[Prodaja] Huawei B715s

poruka: 7
|
čitano: 1.786
|
moderatori: XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
[Prodaja] Huawei B715s

Ruter cat 9 , podržava 3CA. Iako vam brzine ništa ne znače jer ovise o vašoj mikro lokaciji, ja sam mjerio 100 - 140 mbps, dok na vulgaris ruteru od providera nisam dobio preko 30mbps

Detaljnije Specifikacije: https://www.4gltemall.com/huawei-b715-lte-cat-9-wifi-router.html

Cijena: 800kn

Isljučivo primopredaja na ruke, ne šaljem poštom

ZG / VG

PRODANO

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.8.2022 23:27 (quickr).
15 godina
[Prodaja] Huawei B715s

Bump 800kn

Dakle, radi se o 4G ruteru, idealno za homebox. SIM kartica unutra i piči na viksu, more, kamp, whatever.

8 godina
Re: [Prodaja] Huawei B715s
Poz da li radi fiksni telefon od a1 homeboxa u b715?
15 godina
dejo74 kaže...
Poz da li radi fiksni telefon od a1 homeboxa u b715?

Imao sam uslugu u paketu (fiksni telefon) ali nikad nisam imao telefon spojen pa ne znam

15 godina
Telefon uredno radi. Imam isti taj router za A1 Homebox. Vrijedi tih para.

Jedino imaj na umu da ćeš postavke mreže morati držati na "auto" jer za funkcioniranje telefona mora prebaciti na 3G, pa se vraća na 4G nakon završetka poziva. Tj. nećeš moći zaključati ga na 4G i neki band koji bi ti u teoriji možda bolje odgovarao.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
8 godina
Hexfire kaže...
Telefon uredno radi. Imam isti taj router za A1 Homebox. Vrijedi tih para.

Jedino imaj na umu da ćeš postavke mreže morati držati na "auto" jer za funkcioniranje telefona mora prebaciti na 3G, pa se vraća na 4G nakon završetka poziva. Tj. nećeš moći zaključati ga na 4G i neki band koji bi ti u teoriji možda bolje odgovarao.

znam to isto i na b535 od prije par mjeseci fiksni su prebacili na 3g jedan band da bi samnjili brzine ;(

15 godina
[Prodaja] Huawei B715s

bump

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice