- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jes ti siguran da je taj proc sta si kupija ispravan. Probaj sa starim procem nadogradit bios.

treba minimalno 0805 verzija, zadnja je 1001

Siguran si da imaš baš K0 reviziju? Jer ako imaš isti proc ali C revizije onda ti je dovoljan BIOS verzija 311...Core i5 650(3.2G,L2:4M, IGPU,rev.C2,73W)
U svakom slučaju napravi kako ti je kolega iznad rekao, flešaj bios na zadnju verziju i probaj onda...ako ni onda ne radi onda ti je taj drugi proc mrtav.
Može preporuka cooler za i5 4440 lga 1150 haswell,znam da se ovaj procesor ne može klokati,ali za budućnost kada nešto drugo kupim da imam bolji hladnjak.
Razmišljao sam o Katana 3 ili Cm hyper evo 212,najbitnija mi je da je tih ili neki drugi do 250kn.

Može preporuka cooler za i5 4440 lga 1150 haswell,znam da se ovaj procesor ne može klokati,ali za budućnost kada nešto drugo kupim da imam bolji hladnjak.
Razmišljao sam o Katana 3 ili Cm hyper evo 212,najbitnija mi je da je tih ili neki drugi do 250kn.
Možeš i Hyper 412S. meni bez problema hladi 4670 non-k, i nećujan je. Možda u load slabiji 2-3 stupnja od 212 EVO, ali zato vent konstantno radi na 1000rpm i ostaje nećujan, dok na EVU ide do 1600 ako se ne varam.
Pozdrav.
CPU: FX 8320
MOBO: Sabertooth 990 fx
CASE: Thermaltake Commander ms i
GPU: ASUS 770 2gb
Htio bih dobar, tih cooler s kojim bih mogao malo clockati. Do 350 kuna.
Hvala.
Pozdrav.
CPU: FX 8320
MOBO: Sabertooth 990 fx
CASE: Thermaltake Commander ms i
GPU: ASUS 770 2gb
Htio bih dobar, tih procesor s kojim bih mogao malo clockati. Do 350 kuna.
Hvala.
Sta ce ti procesor pa vec ga imas?!!? A ako ipak hoces hladnjak meni se sviđa ovaj http://www.futura-it.hr/katalog/komponente/hladnjaciventilatori/hladnjaci-za-procesor/coratords/

Pa da. Sam si rekao. U BIOS-u postavi opciju Memory remap - Enable i to je to.

Dvojim se izmedu ova dva za fx 8320.
cooler master hyper 612 i scythe mugen max
Vjerujem da su podjednako dobri, ali ne škodi pitati za mišljenje, hvala.
1 | CM hyper 612 |
---|---|
7 | Scythe mugen MAX |
Koristi '' uredi ''.
Da, voltažu moraš namještati također. Bilo bi dobro.
Neznam dali je prava tema, kupio sam kuler lc cc95 i imam problem sa gigabyte ga p35 ds3l pločom,1 kulerova kopča koje se mora zakaciti sa onaj bracket nemoze jer onaj hladnjak na maticnoj smeta a ako okrenem kuler s druge strane onda moram ram iz prvog slota micati a onda imam samo 3gb rama.
sto predlazete?
Neznam dali je prava tema, kupio sam kuler lc cc95 i imam problem sa gigabyte ga p35 ds3l pločom,1 kulerova kopča koje se mora zakaciti sa onaj bracket nemoze jer onaj hladnjak na maticnoj smeta a ako okrenem kuler s druge strane onda moram ram iz prvog slota micati a onda imam samo 3gb rama.
sto predlazete?
jbga trebao si provjeriti prije! i ja sam imao doticni problem na jednoj ploci s istim coolerom, prodao cooler i uzeo drugi!
Pozz ljudi! Trebao bi za i7 4790 aftermarket cooler pa bi mi dobro doslo par savjeta...cijena nije bitna, ako je moguce crno crvena kombinacija sa cim tisim radom... hvala! :)