[Procjena] Procjena jednog starijeg računala

poruka: 8
|
čitano: 2.041
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Zanima me koliko bi se dalo izvuć iz sljedećeg:

CPU: Intel Pentium Dual CPU E2140@1.6GHz sa pripadajućom matičnom ne znam točno ali radi

RAM: 1GB 

GPU: NVIDIA GeForce 8400 GS 512 MB

HDD: Samsung HD160HJ 100GB 

Optika: CD/DVDW SG-S182D

Windows XP SP2

Monitor: Prestigio P1910

Unaprijed vam hvala :)

16 godina
neaktivan

Procjena= Za smeće. Nemoj ni pokušavat to nekom poklonit jer sa tako starim računalom samo muka i agonija.

14 godina
neaktivan
Re: [Procjena] Procjena jednog starijeg računala

A monitor?

14 godina

pa nije za smeće... za smeće bi bio neki celeron sa početka milenija, 256mb ram i neka geforce 3/4...

ovo je ipak iskoristivo za surfanje i filmove, prezentacije i seminare za školu - nekom bi dobro došlo. najlakše je hitit u smeće.

kaj se procjene tiče - ako nekom informatički nepismenom uvaljaš za parsto kn i to je to.

Ne predaj se nikad osim kad moraš!
16 godina
neaktivan
Apachy kaže...

pa nije za smeće... za smeće bi bio neki celeron sa početka milenija, 256mb ram i neka geforce 3/4...

ovo je ipak iskoristivo za surfanje i filmove, prezentacije i seminare za školu - nekom bi dobro došlo. najlakše je hitit u smeće.

kaj se procjene tiče - ako nekom informatički nepismenom uvaljaš za parsto kn i to je to.

On to jedino može poklonit ali i to je moralno upitno jer bi sa takvom konfiguracijom bili samo problemi. Prvo ima samo 1GB rama što je jeda minimum za windows 7 i ako se vec koristi za surfanje malo zahtjevniji video i eto problemi.

14 godina

a zašto bi morao ić na win7/8/10? jel za surfanje nije dovoljan xp? a još 1-2gb rama se kupi za sitne novce.

Ne predaj se nikad osim kad moraš!
14 godina
Eto ako ne nađeš koga drugog svog moš meni poklonit ja bi mu mogo nać koristi kod sebe doma :)
14 godina
neaktivan

Hvala lijepo svima :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice