Očekivane X79 ploče

poruka: 49
|
čitano: 6.665
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Očekivane X79 ploče

Evo već duže vrijeme pratim X79 ploče, i čini se da ćemo imati zanimljivih primjeraka.

ASUS izgleda solidno, ASRock odlično.

Gigabyte nekako zakazao.

EVGA ne štedi na ničemu.

MSI zakazao.

ECS i BIOSTAR se bore za opstanak.

Lista ploča:

ASRock X79 Extreme4

ASRock X79 Extreme7

ASUS ROG RAMPAGE4 Extreme

ASUS SABERTOOTH X79

ASUS P9X79 Pro

Asus P9X79 Deluxe

ECS X79 R

EVGA SR3

EVGA E777 X79 FTW

Foxxconn Quantum Force X79

Gigabyte Assassin 2

Gigabyte X79 UD7

Gigabyte X79 UD5

Gigabyte X79 UD3

Intel X79 DX79SI

PS - Meni taj gigabajt nikako nejde u glavu:

- AssAssIn izgleda jadno, UD5 izgleda bolje od UD7 samo ima jedan PCI-E manje, a UD3 izgleda sveukupno bolje od sve tri ploče.

Klasifikacija i prioriteti su im čudno izmješani.

Izgledom me oduševljava Intelova ploča koja je rađena po mom ukusu, te Foxconnica, samo što još ne znamo izgleda heatsinkova.

Evo slike:

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
Moj PC  
16 0 hvala 14
15 godina
neaktivan
Očekivane X79 ploče

LOL, de mi pojasni po cemu je Asrock odličan?

Meni na asusu i asrocku uzasno smetaju zujalice, doduse inace nisam ljubitelj iliti fanboy asrocka i da naprave neznam kakvu plocu nebi rekao da su odlicne, samo prosjecne.

Najvise mi se svidja UD5.

Jedva cekam da izadju vise te ploce i procesori, pa da krene masovnija selidba sa lga1366 na lga2011, pa si finu uzet neki polovni i7 lga1366 za relativno dobre novce i uzivat do neke nove generacije :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Očekivane X79 ploče

Nadam se da neće biti crknetizujalicacrklatiploča efekata kao na nforce4 pločama. Dok skužiš da ti je crkla tj. da te začudno više ne iritira prizvucima, ode NB ili SB, ovisno di je bila, NB, u slučaju NF4.

Isuse jel ovo pištolj na Gigabyte Assassinu, ajme {#}{#}

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 7:57 (thedream).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Očekivane X79 ploče

Očito Intel računa  na vrući X79 chipset u planu.{#}

EDIT: Hmm zašto mi Chrome guta slova? :S

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 14:05 (Don Kihoty).
14 godina
protjeran
Očekivane X79 ploče

Dobro ti se i da pisat, al na ovom forumu sve više bedastoća ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
novogodisnjak kaže...

LOL, de mi pojasni po cemu je Asrock odličan?

Meni na asusu i asrocku uzasno smetaju zujalice, doduse inace nisam ljubitelj iliti fanboy asrocka i da naprave neznam kakvu plocu nebi rekao da su odlicne, samo prosjecne.

Najvise mi se svidja UD5.

Jedva cekam da izadju vise te ploce i procesori, pa da krene masovnija selidba sa lga1366 na lga2011, pa si finu uzet neki polovni i7 lga1366 za relativno dobre novce i uzivat do neke nove generacije :D

Bolje  da zuji nego da dimi.

sve što me trebate javite se na evilmage007@gmail.com PM mi nešto šteka. HVALA na razumijevanju
14 godina
protjeran
Očekivane X79 ploče

Moji dojmovi o pločama

AsRock X79 Xtreme 4 nedovršena ploča, al ako je ovaka onda je 100% fail

AsRock X79 Xtreme 7 imat će problema sa velikim RAM-ovima te ovim malim bučnim govnom od venta ...

Asus ROG  ova asusica mi je super, samo manjak vent koji će biti bučan 

Asus SaberTooth dobra ploča koju izgleda da su ASUS dizajneri malo kopirali ABIT

Druge Asus-ice su mi isto dobre, prvenstveno šta nemaju vent

ECS - e Don tu si se zeznuo, ECS priprema i još jednu Deluxe verziju tako da je ova oslabljenja tako da oni ne zaostaju ...

EVGE - super su samo jedna će imat probleme zbog toga šta nema hlađenje na regulaciji,

Gigabyte G1 Assasin - je win za gamere mi ovako to nemoramo se ni brinut jer nemožemo to si priuštiti, al kupci će bit zadovoljni itekako 

Giga UD7 - totalni RAJ za klokere

Giga UD5 - meni osobno najdraža X79 ploča

Giga UD3 - prva slika kako je trebala bit nije bila neka, al po onim sa Gigine stranice izgleda Best Buy

Intelove plče nikad nisam ni volio zbog skresanog bios-a i sličnog, tako da neznam kakva će ova biti

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Očekivane X79 ploče

jel to ud3 podržava 4 way sli/crossfire? svaka čast gigabytu na tome.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Očekivane X79 ploče

Da je, UD3 je BEST BUY treba ubost, ali šta kad za tu platformu ploča i proc 5000kn

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Bulldozer kaže...

Moji dojmovi o pločama

AsRock X79 Xtreme 4 nedovršena ploča, al ako je ovaka onda je 100% fail

AsRock X79 Xtreme 7 imat će problema sa velikim RAM-ovima te ovim malim bučnim govnom od venta ...

Zaplješćimo još jednom svi Captain Obviousu!

Normalno da Ex4 izgleda nedovršeno, pa to je izložbeni primjerak sa jednog sajma bez heatsinkova!

Šta si mislio da će je prodavati bez VRM i chipset hladnjaka? E moj kapetane Koko, kad pomislim da

me ne možeš iznenaditi, ti me nasmiješ toliko da sam sretan cijeli tjedan.

A za Ex7 se ne brinem, hladnjak je made by YateLoon koji je tih i efikasan,

a već je bio u upotrebi na Deluxe4 i Deluxe3 (što ti naravno ne znaš jer ih nisi imao,

imao si samo Extreme3 koju još uvjek prodaješ Koko), i mogu ti reći da je nečujan.

Recimo samo da je Samsung F3 i WD Blue duplo glasniji od tog ventilatora, tako da 

za njega ne brinem. Jedini koji izgleda glasan je ovaj na ROG ploči

koji izgleda kao da je turbinski hladnjak sa 4850HD ili nekog laptopa.

PS - Odat ću ti tajnu za ECS -> lagano su u banani jer zbog nekakvih zakonskih regulativa

cijelu godinu službeno ne smiju biti uvožene u SAD i Kanadu, tako da su izgubili jako puno love.

Mogu oni pripremiti i najbolju ploču na svijetu, ali dok se ne vrate u biznis u North American Region,

gube tone novca koji se sam od sebe neće vratiti.

15 godina
neaktivan
Očekivane X79 ploče

Meni don nisi odgovorio po cemu je asrock odlican, a vidim da uzdus i popreko po ovom forumu ga dizes u nebesa.

Susreo sam se sa dosta njihovih ploca i rade kako su zamisljene, ali nista vise od toga, cisti prosjek.

A najvise su mi pali u ocima kad su poceli izbacivat ona fatal1ty cudesa, koji im je to vrag trebalo.

Nadalje, kad smo kod male zujalice koja je uzasno "tiha", ima proizvodjaca koji imaju smjesno mali komad aluminija na x79 cipsetu, cak i gigabyte ud7 (kao namjenjena OC-u) nema ventilatora, pa i EVGA, a pitas li se zasto?
Gle cuda, pa opet imamo intelove K procesore koje je jedino moguce klokat dizanjem mnozitelja, znaci nemas ti sta tu previse cackat po cipsetu. U prilog tome jos ide i sto je memoriski kontroler, a i PCI-e kontroler u samom procesoru.

Doslovno, pitam ja tebe, kad si toliki asrock fan, koji ce im vrag ta zujalica i po cem su im ploce odlicne???

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Napisao sam tekst od pol kilometra, i onda mi laptop BSoD-a.

Nemam uglavnom živaca da ponovno sve napišem...

Reću ti samo PEGASUS, a ti se snađi dalje.

15 godina
neaktivan
Očekivane X79 ploče

Iskreno, asus je jos cudnija biljka. Imaju odlicne proizvode, super opremu, ultra jak marketing, ali kad ukenjaju neki proizvod onda i to rade svjetski (eto i tebi hint: 990FX)

Pa kad ti se bude dalo slobodno mi napisi po cemu je asrock napravio odlican posao s lga2011, a prema tebi i svim svojim plocama i cemu te zujalice (ocito nam asrock i asus nesto skrivaju ili imaju neki skriveni as u rukavu)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Nitko još ne zna kakve će točno biti LGA2011 dok se ne istestiraju, ali meni se već sada sviđa jer

znam da je vent od YateLoon-a, a to znači tižina i PWM preko ploče (ne maksimalni vrištaoc nego Cool and Quite).

Ono što sam prije gore napisao pa mi laptop ASUS BSoD-ao, budem malo skratio, pa eto da krenem.

U one dane, šestorica elektroničara su osnovali firmu zvanu PEGASUS, po legendarnom krilatom konju:

PEGASUS PEGASUS

Firma je proizvodila mnogo elektronike, ne tako zapaženo kao MBO proizvođač.

No kako su rasli, tako su se i razmišljanja mjenjala.

Trojica su odlučili potražiti malo samostalniji rad, ali i dalje u prijateljskim i partnerskim odnosima

sa PEGASUS-om.

Tako je nastao PEGATRON i ASUS.

PEG + ASUS. Jednostavno zar ne?

PEGATRON je i dalje radio preko 70% svih ploča za ASUS,

s tim da je radio sve ASUS monitore, pržilice, mobitele itd itd..

Problem je nastao brzim razvojom eletronike, te novi igrači u području MBO

ploča koji su mahom ASUS-u otimali dio kruha u Aziji,

a to su najviše bili FoxConn, ECS i BIOSTAR, te pokojni ABIT, DFI, EPoX i Soltek.

Tako je PEGATRON odlučio uz pomoć ASUS-ovim stručnjaka napraviti brand koji će uzeti

konkurenciji kruh u Aziji, i nastao je ASRock - PEGATRON-ov brand koji je pripomoć ASUS-u.

Jedini uvjet je bio da te ploče nikad ne nadmaše ASUS po kvaliteti.

No kako su tenzije rasle, tako se ASRock sve više razvijajo i sve više para je kapalo

direktno u PEGATRON umjesto u ASUS.

Tako su PEGATRON i ASUS konačno raskrstili, i time počinje ASRockov procvat,

jer je dobio punu potporu od PEGATRON, sav novac za razvoj, te igrom slučaja

propast ABIT-a je značila da će veliki umovi baš iz te firme većinski preći u PEGATRON/ASRock.

a jedan manji dio u DFI.

ASRock je još uvjek bio poznat kao jeftin i solidan, no ne kao vrhunski igrač na tržištu.

Mnogo su uložili u marketing, u inovaciju i poršku da bi se probili.

Ako se itko sjeća, ASRock je napravio prvu ploču bazoranu na non SB750 chipsetu sa ACC-om.

Razvio UCC čip, napravio kombo mounting za 775 hladnjake na 1156/1155/1366 pločama.

Stvarno se trude ići na ruku korisnicima, i to je ono što je najvažnije.

Premda se slažem da je ASUS najbolji, ima najbolji BIOS/UEFI,

reći ću vam da ASUS ima najviše RMA zahtjeva, makar ga je zadnje dvije godine MSI prestigao.

Ono što meni smeta je vjerovatno ASUS-ova zavjera zvana "GREEN LED OF DEATH".

Dakle, (skoro) svaka ASUS ploča ima zelenu LED-icu koja indicira "All allright".

Čudna i vrlo česta pojava je ta, da recimo sada upravo pišem na ASUS konfi (MBO),

ugasim PC, vratim se za sat vremena, i PC ne radi. MBO mrtva, LED-ica svijetli.

Dali je u BIOS-u namješten tajmer sa brojem sati, pa poslije toga okine ploča,

ne znam, ali to strašno nervira i zato sam odustao od ASUS-a jer sam imao previše

RMA zahtjeva i nezadovoljnih kupaca koji mi kažu:
"Vaš kompjuter ne valja, stalno se kvari, stari kompjuter mi je radio 5 godine bez greške."

Najsretniji sam kad mi čovjek dođe nakon 3-4 godine i kaže:
"Komp koji sam kupio kod vas je super. Ali sad mi je prespor za nove igrice, treba mi novi jači."

Kad je kupac sretan, ja sam sretan. Najgore je kad mi kažu:
"VAŠ kompjuter je smeće."

Sve što mogu reći je ovo:

"Gledajte, mi nismo proizvođač komponenti. Proizvođač je XYZ,

i Vi i Mi se možemo ljutiti na njega. Kad na komponentama bude pisalo

DON KIHOTY, onda se slobodno ljutite na nas jer tad smo MI zabrljali."

Također im je nejasno kako "kopljukter" krepa kad ga lupi grom.

A pri svakoj kupnji predložim UPS i zaštitnu letvu. No to je većini preskupo,

jer to nije dio konfiguracije. Bitno im je da grafička ima 2GB RAM-a,

jer to je onda pila, a zove se 5450HD 2GB Low Profile. Nek žive u zabludi,

kad ne možeš objasniti da je to kao rezevar u automobilu, a da je snaga motora

bitna za brzinu, onda ti je svejedno, prst u uho i naruči mu grafu sa 2GB.

I nije da ja guram ASRock, ASRock je sam po sebi super.

Ako ja lažem, onda ne lažu review-i diljem svijeta, onda svi lažu.

I da, ja PRVI sebi nebi kupio smeće ploču. Da je smeće, kupio bi drugu. 

Uostalom, tu sam da pomognem. Osjećam se dobro kada nekom pomognem

u problemu, zar nije dobro imati nekoga tko zna sa tim i tim brandom?

Bavim se elektrohnikom cijeli život, radim posao snova i uživam u tome.

Moji postovi su uvjek dobronamjerni. Tko želi poslušati i razmisliti, OK,

tko ne, ne mora. Ionako sam sve manje na BUG.HR jer se osjećam nepotrebnim.

Prešao sam na Overclock.Net forum, ekipa je OK, ekipa zna.

Tamo sam mjesec dana, i poštuju me. Tako da ću zapravo sve više biti tamo,

a sve manje ovdje..

Ne osjećam se više potreban ovdje. Osjećam se kao osuđenik. Mrzim taj osjećaj nepravde.

15 godina
neaktivan
Očekivane X79 ploče

Moš ić al ja ću te i dalje na mob maltretirat. {#}

Cemetary gates
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Očekivane X79 ploče

@Don

Eto, svaka cast covjece, sta reci.

Kako je nastao asrock sam znao, asus izbjegavam u sirokom luku iako pricu sa zelenom lampom nisam cuo do sada...

Vjerujem da imas odlicna iskustva s asrockom, i ja sam trenutno na asrock ploci i polovicno sam zadovoljan. Mreza me zezala, radila je mjesec dana kako spada i onda netragom nestala, a u biosu je ukljucena. Onda sam koji tjedan imao PCI mreznu i odlucio ju nositi na garanciju, srecom pa sam jos jednom isao viditi sta je s mrezom i shvatio da se vratila. Sta joj bi neznam, ali evo sad opet sve radi kako spada.

Pretpostavljam da ni ti neznas zasto su trpali taj mali ventilator (vrijeme ce pokazati), mene bas i nezanima tko je proizvodjac i koliko je tih ili glasan (smeta mi sama pomisao da imam nesto tako malo u kucistu), kad moja dosadasnja iskustva kazu da ce prolupati prije ili kasnije, a pogotovo u prasnjavim uvjetima.

Moja reakcija na tvoje "guranje" asrocka je bila jer si ti na temelju par slika i dosadasnjih iskustava sa tim brendom zakljucio da je asrock napravio odlican posao, asus solidan, a gigabyte da je podbacio. E pa ja do sad nisam imao problema sa gigabytom, nijedna crknuta ploca i nikakav problem, a montirao sam ih hrpu. Tako da me malo "podbolo" to sto je gigabyte ocito podbacio zato sto je gigabyte i zato sto ima na sebi boje koje nisu crna ili crvena.

Nisam zelio nikakvu svadju ili nesto. Inace ja sam cesce na PCE forumu, a ovdje naletim da vidim sta ima novoga i tako.

Eto, zivio ti meni, pa da citamo na raznim rivjuima koja je ploca i u praksi bolje ispala :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Gigabyte ima dobre ploče samo u gornjem segmentu, kao i ASUS,

srednji segment je jad i bijeda.

Osobito hlađenje. Onaj komad papira na chipsetima ne hladi ništa,

i nakon par ljetnih mjeseci imaš probleme:

- Zvuk kasni

- Netaju SATA diskovi na random

- Ploča ne POST-a svaki put

Riješenje? 40mm Sharkoon na papir-heatsink i onda rade godinama.
Štedi se na materijalu, ispaštaju korisnici.

Dok je Vemil uvozio Gigabyte, 90% prodanih ploča koje sam dilao su bile Gigabyte,

ali su se vraćale mahom na RMA u ljeto. Kada sam počeo dilati sa montiranim hladnjakom,

nije više bilo problema.

ASUS ne izbjegavam, ali ne volim MSAN politiku sa vraćanjem RMA ploča

(popravljanih) poslije reklamacije (takozvani WB iliti White Box).

Kupim novu ploču, ne radi isti dan SATA kontroler, pošaljem slijedeći dan,

dobijem RMA ploču. Hoću novu, ne popravljanu. Zaboli me za njih.

Al MSAN je lopovska firma, em dila smeća (njihov brand) MS Industrial napajanje,

te također VIVAX koji je isto made by MS Industral koji je također smeće na kvadrat.

I sam sam nekad bio na PCE, ali previše mi je korumpirana ekipa tamo. Ne volim

namještanje testova, uvjek sam protiv toga. I Cele je žrtva jednog ASUS natjecanja

u OC-anju 940BE + ASUS MBO. Ali eto... 

15 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Gigabyte ima dobre ploče samo u gornjem segmentu, kao i ASUS,

srednji segment je jad i bijeda.

Osobito hlađenje. Onaj komad papira na chipsetima ne hladi ništa,

i nakon par ljetnih mjeseci imaš probleme:

- Zvuk kasni

- Netaju SATA diskovi na random

- Ploča ne POST-a svaki put

Riješenje? 40mm Sharkoon na papir-heatsink i onda rade godinama.
Štedi se na materijalu, ispaštaju korisnici.

Dok je Vemil uvozio Gigabyte, 90% prodanih ploča koje sam dilao su bile Gigabyte,

ali su se vraćale mahom na RMA u ljeto. Kada sam počeo dilati sa montiranim hladnjakom,

nije više bilo problema.

ASUS ne izbjegavam, ali ne volim MSAN politiku sa vraćanjem RMA ploča

(popravljanih) poslije reklamacije (takozvani WB iliti White Box).

Kupim novu ploču, ne radi isti dan SATA kontroler, pošaljem slijedeći dan,

dobijem RMA ploču. Hoću novu, ne popravljanu. Zaboli me za njih.

Al MSAN je lopovska firma, em dila smeća (njihov brand) MS Industrial napajanje,

te također VIVAX koji je isto made by MS Industral koji je također smeće na kvadrat.

I sam sam nekad bio na PCE, ali previše mi je korumpirana ekipa tamo. Ne volim

namještanje testova, uvjek sam protiv toga. I Cele je žrtva jednog ASUS natjecanja

u OC-anju 940BE + ASUS MBO. Ali eto... 

uvijek sam se pitao zasto je Cele dobio ban na PCE....sto se desilo sa njime??sto je poslo po zlu??ako nije problem bi li podijelio sa nama tu pricu?

Nemam potpis jer sam nepismen...
17 godina
Očekivane X79 ploče

Evo baš čitam ovu temu i čudim se kako je ovakav tip postanja zapravo počeo izumirati na forumu.

Kad se sjetim prvih dana foruma, kad su kvalitetni postovi, i informacije stizale na skoro svakoj temi, danas praktički nemaš 2-3 teme na kojima se KVALITETNO raspravlja o nekoj novoj tehnologiji ili nečemu sličnom. Uglavnom se ubacuju neki klinci sa glupim komentarima, najčećše od par riječi i slično...

A ako se i pojavi neka tema, koja je kvalitetna, i nakupi 2-3 stranice takvih postova, opet se ubace "gore spomenuti" spam-eri. Ne baš spameri u klasičnom smislu, ali u smislu da su nešto napisali samo zato da nešto napišu{#}

I sam več neko vrijeme tražim forum gdje se može naći ekipa koja nešto stvarno raspravlja, nešto radi, a u zadnje vrijeme, najaktivniji sam na techpowerup forumu, jer me samogradnje i načini slaganja, te oveclock koji se tamo nalazi, najviše privlači. Kad bi postojao neki forum, koji samo 2% toga, a da "naša" ekipa (dakle balcan) učestuje u radu, mislim da se nebi skidao sa tog foruma...

Ontopic:

Dali će na ovoj Asorkici ovi heatsinkovi, te položaj ramova (ne samo na asrokici nego i na drugima) smetati pri montiranju coolera kao što je noctua i sl?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Za coolere ne znam, ali siguran sam da će Noctua i drugi već napraviti "nove" koji će stati.

Mislim stat će svi cooleri, ali visoke memorije će biti problem.

Anyway, ako želiš dobre i aktivne forume, osim TPU-a imaš i TweekTown (nisam registriran,

makar bi mogao, i to kao ASRock neslužbeni TSD), meni je odličan Overclock.Net, Ok ekipa,

PcTreiber.Net je super njemački forum, samo lagano odumire (sve manje korisnika jbg,

ipak je njemačkog jezika pa je razumljivo).

Odgovor zašto je Cele dobio bananko? Zato što je potkraden.

Ne mogu naći članak, možda je obrisan. Traži ASUS-ovo overclock natjecanje sa 940BE procesorom.

Bilo je 4 seta ploča i 4 seta procesora. Pravila su bila jasna. Samo zračna hlađenja bez dodatnih pomagala.

Ali neki su overclockali u hladnjači, neki su radili cijev od klime do procesora itd itd...

A Cele je imao svoj primjerak 940BE s kojim je mogao razbiti konkurenciju, ali je bio pošten pa ga nije koristio,

nego onaj koji je dobio za natjecanje.

15 godina
protjeran

Gigabyte dobiva UEFI (X79)... at last...

http://www.legitreviews.com/article/1711/3/

14 godina
protjeran
Očekivane X79 ploče

Šteta 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Zašto?

Napokon će imati LLC.

Da citiram jedan portal:

"LLC is esential for profesional OC-er MBO's."

14 godina
protjeran
Očekivane X79 ploče

Meni je taj UEFI tako boring, bolji mi AWARD, 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Snakepriest kaže...

uvijek sam se pitao zasto je Cele dobio ban na PCE....sto se desilo sa njime??sto je poslo po zlu??ako nije problem bi li podijelio sa nama tu pricu?

Nema ti tu nikave priče, ništa posebno, sam sam tražio ban jer je forum bio previše krut i dosadan a na poslu dosadno pa bi stalno visio po netu, sada više ne mogu tako visit sve i da želim ali hvala na brizi hehe :)

Uglavnom, nazad na temu...

clock2much
14 godina
protjeran
Očekivane X79 ploče

Don, Don  si tu ??? pa jesi vidio šta je asrock objavio X79 EX4. X79 4M, X79 EX9

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

http://www.nordichardware.com/news/76-motherboards/44552-asrock-x79-extreme9-comes-with-quad-core-sound-processor.html

Mother of Gods! Have mercy! Druge ploče izgledaju kao igračke naspram Extreme9.

17 godina
Očekivane X79 ploče

Pa ono, meni čak i ovaj M model ne izgleda toliko loše...

Čitam malo to, i izgleda da će AsRock davati i ovu eksternu karticu, što će onda vjerovatno još povečati njenu cijenu.

I ako se ne varam, ovo je prvi put da vidim da netko uz zvučnu, daje i eksternu mrežu karticu.

Osim toga, jel samo meni glup ovaj novi trend izbacivanja matičnih ploča, puuuno prije procesora?

I onda se ljudi zapitaju zašto je Asus podbacio na testiranju prvih Bullya. Normalno, ljudi su napravili matičnu puuno prije finalne verzije proca, kako su oni mogli znati sve detalje rada procesora...

I da, ima kakvih naznaka o cijenama tih novih procesora, vidim da je cijena najjače asrokice 400€...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Očekivane X79 ploče

Od svih tih ploca mi najbolje izgleda ud3 i onda slabija od evge.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
gamer34 kaže...

Od svih tih ploca mi najbolje izgleda ud3 i onda slabija od evge.

Meni intel i sabertooth

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice