ne kuzim zasto mi se nece upaliti drugi monitor kad ga spojim na graficku,,kartica je Vtx Radeon 6870.a monitori Philips 24ie a drugi Lg 204ws,znaci jedan je upaljen a drugi nista,nereagira,probavao sam i u control centru i nema di sve ne,spojeni su na dvi konektor ,(dvi>vga) ...hvala na pomoci
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa jel ti u driverima od grafe uključen secondary display i podešen na extended ili clone?
Pod postavke displaya postavi screen broj 2.
Ako je 7-ica odi desni klik na desktop, screen resolution i detect.
onda bi trebalo radit, ako ne javi.
ako je XP onda samo desni klik na desktop, properties, dispay, i odaberi da oba monitora rade
ali onda ce mu isto samo 1 radit, on zeli oba
Ne,extend i rade oba.
Ne,extend i rade oba.
to da ;)
nema nista,uopce nece ocitati drugi monitor kuzis,sad primjer radim na philipsu a lg se nece upalit a kad zamjenim kablove na grafickoj onda je obrnuto,,,
Kod nekih kartica je to tako, ne znam za HD6870, da ne možeš koristiti istovremeno oba DVI izlaza.
Znači jedan monitor ti mora bit na DVI-u a drugi na HDMI-u(ili DisplayPortu).
moguće da je onda to ta šema,al to je čista glupost
moguće da je onda to ta šema,al to je čista glupost
A to je tako. Mislim da HD6xxx serija ima 3 izlazna kanala. (Inače do sad su kartice imale samo 2)
1. kanal je za DVI izlaze, 2. za HDMI i 3. za DisplayPort.
E sad, moguće je spojiti samo jedan monitor po kanalu, znači praktički tu je jedan DVI viška onda. (Isto tako jedan DP)
Kako je - tako je. Ako ti koji monitor ima HDMI ulaz, spoji ga preko njega.
Ako sam slučajno negdje falio neka me netko ispravi.
eh da,problem je u tome sto monitori imaju samo dvi ,da imaju hdmi nebi ni otvarao temu,,al tnx svejedno :D:D
eh da,problem je u tome sto monitori imaju samo dvi ,da imaju hdmi nebi ni otvarao temu,,al tnx svejedno :D:D
Onda uzmi HDMI to DVI adapter/kabel, pa spoji drugi monitor na HDMI na karticu.
izgleda da je to jedina opcija :)
Evo d ase ubacim, jel mogu stari monitor LCD ali nezz oko 20inch spojit sa Dvi to vga?
Evo d ase ubacim, jel mogu stari monitor LCD ali nezz oko 20inch spojit sa Dvi to vga?
Zasto nebi moga ako imas converter.Ako nemas nabavi.
Pa dobio sam ga sa monitorom