On uvijek daje preslik s tog sajta i stvarno na tom sajtu sve bude dijametralno od svih ostalih benčmarka.
OpenBenchmarking.org se općenito smatra iznimno kvalitetnim i najobuhvatnijim izvorom za testiranje performansi u svijetu otvorenog koda, posebice za Linux i BSD sustave. Njegova kvaliteta proizlazi iz toga što je to otvorena, kolaborativna platforma koju je razvila Phoronix Media, ista ekipa koja stoji iza Phoronix Test Suitea.
Evo ključnih aspekata koji definiraju njegovu kvalitetu:
---Vjerodostojnost podataka: Budući da se radi o "zlatnom standardu" za benchmarkiranje na Linuxu, podaci su često precizniji i relevantniji za serverska i developerska okruženja nego komercijalni testovi fokusirani na Windows.
Ogromna baza podataka: Sadrži milijune rezultata testiranja za gotovo svaku zamislivu kombinaciju hardvera i softvera, što omogućuje detaljne usporedbe (npr. kako ista grafička kartica radi na različitim verzijama kernela).
Transparentnost i automatizacija: Svaki test (testni profil) je definiran XML datotekama i skriptama, što znači da svatko može točno vidjeti kako se test provodi i ponoviti ga pod istim uvjetima.
---Zajednica: Platforma je kolaborativna; korisnici mogu sami kreirati testne profile i učitavati rezultate, što je čini vrlo dinamičnom.
Dakle, muljati s testovima može svatko.
Zanimljiva definicija "muljaže"...očito nisi shvatio pročitano
A ti expertu kao shvačas? ovo je test avx512 instrukcija koje Intel uopce nema od kad su uveli e jezgre, za to sluze Xeon procesori. Kruške i jabuke.
Kako su kruške i jabuke, "expertu", ako su i jedno i drugo desktop procesori? To je kao da ja kažem da je CB test E-jezgri koje Ryzen nema, ili da je video kodiranje/enkodiranje
test Quicksync instrukcija koje Ryzen nema 
Na 1% low intel zna biti bolji.
Na 1% low intel zna biti bolji.
Zna, al ne protiv X3D procesora...osim ako si ko Stjepanj
i veseliš se da je najnoviji 270K (jedva) pretekao tri godine stari
7800X3D
Evo 7800x3d sa 32gb 6000 cl30 rasturio 13600kf stock sa 16gb ddr4 3800 manual tweak za 9 fpsa u total war warhammer III battle benchmark.
Nadam se da će se javiti netko i objasniti što je na slici, jer ja ne kužim
Evo 7800x3d sa 32gb 6000 cl30 rasturio 13600kf stock sa 16gb ddr4 3800 manual tweak za 9 fpsa u total war warhammer III battle benchmark.
Nadam se da će se javiti netko i objasniti što je na slici, jer ja ne kužim
Bude on nakon sto se otrezni 
Slika u slici 
Graf na kojem pokazuje 309 avg fps sa 7800X3D, a povrh njega graf koji pokazuje 300 avg fps sa 13600K.
I jos nekakva ocitanja sa RTSS-a pretpostavljam.
Meni nije jasno kako mu se samo da prebacivati grafu iz kompa u komp da bi zavrtio neke bencheve da posta po forumu.
Ja nema sanse da bi sada isao prebacivati grafe iz jednog u drugi zbog nekakvog postanja usporedbi procova na forumu.
Slika u slici 
Graf na kojem pokazuje 309 avg fps sa 7800X3D, a povrh njega graf koji pokazuje 300 avg fps sa 13600K.
Meni nije jasno kako mu se samo da prebacivati grafu iz kompa u komp da bi zavrtio neke bencheve da posta po forumu.
Ja nema sanse da bi sada isao prebacivati grafe iz jednog u drugi zbog nekakvog postanja usporedbi procova na forumu.
Uvijek je lakše onima koji ne rade ništa kritizirati onoga tko si zapravo da truda. Umjesto da cijenite konkretne podatke od MGloca koji svima koriste, covjek je samo pedantan i koristan za razliku od vecine.
Ti si 17godina na forumu pa ti je valjda jasno da ovaj forum nije vise ni 0,1% onoga sto se prije sve mjerilo i sto se ljudima dalo
Slika u slici 
Uvijek je lakše onima koji ne rade ništa kritizirati onoga tko si zapravo da truda. Umjesto da cijenite konkretne podatke od MGloca koji svima koriste, covjek je samo pedantan i koristan za razliku od vecine.
Ti si 17godina na forumu pa ti je valjda jasno da ovaj forum nije vise ni 0,1% onoga sto se prije sve mjerilo i sto se ljudima dalo
A cemu se truditi?
Ionako bi si javila gomila ljudi i tvrdila da pises gluposti i tvrdila da znaju bolje jer su to vidjeli na YouTubeu ili negdje procitali.