Prodajem 6× SK Hynix 32GB DDR4-2133 ECC Registered RDIMM memorijskih modula.
Model: HMA84GR7MFR4N-TF
Cijena po dogovoru.
[Prodaja] SK Hynix 32GB DDR4-2133 ECC Registered R
- poruka: 13
- |
- čitano: 1.437
- |
- moderatori:
XXX-Man
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa napiši nešto okvirno barem da se ljudi imaju po čemu ravnati. 
Koja bi bila realna cijena za forumaše? Oko 70€? Više, manje?
Mogu li se ovi moduli koristiti u consumer grade AM4 plocama?
Provjeri podržava li ti ploča/CPU combo.
Vrlo rijetko.
Koja bi bila realna cijena za forumaše? Oko 70€? Više, manje?
150 eura po modulu.
Njegova memorija je ECC registered znači ne, samo za servere. Da je ecc unbuffered, onda još i moguće iako nije ni onda garancija da će raditi.
Zar nije 150€ puno?
Trenutne ponude su 50 i 60€ po modulu.
Ponude su 50 60 kad su ljudi skrti lol
Ponude su 50 60 kad su ljudi skrti lol
Jesu, da. Ja sam jedan od tih skrtih. Kupovao 32gb ddr4 ecc s njuskala, covjek htio 30 po keksu, rijesili 4 za 100. Kupovao diskove 1tb nvme budget modele po 50-60e nove, danas su 150e min. Graficke da ne govorimo. Jel su neke od tih komponenti usle u fairtrade program ili doniraju 50% zarade u dobrotvorne svrhe? Ne, AI je kriv, izmislila se nestasica i hopa 4x sve gore. Ja nisam spreman dat 4x vecu cijenu jer apsolutno se nista s tim komponentama nije dogodilo po pitanju tehnoloskog napretka.
Oke, sad ces rec, konj, gorivo je isto bilo 5kn pred 20 godina, pa eto, vozimo aute i danas i placamo 1.7e litru. Jbg, bez neceg se moze, bez neceg se ne moze ocito :D E da, ista prica s hddovima. Kupio od dilera seagate exos 22tb po 260e/kom +15e shipping, tipa 900e skoro. 3 kom. Danas, 2x :D Vjerojatno te 3god stare diskove na hladno mogu za 1.5x prodat sutra ako ne i vise... Hvala dragom AI (citaj fake shortage svega) sto je sve otislo 2-4x haha
trenutno se cijene kreću cirka (2133mhz):
16gb 20e
32gb 40e
64gb 80e
to je netko spreman platiti, ja sam prodavao 32gb module 2666-2933 na njušci za 65eur..
iznad toga nisam niti dobio upite
a eto prodajem i servere pa idu za bagatelu.. i naravno spuštaju mi cijenu po 100eur
za koji cijenu si se odlučio,meni bi trebao jedan modul
Adi
Pozz, moze za 70e po modulu