pozz! molio bi vaše mišljenje o ovoj matičnoj ploči? svaki komentar je dobrodošao
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4591#ov
pozz! molio bi vaše mišljenje o ovoj matičnoj ploči? svaki komentar je dobrodošao
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4591#ov
Odlična ploča sa super cijenom,
+
Odličan layout
Hlađenje na regulaciji
OC potencijal
Ne grije se
Podrška za memorije
36mj garancija
-
bar meni smeta šta nema dobri stari AWARD bios
sam 4+1 je :( ali nema veze jer ne planiram nista klokati nema potrebe za bozic mi dolazi na poklon FX-8350
poklonjenom konju ne gledaj u zube :)))
sam 4+1 je :( ali nema veze jer ne planiram nista klokati nema potrebe za bozic mi dolazi na poklon FX-8350
poklonjenom konju ne gledaj u zube :)))
Nema veze šta je 4+1
To nije ASRockova regulacija koja ima throttle itd
Davno prije jedan frend mi je govorio + još jedni ljudi iz firme koja se bavi prodajom kompjutera da je gigabyte loša firma, nisam ništa od toga vjerovao.
Ali sam se predomislio iz ovih razloga: ima sam AM2+ ploču od gige sa 790FX chipsetom krepala je, frend je imo isto AM2+ 770 čipset nije htjela primit Phenom 2 proc (jer je verzija 1.0 nekim čudom verzija 2.0 može), još jedan frend je imo P35 giga ploću i pogodi šta i ona je krepala.
Od tada sam reko Asrock , MSI Asus i to je to.
Davno prije jedan frend mi je govorio + još jedni ljudi iz firme koja se bavi prodajom kompjutera da je gigabyte loša firma, nisam ništa od toga vjerovao.
Ali sam se predomislio iz ovih razloga: ima sam AM2+ ploču od gige sa 790FX chipsetom krepala je, frend je imo isto AM2+ 770 čipset nije htjela primit Phenom 2 proc (jer je verzija 1.0 nekim čudom verzija 2.0 može), još jedan frend je imo P35 giga ploću i pogodi šta i ona je krepala.
Ovo je baš priča za malu djecu.
Jer kao prvo sve do jedne 790FX je dobila i imala podršku za Phenome.
Ovo je baš priča za malu djecu.
Jer kao prvo sve do jedne 790FX je dobila i imala podršku za Phenome.
Daj malo bolje pogledaj šta sam napisao...
Napisao sam da je MOJA 790FX ploča krepala....
A FRENDOVA 770 (sedamsto sedamdeset) nije htjela primit Phenom 2 CPU.
Evo ti i link na ploču pa si pogledaj da podržava samo Phenom 1 a ne Phenom 2: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2722#sp
Što me fakat rezočaralo jer sam gledo na stranici i VERZIJA 2.0 te iste ploče podržava Phenom 2 procesore.
A razlika između te dvije ploče je ogromna.
Jer Rev 2 koristi sasvim drugi SB i drukčije riješeno napajanje procesora