Strava hladnjak, pa ček malo kaj on nije prije koštal oko 300-400kn?
Ovo je bagatela cijena...
Strava hladnjak, pa ček malo kaj on nije prije koštal oko 300-400kn?
Ovo je bagatela cijena...
Šteta.. A baš mu paše ta cijena od 100-injak kn:)
Dobio sam potvrdu od naružbe
Ma tesko da ces dobiti to.jucer je pola foruma narucilo skoro. Vec su u pol 2 javili da nema vise na skladistu i da neznaju kad ce doc
Ma tesko da ces dobiti to.jucer je pola foruma narucilo skoro. Vec su u pol 2 javili da nema vise na skladistu i da neznaju kad ce doc
Ali vrijedi pokusati 
Ali vrijedi pokusati 
tako je.i ja sam na 2 mjesta uzeo pa cemo vidjeti
Samo da javim ništa od Thermaltake Frio Extreme, trenutno nije dobavljivo.
Evo ti dobar cooler za tvoj CPU sa povoljnom cijenom i dostupan diljem ljepe naše: http://www.links.hr/?naziv=cooler-lc-power-lc-cc-95-socket-775-1155-1156-am2-am3&option=artikl&id_kategorija=050903&id_artikl=050.903.231
Odlučio sam se definitivno za ovaj, ali me zanima oću morat vadit matičnu da ga zamijenim ili ne? O čemu to ovisi?
Koja marka vodenog Hlađenja za CPU je po vama najkvalitetnija od navedenih
| 7 | Antec Kuhler H2O |
|---|---|
| 0 | Corsair Hxxx |
| 0 | Coolermaster Seidon |
| 1 | Thermaltake Water |
Pa pola tih hladnjaka od svih navedenih brandova je od Asetek-a kopija. Ali mislim da je Corsair najbolji.
Odlučio sam se definitivno za ovaj, ali me zanima oću morat vadit matičnu da ga zamijenim ili ne? O čemu to ovisi?
Ovisi dal se taj hladnjak pricvrscuje vijcima ili se samo pricvrsti kopcama kao npr. stock hladnjak !Ako na kucistu na stranici na kojoj ti je montirana maticna imas iza rupu , onda nemoras vadit maticnu ! Ako nema rupe , onda ces morat vadit !
imam haf 922 i morao vadit maticnu za mugen 3
Probajte OVDJE, tu je Frio 180kn, ali opet je super cijena pošto je maloprodajna 600kn...
Zar nije već rečeno da ništa od toga??
Ili se nešto promjenilo ?
Nije se ništa promjenilo, to je bila greška.
dali hladnjak tipa mugen3 ili neki iz slicnog ranga bolje hladi od jeftinijih primjerka vodenih tipa Antec H2O 620 ili CORSAIR H50?
Ne, to je taman tu negdje slično. Samo što vodeno to jeftino je ziher bučnije nego zračni hladnjak a da nepričam da za 100 kn više od tih ili za site pare možeš uzet ovaj kao moj koji potrpa te hladnjake u đepa ni nečuješ ga da radi.
Definitivno nećeš morati vaditi MBO, za Intel ima postolje sa PushPin-ovima kao i stock cooler. Za amd se direktno na stock nosač pričvrsti...
posto vidim da imas kuciste ko i ja pa me zanima koja je tocna visina noctu-e, kak je sjela u taj mid tower i kolko lufta imas jos gore? izmjerio sam u kucistu visinu za hladnjak pa vidim da unutra ide zasigurno hladnjak visine 165mm i vise mozda
Pa Noctua stane taman i nemaš ti tu sad više mjesta za nešto a nemaš to ni u puno većim kućištima za Noctu. Neznam za šta ti treba luft ?
samo me zanimalo znaci dali stane u to kuciste normalno, znaci bez vađenja stranice i to
Stane normalno i normalno staviš bočnu stranicu natrag. Nemoraš ništa naguraviti li slično.
Da, naravno.
Ovisi dal se taj hladnjak pricvrscuje vijcima ili se samo pricvrsti kopcama kao npr. stock hladnjak !Ako na kucistu na stranici na kojoj ti je montirana maticna imas iza rupu , onda nemoras vadit maticnu ! Ako nema rupe , onda ces morat vadit !
Imam rupu tako da nemoram vadit matičnu. Imam samo još jedno pitanje: oću morat stavljat novu termalnu pastu kad budem mijenjo?
Svaki put kad odvojis hladnjak od procesora , moras stavljat novu pastu !