[Prodaja] Stare komponente i svašta nešto

poruka: 2
|
čitano: 503
|
moderatori: XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina

Hello, praznim ormare pa stavljam na prodaju rabljene komponente po popularnim cijenama:

E-MU 0404 USB audio interface: 30 € (davno korištena, od tada u kutiji, sa njom dolazi napajanje i 4 CDa sa driverima i popratnim programima)

WhiteShark Cyclops USB Web kamera: 10 € (korištena par puta tijekom covida, od tada u kutiji)

Ventilatori za kučište Arctic P12 serija; jedan P12 PWM, jedan P12 PWM PST i jedan P12 Silent (nije u kutiji): 10 € (korišteni, ispravni, ispuhani od prašine)

Dodatno u paket dolazi i jedan ventilator Delta WFB1212H, mislim da je sa nekog servera skinut.

Zalman ZM-MC1 fan adapteri, komada dva, za usporavanje 3 pin ventilatora: poklanjam kupcu ventilatora ako ih želi.

Auto adapter za laptope EZCOOL AD-620...: 10 €? (uopće nemam ideju, ako nekome treba... mislim da je jednom korišten)

Web Kamera Logitech C310... poklanjam onome tko kupi barem 3 artikla ne računajući ventilatore :) (dlake bum počistio prije slanja LOL)

AIWA Sterilizator, difuzer i bežični punjač... ne trebam ga, dva put sam ga upalio i to je to. Cijena 10 €.

I na kraju, ICYBOX USB kučište za dva diska, BEZ NAPAJANJA, no koristi (tada) standardno napajanje za takva kučišta. Ako ga netko želi, 10 €.

Tko sve uzme, svaka mu dala, a ja dam sve za 200 € :) (je, nekom je krama a nekom baš to treba)...

Strpljiv sam, mislim da su cijene fer, mogu poslati BoxNow uslugom, no stvarno preferiram primopredaju u ZG.

Sav dogovor na PP. NE VISIM NA FORUMU, NE OČEKUJTE ODGOVOR ISTOG TRENUTKA!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BluRay interni snimač, SATA, LG BH10LS30: 20 € (ispravan, snimio oko 50 BR diskova) PRODANO

SSD Samsung 870 EVO 250 gb, neotpakiran, bez garancije: 40 € (dobijen kao poklon, nisam ga niti otvorio) PRODANO

SSD Micron M600 256 GB: 15 € (u OK je stanju, ali ima puno radnih sati) PRODANO

SSD SanDisk X400 256 GB: 20 € (u OK je stanju, ima manje radnih sati) PRODANO

HDD WD Green 1 TB: 15 € (u OK je stanju, ima manje radnih sati nego što sam očekivao, služio je kao backup) PRODANO

AMD Ryzen 5 3600 sa nekorištenim hladnjakom: 40 € (korišten do pred godinu dana, nakon nadogradnje na noviji procesor ovaj stoji u pakiranju)PRODANO

Corsair CX500 napajanje: 20 € (korišteno do pred koju godinu, od tada spremljeno)PRODANO

MicroSDXC Kartica Sandisk 64 GB: 10 € (neotpakirano, dobijeno na poklon) PRODANO

So if God has existed forever, you know, what did he do in his spare time? Like, before he made the Earth and everything?
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 16:24 (Father_Dougal).
18 godina

Prvi batch i najinteresantnije komponente odoše.

Ajde ajde kupite nešto :) 

So if God has existed forever, you know, what did he do in his spare time? Like, before he made the Earth and everything?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice