[Prodaja] RTX 3080 MSI Gaming Z Trio zaključana tema

poruka: 52
|
čitano: 4.334
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
[Prodaja] RTX 3080 MSI Gaming Z Trio

Da ne odgovaram svaki upit zasebno, više komponenti sam uzeo odavdje.

Prije nego krene "rant", navedenu grafu sam uzeo od (neznam točni izraz) komercijalnog prodavača(trgovine), a ne privatnog.

U zadnjih 10ak dana sam uzeo 4GPUa, 3 od privatnih, ovaj 1 od trgovine. Sve s istog sitea-a.

Sve grafe su u garanciji preko godine dana, 3080 potpuno nova i jedna 3070ti potpuno nova zapakirana od privatnog ponuđača za 650€ kupljena.

Na dnevnoj bazi ulete bar 3 3070 po 500ak eura, 3070ti za 600ak, i 3080 za 800ak €.

Tko ne vjeruje nek prati pa se uvjeri.

Prednost imaju oni koji znaju njemački jer sve grafe koje se nude po dobroj cijeni odu u roku 30-45min.

Osobno mi prije 2 večeri pobjegla 3080 za 650€, koliko god to nerealno zvučalo.

Tim više što je još u garanciji bila.

16 godina
protjeran

Eto, njegov ducan je oglasnik 

13 godina
Re: [Prodaja] RTX 3080 MSI Gaming Z Trio
Ti si od onih bisera koji je uvijek u pravu pa ne smeta, navikao sam na to od tebe u vecini tema.
Nema veze sto se na tom oglasniku oglasavaju i firme koje prodaju hardver(od koje sam i kupio).
Al neka, necu se nadpisivat jer nije poanta.

Poanta je da ja imam legit novu 3080 za 6250kn. Sa garancijom i svime.
A ti i ostali prodavajte 3070 za 5k+ kn bez gare il pri isteku iste, pa kad hw prdne novim vlasnicima onda kazi jbg nisi imo srece, al i dalje ti je bolje kupit kod nas skuplje nego vani jeftinije jer vani su sve neke prevare od ljudi a kod nas poštenjačine koje maze i paze svoj hw.
16 godina
ansha kaže...

Pa i ovo je oglas :)

16 godina
protjeran
u2Noobish4Me kaže...
Ti si od onih bisera koji je uvijek u pravu pa ne smeta, navikao sam na to od tebe u vecini tema.
Nema veze sto se na tom oglasniku oglasavaju i firme koje prodaju hardver(od koje sam i kupio).
Al neka, necu se nadpisivat jer nije poanta.

Poanta je da ja imam legit novu 3080 za 6250kn. Sa garancijom i svime.
A ti i ostali prodavajte 3070 za 5k+ kn bez gare il pri isteku iste, pa kad hw prdne novim vlasnicima onda kazi jbg nisi imo srece, al i dalje ti je bolje kupit kod nas skuplje nego vani jeftinije jer vani su sve neke prevare od ljudi a kod nas poštenjačine koje maze i paze svoj hw.

Svaka tebi ćas, a ne ko neki.

14 godina
ansha kaže...

U čemu je problem, isto kako se i Futura i Links i ostali dućani oglašavaju na njuškalu, tako se i tamo oglašavaju dućani. Sve ti treba očito nacrtat.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2022 9:20 (Cryogenic).
16 godina
protjeran
Cryogenic kaže...
ansha kaže...

U čemu je problem, isto kako se i Futura i Links i ostali dućani oglašavaju na njuškalu, tako se i tamo oglašavaju dućani. Sve ti treba očito nacrtat.

Samo sta Futura i Links imaju identicne cijene na njuski i na vlastitom webshopu....

Lako se pretrazi cijene DE shopova i nigdje nema 3080-ka ni blizu cijene po kojoj je on uzeo. 

Nek stavi naziv ducana pa cemo svi bacit oko, ovako je rekla - kazala...

16 godina

Osobno rađe dam 10-15% više na cijenu pa da imam HR garanciju barem 1 godinu. Ja sada svoju i da prodajem s DE garancijom, hrpa piz.... pa ovo, pa ono.... al najveći problem bi bila garancija i tu bi ekipa mi bi skidala od 30-50% vrijednosti. 

Stavim na njuškau jer i tamo ima dežurnih kupaca i pokaj budala pa kupi. Ako počne davit proko poruka - skinem  ga i amen. 

13 godina

Svašta se da pročitat ovdje.

Znači HR gara vrijedi 15ak posto više, a puna gara u DE smanjuje cijenu za 30-50%.

U redu je, hvala i doviđenja.

16 godina
protjeran
u2Noobish4Me kaže...

Svašta se da pročitat ovdje.

Znači HR gara vrijedi 15ak posto više, a puna gara u DE smanjuje cijenu za 30-50%.

U redu je, hvala i doviđenja.

Ili daj link na ducan ili se ne javljaj, mislim da je to razumno...

14 godina

Osobno ne kupujem u RH vec vani jer ondje i zivim.Ne bih usporedivao cijene nasih trgovina sa cijenama vani, to sto sam ja uzeo neki komad hardvera po nizoj cijeni nego inace nema nikakve veze sa RH trzistem na kojem su cijene jos i vece a da ne pricamo o rabljenim komponentama gdje se za i7 7700 jos uvijek trazi preko 1000kn i ljudi kupuju nije ni vani puno bolje ali je veci izbor.Zivimu vecem gradu tako da mi nije problem pogledat ono sto kupujem ali da razumijem ako zivis u nekoj rupi a ne u ZG ili Splitu onda ti se isplatii tako i tako narucit iz DE ili UK.

Slazem se da bi trebalo poduprijeti domace trgovce no u ovom slucaju se radi o proizvodu iz Kine,Tajvana,Costa Rice tako da dok nasi trgovci opale marzu bolje je kupit vani i usparat tih 300kn no opet nije to neka prevaga barem meni.

16 godina
protjeran

I ajde sad recite kakav je to kolega i forumas kad se spreman pohvalit da je jeftino kupio al ne zeli podjelit ime shopa? 

14 godina
Hahahah…pa ovo je triler…moras pratit oglase..pozeljno znanje DE jezika..nema linka na doticnu 3080ku za 6300…😅
AUDIOFIL
11 godina

bio je negdje i neki oglas u ovoj temi... neka 3080 se prodaje... navodno

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2022 10:44 (miki_the_pirat).
16 godina
protjeran

Bravo biseru, kad dodas u kosaricu i kad ti sve zaracuna izadje ~7400kn

14 godina
ansha kaže...

Bravo biseru, kad dodas u kosaricu i kad ti sve zaracuna izadje ~7400kn

Biserčiću, cijena je 6742, ko želi jeftinije snaći će se, 8-10 eura dostava u DE. 1758 kuna jeftinije od ove na oglasu, za te pare odem sam u DE po karticu direkt i još mi ostane. Uživaj.

13 godina

Evo mene još jednom, dajem svoju 3080 (non LHR) sa 22 mjeseca gare za 7000? 

11 godina
neaktivan

inno 3080 nA noteabilliger kosta 899 eura i to je najnize trenutno

16 godina
ansha kaže...
Cryogenic kaže...
ansha kaže...

Ocito ti pikiras 3080-ku pa pokusavas spustat cijenu ispod realnog... 

I jos jednom da ti ponovim, imao sam 2 ponude da prodam 3070 Ti za 6k u zadnjih 10 dana... Nemojmo onda pricat nebuloze o 5.5k za 3080-ku...

Apsolutno imam pravo komentirat bilo šta jer smo na forumu. Komentiram realno od nerealnog.

Poštarina je cca 200-250 kn kako god okreneš, nova grafa Msi Ventus 3080 košta 7342 kn, plus poštarina cca 7500, gdje tu cifra prelazi 8k?

https://www.mindfactory.de/product_info.php/10GB-MSI-GeForce-RTX-3080-VENTUS-3X-PLUS-OC-LHR-GDDR6X--Retail-_1429360.html

On traži 8500 za svoju rabljenu, staru 6 mjeseci. Ko pri zdravoj pameću želi investirat u nešto takvo za 8500 a nova košta 7500?

Obično je dugogodišnje pravilo tu na bugu da kad netko nešta prodaje, oduzme cca 25% od maloprodajne trenutne cijene i stavi u prodaju, po tome ispadne 5625 kn realne vrijednosti, naravno da je čovjek neće dat za 5625 kn ali to je realnost.

To šta si ti imao dvije ponude za 6k znači da nisi realan sa cijenom, i da ljudi neznaju da ima jeftinije, ništa drugo. Nova Palit Gamingpro 3070ti košta 6000kn. Sa dostavom 6250 kn.

https://www.mindfactory.de/product_info.php/8GB-Palit-GeForce-RTX-3070-Ti-GamingPro-Aktiv-PCIe-4-0-x16--Retail-_1415353.html

Definitivno ne pikiram 3080 jer mi netreba, imam 6x 3070 i kupio danas od kolege Gigabyte 1080ti za 2000 kn. Za full hd i 2k gejmanje čisto dosta.

Jel ti ja branim da komentiras? 

Realne cijene su one po kojima roba "ide", dakle, ako ja imam 2 ponude za 6k, onda je to trenutno realno. Ako cijena nije realna, onda nema prodaje. 90% cijena na njuski su nerealne i zato oglasi vijecno stoje...

25% nije nikakvo pravilo i sasvim sigurno ne vrijedi trenutno za graficke kartice koje su jos debelo pod garancijom. 

I cemu stalno linkas mindfactory? To funkcionira samo preko mailboxa koji opet ima svoje rizike...

Koja deilna logika.. Boze moj.. KO da ja ljepim samo cijne iz linksa ili hg spota gdje mogu fizicki otic jer svako slanje postom nosi svoje rizike..

Ovdje ekipa na tragu ebay genijalaca koji prodaju grafe skuplje neg nove u trgovini.. 

https://team-media.hr/proizvod/inno3d-geforce-rtx-3080-x3-lhr-grafikkarte-10gb-gddr6x-hdmi-3x-dp/?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click  7.908,00 kn

https://www.ebay.de/itm/203933815397?var=0&mkevt=1&mkcid=1&toolid=20006&mkrid=707-53477-19255-0&campid=5337412747&customid=vMnvQDag6yE6w36hrwhUg  924e +30e shipping= 954= 7.155 kn

Po meni je 700kn sasvim Dovoljna razlika za naruciti izvana..

To je jedan solidan ssd, ili jos rama.. 

R33mba#2892
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.5.2022 13:44 (R3nchi).
3 godine
neaktivan

Kod nas je Dobar model oko 8300kn za rtx 3080

Njemačka ima inno 3d 2slot hladnjak, no nije loša za 875e....moja procjena za prodaju rabljenih sa garancijom za bolje modele kao što je ova Ztrio je nekih 6500 do 7000kn ovisno o garanciji....

7 godina

Nova cijena: 8000kn

Moguca zamjena za Macbook Pro 13 M1 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice