Koji CPU cooler kupiti? izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.732.244
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
10 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?
ako moze pomoc ljudi imam plocu P7P55-m koja podrzava procesor koji sam nekidan kupio i5 760 stavim ga mjesto i5 650 upalim racunar nema slike nema nista mozel pomoc

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Koji CPU cooler kupiti?
adiiiii kaže...
ako moze pomoc ljudi imam plocu P7P55-m koja podrzava procesor koji sam nekidan kupio i5 760 stavim ga mjesto i5 650 upalim racunar nema slike nema nista mozel pomoc

Jes ti siguran da je taj proc sta si kupija ispravan. Probaj sa starim procem nadogradit bios.
nista mi se neda
10 godina
neaktivan
kada updatujem bios da li bi trebalo da onda radi ovaj novi
13 godina
protjeran
adiiiii kaže...
kada updatujem bios da li bi trebalo da onda radi ovaj novi

treba minimalno 0805 verzija, zadnja je 1001

http://www.asus.com/Motherboards/P7P55M/HelpDesk_CPU/

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
10 godina
neaktivan
Core i5 650(3.2G,L2:4M, IGPU,rev.K0,73W) ovo je procesor koji ja posjedujem i bas sam gledao sad na ovom linku sto si mi poslao da za ovaj procesor treba drajver bios 0902 znaci noviji mi je bios drajver od ovog 0805 zar ne bi trebalo da mi radi na ovom bios drajveru drug
12 godina
Koji CPU cooler kupiti?
Vec sam ti reka il je do verzije biosa il je cpu neispravan. Flashaj najnoviji bios pa probaj novi cpu i ako ne radi basebal palicu u ruke i trazi onog sta ti je proda cpu
nista mi se neda
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.12.2014 6:17 (nicky.sl).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
adiiiii kaže...
Core i5 650(3.2G,L2:4M, IGPU,rev.K0,73W) ovo je procesor koji ja posjedujem i bas sam gledao sad na ovom linku sto si mi poslao da za ovaj procesor treba drajver bios 0902 znaci noviji mi je bios drajver od ovog 0805 zar ne bi trebalo da mi radi na ovom bios drajveru drug

Siguran si da imaš baš K0 reviziju? Jer ako imaš isti proc ali C revizije onda ti je dovoljan BIOS verzija 311...Core i5 650(3.2G,L2:4M, IGPU,rev.C2,73W)

U svakom slučaju napravi kako ti je kolega iznad rekao, flešaj bios na zadnju verziju i probaj onda...ako ni onda ne radi onda ti je taj drugi proc mrtav.

10 godina
neaktivan
hvala na savjetu drugovi probat cu i to pa vam javim ovdje kako je proslo
17 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Može preporuka cooler za i5 4440 lga 1150 haswell,znam da se ovaj procesor ne može klokati,ali za budućnost kada nešto drugo kupim da imam bolji hladnjak.

Razmišljao sam o Katana 3 ili Cm hyper evo 212,najbitnija mi je da je tih ili neki drugi do 250kn.

Intel i5 3350p 3.1ghz,12gb ddr3 1600mhz,ssd intel 330 120gb,2x 640gb WD,msi gtx 650 ti boost oc 2gb,asrock b75 pro3,corsair cx 430w
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
chingy-os kaže...

Može preporuka cooler za i5 4440 lga 1150 haswell,znam da se ovaj procesor ne može klokati,ali za budućnost kada nešto drugo kupim da imam bolji hladnjak.

Razmišljao sam o Katana 3 ili Cm hyper evo 212,najbitnija mi je da je tih ili neki drugi do 250kn.

Možeš i Hyper 412S. meni bez problema hladi 4670 non-k, i nećujan je. Možda u load slabiji 2-3 stupnja od 212 EVO, ali zato vent konstantno radi na 1000rpm i ostaje nećujan, dok na EVU ide do 1600 ako se ne varam.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.12.2014 18:32 (Karlek_19).
16 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Pozdrav.

CPU: FX 8320

MOBO: Sabertooth 990 fx

CASE: Thermaltake Commander ms i

GPU: ASUS 770 2gb

Htio bih dobar, tih cooler s kojim bih mogao malo clockati. Do 350 kuna.

Hvala. 

Audaces fortuna iuvat
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.12.2014 17:14 (Canassob).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Canassob kaže...

Pozdrav.

CPU: FX 8320

MOBO: Sabertooth 990 fx

CASE: Thermaltake Commander ms i

GPU: ASUS 770 2gb

Htio bih dobar, tih procesor s kojim bih mogao malo clockati. Do 350 kuna.

Hvala. 

Sta ce ti procesor pa vec ga imas?!!? A ako ipak hoces hladnjak meni se sviđa ovaj http://www.futura-it.hr/katalog/komponente/hladnjaciventilatori/hladnjaci-za-procesor/coratords/
nista mi se neda
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.12.2014 14:22 (nicky.sl).
10 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?
e ljudi moji uspio sam nadogradio sam novi bios i stavio procesor i5 760 sada radi al imam problem drugi ram memorija imam 6 gb 64 bitni windows 7 prije ubacivanja ovog procesora ocitavalo mi je 6 gb podesio sam u biosu jos kad sam kupio racunar opcija je bila nekako memori remap tako nekako to sam podesio i prikazivalo je koliko i imam memorije sada ne moze sada mi pokazuje 1.99 gb od mogucih 6 gb isao sam na msconfig podesavao i tu ali nista moze li pomoc

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Pa da. Sam si rekao. U BIOS-u postavi opciju Memory remap - Enable i to je to.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Koji CPU cooler kupiti?
Poslusaj kolegu jer kad si stavija novi bios sve je u njemu po defaultu
nista mi se neda
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
evo upravo cu to da uradim pa vam javim za par minuta
10 godina
neaktivan
evo ljudi to sam i napravio ači i dalje mi pokazuje 1.99 gb sta da radim
12 godina
Koji CPU cooler kupiti?
Koliko ti rama pokazuje u biosu ?
nista mi se neda
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?
ne znam ni ja kako to da vidim

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
nasao sam pise 2040 mb kako ovo napravit
10 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?
vadio sam isto memoriju jedna kartica je od 4 gb a druga od 2 gb kada izbacim karticu od 2 gb prikazuje mi sistem 4 gb cistih a kada ubaci i ovu od 2 gb prikazuje 6 gb ali koristi samo 1.99 gb sta radit

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Dvojim se izmedu ova dva za fx 8320.
cooler master hyper 612 i scythe mugen max

Vjerujem da su podjednako dobri, ali ne škodi pitati za mišljenje, hvala.

1 CM hyper 612
7 Scythe mugen MAX
Audaces fortuna iuvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?
p7p55-m i procesor i5 750 4.266 ghz klokovao sam na 3.0 ghz jesam li mozda pretjerao sa klokovanjem ovog procesora sa ovom plocom i u biosu sam podesio intel speed step tech to mi je ukljuceno C1E suport ukljuceno intel C-state tech ukljuceno automatski varira brzina sa najnize na najvecu de mi sa 1.3 ghy do 3.55 ghz jel trebaju ove opcije biti ukljucene to me zanima ako moze odgovor

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

ispravka 4x 2.66 ghz kada ukljucim intel speedstep tech  C1E suport i intel C state tech onda na my computer prikazuje default brzinu procesora ali radi kao sto sam ga i klokovao jel ovo uredu

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.12.2014 19:18 (adiiiii).
10 godina
neaktivan
i js nesta voltazu nisam dirao da li bih trebao nesta tu stimat
15 godina
neaktivan
Prekini pisati post za postom!!!
Koristi '' uredi ''.
Da, voltažu moraš namještati također. Bilo bi dobro.
Optimizam je nedostatak iskustva.
10 godina
neaktivan

mozel pomoc vezan za voltazu koliko da smanjim imam ovaj CPU-z pise nesta core voltage najvise ide do 1.216 jel to trebam sta podesavat jel trebam povecat il samnjit temperatura procesora ide najvise na 45C a temperatura korova do 51-52

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.12.2014 21:26 (adiiiii).
11 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Neznam dali je prava tema, kupio sam kuler lc cc95 i imam problem sa gigabyte ga p35 ds3l pločom,1 kulerova kopča koje se mora zakaciti sa onaj bracket  nemoze jer onaj hladnjak na maticnoj smeta a ako okrenem kuler s druge strane onda moram ram iz prvog slota micati a onda imam samo 3gb rama.

sto predlazete?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Tigera22 kaže...

Neznam dali je prava tema, kupio sam kuler lc cc95 i imam problem sa gigabyte ga p35 ds3l pločom,1 kulerova kopča koje se mora zakaciti sa onaj bracket  nemoze jer onaj hladnjak na maticnoj smeta a ako okrenem kuler s druge strane onda moram ram iz prvog slota micati a onda imam samo 3gb rama.

sto predlazete?

jbga trebao si provjeriti prije! i ja sam imao doticni problem na jednoj ploci s istim coolerom, prodao cooler i uzeo drugi!{#}

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
10 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Pozz ljudi! Trebao bi za i7 4790 aftermarket cooler pa bi mi dobro doslo par savjeta...cijena nije bitna, ako je moguce crno crvena kombinacija sa cim tisim radom... hvala! :)

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice