Koji CPU cooler kupiti? izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 2.113.105
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
18 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

ima tu ko ovo hladilo?

http://www.links.hr/?naziv=cooler-coolermaster-tpc-812xs-socket-2011-1366-1156-1155-775-fm1-am3-am3-am2-am2&option=artikl&id_kategorija=05090305&id_artikl=050.903.274

pa malo ako bi mogli podijelit misljenje

slucajno sam cuo da spada u najboljih 3 zracnih hladila za CPU :) iako ne vjerujem..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Koji CPU cooler kupiti?
ibari91 kaže...

ima tu ko ovo hladilo?

http://www.links.hr/?naziv=cooler-coolermaster-tpc-812xs-socket-2011-1366-1156-1155-775-fm1-am3-am3-am2-am2&option=artikl&id_kategorija=05090305&id_artikl=050.903.274

pa malo ako bi mogli podijelit misljenje

slucajno sam cuo da spada u najboljih 3 zracnih hladila za CPU :) iako ne vjerujem..

za te pare si kupi NH-D14,a ne taj neki sminkerski {#}

15 godina
neaktivan
gamer1511 kaže...

za te pare si kupi NH-D14,a ne taj neki sminkerski {#}

Al onaj je možda najsexy cooler uz v8-icu kojeg sam vidio. Možda još onaj neki coolermasterov slim jedanput je tu bio linkan.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
16 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Pozz posto nisam bas pri novcu da uzimam neki skupi cooler a imam ovaj http://www.thermaltake.com/products-model_review.aspx?id=C_00001823 i sad me zanima dali mi se isplati uzeti vodeno hlađenje od http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6881. Jer  s ovim coolerom nemogu postici velike clockove na AMD FX 4100 BE.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

opet ja....mozda sam vec dosadan s tim hladnjacima.. kojega kako zasto....pa sam odlucio kupiti ono sto ima na raspolaganju po prihvatljivoj cijeni, odlucio sam sljedeca hladila i definitivno nesto kupujem od navedenih ( uglavnom za Noctu-u mi nemojte govoriti jer je tesko nabavljiva kod mene ) kupit cu nesto sto ima ima a ionako nisam previse osjetljiv na buku hladnjaka a i tih par stupnjeva mi ne igra ulogu pa stoga sam odlucio nesto od sljedecih.

a vezano za Antec H2O 920, skuplji je za 300 i vise kuna od ovih zracnih pa dali se tih 300kn vise isplati davati za H2O

bio bih vam zahvalan na zavrsnom glasanju, HVALA!

2 Scythe Mugen 3
12 Scythe Mugen 3 PCGH
0 Scythe Ninja 3
1 Prolimatech Armageddon
1 Antec Kuhler H2O 920
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.3.2013 19:05 (ibari91).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Moj glas za Mugen 3 !

On dolazi s jednim ventom do 1600rmp-a ! PCGH dolazi s dva venta od 800rpm-a ! Posto on nije Twin tower hladnjak , ovaj drugi vent koji izvlaci zrak iz hladnjaka nema isti ucinak kao ovaj koji puse u hladnjak ! I zbog toga ima i dosta manji protok zraka od Mugena 3 !

Music As A Weapon !!
16 godina
dreadmoore kaže...

Pozz posto nisam bas pri novcu da uzimam neki skupi cooler a imam ovaj http://www.thermaltake.com/products-model_review.aspx?id=C_00001823 i sad me zanima dali mi se isplati uzeti vodeno hlađenje od http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6881. Jer  s ovim coolerom nemogu postici velike clockove na AMD FX 4100 BE.

Meni se ta jeftina vodena rijesenja bas ne sviđaju ! Gledajuci usporedbu na CM stranici s skoro duplo jeftinijim Hyperom 212 EVO ne izgleda mi isplativo , a tu su i visoki okretaji i buka ! 

Od jacih zracnih hladnjaka mogu ti preporucit Scythe Mugen 3 , Scythe Mine 2 ... !

Music As A Weapon !!
18 godina
neaktivan

evo za 400 kuna mislim da je odlican hladnjak (Mugen3)....a kod armageddona dobis samo pasivca bez venta pa racunas jos 150-200kn za ventilatore, Antec 920 je prebucan, posto nisam previse osjetljiv na buku venta ali kod Anteca je malo previse za oko 10dB je glasniji od Noctue u idle-u a u load-u da ne govorimo ide i preko 50dB.....jedino neznam za Ninju3, vidim da nije neka veca razika s obzirom na Mugena3, Ninja mozda 1-2C bolje hladi, jedino Corsair H90 u zamjenu za Anteca 920, Corsair stvara manje buke i bolje hladi za par stupnjeva a cijena Corsaira je manja za nekih 40-50kn

15 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

trebao bih cooler za mog Phenoma X4 965 BE jer stock cooler me uzasno zivcira...

ne treba mi neko bjesno hlađenje, samo da je tiho, stock ga je super hladio

ako se moze za nekih 250-300kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
simba1892 kaže...

trebao bih cooler za mog Phenoma X4 965 BE jer stock cooler me uzasno zivcira...

HYPER T4 

službena stranica 

Work hard play harder
16 godina
simba1892 kaže...

Ili Hyper T4 kojeg ti je kolega preporucio ili npr. Zalman CNPS10X Optima !

Music As A Weapon !!
18 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Pozdrav. Može preporuka hladnjaka(imam noctua ventilator 120mm) za i5 3570k.

nunaVk

0 0 hvala 0
16 godina

Scythe Mugen 3 , Scythe Mine 2 ( on bi bio moj izbor posto je twin-tower i stavis mu jossvoj Noctua vent + njegov od 140mm ) ! Nesto jeftiniji Scythe Yasya ...

Ak ti je preskupo onda si pogledaj CM Hyper T4 , Zalman CNPS10X Optima ...

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.3.2013 15:45 (Haf932).
13 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Al taj Thermax III NIJE dostupan !Namigiva

Music As A Weapon !!
13 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Al taj Thermax III NIJE dostupan !Namigiva

Jbga {#} Onda definitivno poslusaj od Hafa njegov izbor, ja bih ga sebi uzeo da imam toliko mjesta. {#}

Scythe mine 2

Što hladnije to bolje :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.3.2013 16:08 (Praedator).
18 godina

Trenutno mi je puno tih 400kn, hoće li moći Zalman držati neku normalnu temperaturu(ljeti) sa Noctua ventom na nekih 700-800 okr, (tišina jako bitna stavka). Imam neke izdatke ali mislim si uzeti NH-D14 čim skupim lovu. 

nunaVk
16 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Hoce , ako neces jako OC-at !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 1
18 godina
Haf932 kaže...

Bez OC-a, (za sada) bar ne dok ne uzmem NH-D14.

nunaVk
18 godina
Haf932 kaže...

Sorry još jedno pitanje, što misliš koji je bolji Zalman ili Hyper koji si naveo?

nunaVk
15 godina
zabranjeniples kaže...
TibzzX kaže...

Probajte OVDJE, tu je Frio 180kn, ali opet je super cijena pošto je maloprodajna 600kn...

Zar nije već rečeno da ništa od toga??

Ili se nešto promjenilo ?

Ja sam ih pitao još u ponedjeljak i rekli su mi da je cijena ispravna i da će idući tjedan stići. Živi bili pa vidjeli... {#}

Maurer
18 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Mislim da niš od toga, izbrisal sam njihov mail, al kolko se sjecam ne znaju kad bu došel taj hladnjak...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
nunaVk kaže...

Sorry još jedno pitanje, što misliš koji je bolji Zalman ili Hyper koji si naveo?

Podjednaki su ! Zalman radi na mrvicu nizim okretajima , pa je malo tiši !

Music As A Weapon !!
14 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Koji cooler za athlon x4 750k cijena neka bude neka normalna .

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Rucipe kaže...

Koji cooler za athlon x4 750k cijena neka bude neka normalna .

Zalman CNPS10X Optima !

Music As A Weapon !!
18 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Doma našel cooler zalman cpns 10extreme, na njega stavil Noctua P12, temp u idle su oko 37c... a AC Alpine 64+ mi je imal u idle oko 42c.. Mislil sam da bu bile veće razlike, al ok..

Sad me zanima, pošto on ide na kopče, malo se giba lijevo desno.. Kaj je to ok ili, mislim to nebi trebal imat utjecaja na temperature neke?

Mada kolko gledam jel se to meni čini il kaj, al AMD spram Intela ima veće temp.u idle cca 4-5c..

EDIT: komp se zmrzava radi memorije, stavljal sam u drugi slot, očito mu paše 1. i 3.slot.. A Zalman mi pokriva prvi slot, a ove gskill memorije imaju hladnjak...

Tak da niš od Zalmana...

Idealno bi bilo neki uži hladnjak, da nejde prek RAM slotova...

Ak imate kakve preporuke?

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.3.2013 10:23 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Koji CPU cooler kupiti?

ovak namjeravam uzeti CoolerMaster Hyper 412 Slim zanima me koliko bi otprilike dobio nize temperature tj ovaj freezer13 cu prodati i nadodati za hypera??? ps. ovaj freezer13 je za 200w proc a ovaj hyper za 160w tak barem pise...prema tome bi ovaj freezer trebao biti bolji kaj ne?

Rasturam na Intel Core™ i7-920 @ 3.8Ghz + ArticCooling Freezer 13 + Sapphire Dual-X 7950 with Boost Edition 3GB 1150/1550mhz
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.3.2013 18:00 (Stjepanj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Ja bih umjesto tog Hyper 412 Slim uzeo Scythe Yasya ! Jeftiniji je , tezi je , ima vise toplovodnih cijevi , veci protok zraka , regulaciju okretaja od 740 - 1900rpm-a  ... !

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.3.2013 0:10 (Haf932).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Bilo bi bolje da uzme 212 evo. 212 na američkom tržištu košta 35$, a hladi ko hladnjaci od 80$
18 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Pozdrav ljudi,treba mi hladnjak za Intel I5 3570K koji je na Sabertooth Z77 ploči s Corsair Vengeance RAM-om (jako visok RAM!). Mislio sam uzest Corsair H100i, ali čitam na netu da ljudi da imaju dosta problema s tim hladnjakom. Vjerovatno ću clockat proc na 4.2 GHz. Može neka preporuka, molim vas.

It's nice to be important, but it's more important to be nice
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice