Procjena konfiguracije

poruka: 12
|
čitano: 2.667
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Procjena konfiguracije

Pozdrav, s obzirom da sam napkon skupio sve dijelove za komp, stari se prodaje.

Kod mene već 7 godina u službi, jedino što je kupljen novi ssd i grafa dvije godine nakon toga.

Kučište je staro manje od godinu dana, i jako teško ga je nabavit :-)

Z97I-PLUS
i5 4440
sapphire r9 280 grafička 3gb
2*8gb ddr3 vengance
250gb ssd-1tb hdd
raijintek OPHION kučište.
Unutra je trenutno stock cooler na cpu, ali imam i noctua nh-l9i koju još nisam imao vremena instalirati unutra.

PC-check kaže da su i hdd i ssd zeleni po zdravlju.

Ići će dns na prodaju, pa bi molio kad bi netko dao neku realističnu procijenu. 

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
Procjena konfiguracije

Nitko :-(

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
12 godina
Re: Procjena konfiguracije
rooswelt1991 kaže...

Z97I-PLUS 350-400kn
i5 4440 150-200kn
sapphire r9 280 grafička 3gb 300-350kn (na njuški možda izvučeš i više s obzirom na situaciju)
2*8gb ddr3 vengance 300-350kn
250gb ssd-1tb hdd SSD 150kn HDD 150kn
raijintek OPHION kučište. koliko si platio umanji za cca 20% 

17 godina
Procjena konfiguracije

Ok, takos am nešto i gledao, samo mislim da si me malo skresao za grafu 

12 godina

pa i ne baš, ja sam kupio takvu grafu još prije nekoliko mjeseci za 300kn + dostava kad je dostupnost grafi bila još gora nego sada.
Stara je to grafa, po performansama ništa specijal za današnje standarde pa nije ni gamerima baš zanimljiva a nije baš ni štedljiva.

17 godina
ibme74 kaže...

pa i ne baš, ja sam kupio takvu grafu još prije nekoliko mjeseci za 300kn + dostava kad je dostupnost grafi bila još gora nego sada.
Stara je to grafa, po performansama ništa specijal za današnje standarde pa nije ni gamerima baš zanimljiva a nije baš ni štedljiva.

Kod vas je vidim xfx, a ove je Sapphire. Najjeftnija na njusci je 900kn, pa mi nije jasno.

Jel bi vi meni prodali vašu 280 za 300kn?

12 godina

Pa stavi ti i 1.500kn ako želiš, tražio si realnu procjenu to je realna procjena, na njuški imaš i i7 4770 za 2.000kn pa jel bi dao toliko za njega?

Tvoja grafa tvoja cijena, ako mislis da vrijedi vise stavi više pa čekaj ja ti kažćem za koliko sam ja kupio i koliko po meni vrijedi s obzirom šta nudi za današnji gaming pogotovo kad se još uzme u obzir da se zna naći (trenutno nema) GTX1060 3Gb za cca 1.000-1.200kn koja je druga galaksija za r9 280.

17 godina
Procjena konfiguracije

Ma ok, nije problem, šta se pjeniš  Iako si lijepo izbjegao odgovr da mi prodaš svoju za 300kn 

Ići će cijela konfa plus monitor za 2500kn, pa kud puklo da puklo.

12 godina

Ne pjenim se  fascinantno mi je da osoba koja je 13 godina na informatičkom forumu smatra da r9 280 vrijedi 900kn bez obzira na današnju situaciju 

Nemam šta izbjegavati, ta grafa je otišla u zamjenu + nadoplatu 500kn za Sapphire RX570 4GB kad te već zanima (s tim da sam zaboravio ažurirati konfe iz potpisa) tako da ti nemam što "prodati" ali da, vrednovao sam je u zamjeni oko 300kn jer je kolega za svoju 570 tražio 800kn pa je dog pao na R9 280X + dog doplata.

17 godina
Procjena konfiguracije

Pa grafe (pa i ostalo) vrijede onoliko koliko je tržište spremno platiti.

Jel realno da vega56 koja je stara 4 godine, na dan izlaska vrijedila 2600kn, da sad vrijedi više nego duplo?

Prodaj mi tu, platim ti cijenu od prije 4 godine, koliko je nova koštala, čak ti neću spustiti niti to što je stara 4 godine 

Ma sve 5, kao što sam rekao, cijena će ići za komplet, samo je malo glupo da od 2 dostupne grafe kao ova na njusci, da prodam ovu za 30% cijene.

Grafe ionako znam kako stoje, manje više me zanimalo ovo ostalo.

12 godina

Te dvije grafe stoje na njuškalu mejsecima ako ne i godinama, ona iz Imotskog je na Njuškalu oduvijek lik samo ponavlja oglas.

Mješaš kruškei jabuka, Vega56 je i za današnje standarde dobra pa i odlična grafa za gaming a nije baciti ni za mining i ima neku vrijednost, r9 280 s druge strane... ne, za oboje. U tome je razlika, ali kao što rekoh tvoja roba tvoje pare traži ti i 2k kuna ako želiš, po meni više od 300-350kn ne vrijedi. 
Kako god, sretno s prodajom.

17 godina
Procjena konfiguracije

Prodano na forumu kolegi tino.

LP 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice