Noctua - dva palca gore!!

poruka: 5
|
čitano: 1.313
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Prelazak na 1155 socket, osim izbora matične ploče i procesora, natjerao me da razmišljam i o novom hladnjaku. Mislio sam da ću se morati odreći dobrog starog NH-U12P, međutim malo sam istražio Noctua web stranicu i prijatno sam iznenađen da Noctua, vlasnicima Noctua hladnjaka koji prilikom kupovine nisu bili predviđeni za korištenje na 1155/1156 platformi, (775 i AM2) besplatno šalje mounting kit za taj postojeći hladnjak. Potrebno je samo da pošaljete račun (u elektronskoj formi) da ste kupili hladnjak i račun da ste kupili 1155/1156  ploču ili procesor na ovaj link http://www.noctua.at/main.php?show=nm_i3_upgrade_order&setlng=de i Noctua će vam besplatno poslati  kit za montažu hladnjaka koji inače košta do 25$ na e-bay http://www.ebay.com/itm/NM-I3-Noctua-NM-I3-SecuFirm2-Mounting-Kit-Processor-c-/280832542233?pt=UK_Computing_Other_Computing_Networking&hash=item4162ec8619

Ovo je super primjer kako jedna ozbiljna kompanija brine o svojim mušterijama a ova tema se odnosi na te primjere koji mogu svima nama biti od koristi.

Dakle, da li znate kakve pozitivne i korisne primjere proizvođača hardware-a koji nam mogu koristiti?

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Noctua - dva palca gore!!

To je oduvjek poznato - Noctua daje podršku za sve svoje coolere unazad 10 god. - za nove sockete i mointing kitove.

Besplatno uz predočenje računa i poslikanog coolera - besplatna i poštarina.

Dok jedna GOVNARSKA firma kao što je Thermalright - koja je BTW iz US and A, to ne radi.

Zamolio sam AMD AM2/3 kit za HR-02, u HR nije dobavljiv taj kit - niti u Austriji/Sloveniji.

Za taj kit od mene traže 29USD + 17USD za poštarinu.

To je ukupno 29+17=46USD + to što su rekli da mi "PAKET" ne mogu poslati "As Gift" - nego bi još platio carinu na to (recimo 25%),

ukupno ispada 46USD + 25% = 57,5USD = cca 310kn.

E pa nebude m 4ter im yebem. Hvala dobrom čovjeku sa ovog foruma koji mi je ustupio svoj kit,

te Pranji što mi je poklonio HR-01 kit koji sam do tada imao "modificiranog".

Jest dobar hladnjak - ali firma - BANANA!

Tri palca dolje Thermalright!

From all the things I lost, I miss my mind the most...
13 godina
odjavljen

Ja sam imao čudno iskustvo sa Prolimatechom-nisu mi htjeli poslati sponzorski paket preko neke druge poštanske službe osim one sa kojom imaju dogovor,a ta nije imala Hrvatsku u kompu pa nisu uspjeli poslati. Ono,dafaq?

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

To je ukupno 29+17=46USD + to što su rekli da mi "PAKET" ne mogu poslati "As Gift" - nego bi još platio carinu na to (recimo 25%),

ukupno ispada 46USD + 25% = 57,5USD = cca 310kn.

Samo se izvlače! Kit može stati i u obično airpack pismo. Carina ga ne bi ni otvorila!

15 godina
protjeran

Ma jedu gofna i burek 10kn. 

Da nisam mogao nabaviti originalni kit, prodao bi cooler ispod cjene - i kupio si vjerovatno BD-a sa vodenim i mirna BIH.

From all the things I lost, I miss my mind the most...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice