Hello, praznim ormare pa stavljam na prodaju rabljene komponente po popularnim cijenama:
E-MU 0404 USB audio interface: 30 € (davno korištena, od tada u kutiji, sa njom dolazi napajanje i 4 CDa sa driverima i popratnim programima)
WhiteShark Cyclops USB Web kamera: 10 € (korištena par puta tijekom covida, od tada u kutiji)
Ventilatori za kučište Arctic P12 serija; jedan P12 PWM, jedan P12 PWM PST i jedan P12 Silent (nije u kutiji): 10 € (korišteni, ispravni, ispuhani od prašine)
Dodatno u paket dolazi i jedan ventilator Delta WFB1212H, mislim da je sa nekog servera skinut.
Zalman ZM-MC1 fan adapteri, komada dva, za usporavanje 3 pin ventilatora: poklanjam kupcu ventilatora ako ih želi.
Auto adapter za laptope EZCOOL AD-620...: 10 €? (uopće nemam ideju, ako nekome treba... mislim da je jednom korišten)
Web Kamera Logitech C310... poklanjam onome tko kupi barem 3 artikla ne računajući ventilatore :) (dlake bum počistio prije slanja LOL)
AIWA Sterilizator, difuzer i bežični punjač... ne trebam ga, dva put sam ga upalio i to je to. Cijena 10 €.
I na kraju, ICYBOX USB kučište za dva diska, BEZ NAPAJANJA, no koristi (tada) standardno napajanje za takva kučišta. Ako ga netko želi, 10 €.
Tko sve uzme, svaka mu dala, a ja dam sve za 200 € :) (je, nekom je krama a nekom baš to treba)...
Strpljiv sam, mislim da su cijene fer, mogu poslati BoxNow uslugom, no stvarno preferiram primopredaju u ZG.
Sav dogovor na PP. NE VISIM NA FORUMU, NE OČEKUJTE ODGOVOR ISTOG TRENUTKA!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BluRay interni snimač, SATA, LG BH10LS30: 20 € (ispravan, snimio oko 50 BR diskova) PRODANO
SSD Samsung 870 EVO 250 gb, neotpakiran, bez garancije: 40 € (dobijen kao poklon, nisam ga niti otvorio) PRODANO
SSD Micron M600 256 GB: 15 € (u OK je stanju, ali ima puno radnih sati) PRODANO
SSD SanDisk X400 256 GB: 20 € (u OK je stanju, ima manje radnih sati) PRODANO
HDD WD Green 1 TB: 15 € (u OK je stanju, ima manje radnih sati nego što sam očekivao, služio je kao backup) PRODANO
AMD Ryzen 5 3600 sa nekorištenim hladnjakom: 40 € (korišten do pred godinu dana, nakon nadogradnje na noviji procesor ovaj stoji u pakiranju)PRODANO
Corsair CX500 napajanje: 20 € (korišteno do pred koju godinu, od tada spremljeno)PRODANO
MicroSDXC Kartica Sandisk 64 GB: 10 € (neotpakirano, dobijeno na poklon) PRODANO