Koju matičnu odabrati

poruka: 18
|
čitano: 3.070
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Koju matičnu odabrati

z68ap

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koju matičnu odabrati

Zbog čega se isplati nju uzeti?

U čemu je bolja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Koju matičnu odabrati

Koji CPU ćeš uparit sa pločom ?

13 godina
neaktivan
Koju matičnu odabrati

trenutno bi uzei g540 ili neki bolji polovni ako ima, a kasnije bi išao na i7

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Jel i7 K verziju ili zaključanu verziju ?

13 godina
neaktivan
Koju matičnu odabrati

Neznam mislio sam iduće godine ić na jedan od boljih procesora koga nađem po dobroj cjeni, a da je među najboljima koji ide na matičnu koju uzmem

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ako nećeš ić na K verziju, i ako ti netreba puno slotova za proširivanje ili slaganje 6 diskova u nekakve mreže, onda ti skupe ploče nemaju smisla uopće. Ove dvije spadaju u jeftine i OK su, ali za clcokanje baš i ne. Ako ćeš uzimat neki i7 3770K ili i7 2700k i clockat ubuduće, onda u startu odma uzmi kvalitetniju ploču od ovih. Protis ti je uglavnom najpovoljniji, Links najskuplji.

13 godina
neaktivan
Koju matičnu odabrati

Ne ne neću više iz protisu oću u linksu jer ima dućan u Puli pa nije problem skočit ako treba nešto. Tako sam grafičku uzeo u protisu pa je neispravna i sada ću je konočno dobiti nakon mjesec dana i ajde plaća pošiljku za tamo i sada opet za nazad.

Onda koja je općeniti bolja od ove dvije ploče?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Z68 chipset je bolji jel ima više opcija od P67. Zašto bi se odrekao integrirane grafike sa P67 chipsetom ?

13 godina
neaktivan
Koju matičnu odabrati

Mislim teško da ću koristiti tu integriranu grafiku. Ali ako je i ostalo na ploči bolje onda bi nju uzeo.

Znači isplati se imati ploču sa integriranom grafikom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Mago kaže...

Mislim teško da ću koristiti tu integriranu grafiku. Ali ako je i ostalo na ploči bolje onda bi nju uzeo.

Znači isplati se imati ploču sa integriranom grafikom?

Ne,osim ako radiš samo s programima

It's better to be hated for something you are,than to be loved for something you're not!!!
14 godina

Moje mišljenje je da je glupo to odbaciti sa P67 chipsetom. Uzmi primjer da mjenjaš grafu, ili da je krepala. Ako imaš P67 ploču, komp ti je mrtav dok ne nađeš neku zamjensku. Ako imaš Z68, izvadiš grafu van i prebaciš se na integriranu grafu dok nesrediš normalnu. Komp ti je full operativan, samo što nemožeš naravno baš igrat igre. Kužiš poantu ? Ima Z68 još prednosti nad P67, a mana nema. Logika je vrlo jasna, bar meni.

13 godina
neaktivan
Koju matičnu odabrati

Da slažem se. Dobro si rekao jer kao šta mi je sada riknula mogla bi opet, a tako bi uvjek imao integriranu.

A nije neka razlika u cjeni tako da ako nikako nije lošija onda se svakako isplati.

Jedino što mi monitor nema hdmi utor, ali to se sigurno rješava s nekim drugim kablom ili samo konektorom ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pa dobra je, šta joj fali :) Memorija je komponenta koja najamnju razliku pravi uzeo ti neku skupi ili jeftinu. To ima vajde samo kod teških clockera i kod profesionalaca gdje se važe svaka sekunda.

P.S.  Naravno da imaš konektora, sve se to kombinira iz čega hoćeš u šta hoćeš ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.8.2012 17:09 (itomic009).
13 godina
neaktivan
Koju matičnu odabrati

Hvala

Pitam jer mi se ne dava puno love za memoriju a i meni se čini da su sve približno iste

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice