislim da ti je riknula ploča. Meni je. Isti simptomi.

Mount Vision Pro
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ista stvar i kod mene,treba novi bios instalirat

amd athlon x2 4800+ @ 2.51(OC @ 3.0) 3 gb ddr2 rama 250 gb+80 gb hdd nVdia 8600 gt 256mb/ati hd4670 1 gb
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice