Dalo bi ga se namontirati, nekako... Kako ces ga hladiti? Kondenzacija?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da malo gledal po netu-kondenzacija je najveći problem..zato sam i pital ovdi jel imal ko kakvih iskustava po pitanju toga..
Jel valja ovaj Zalman CPU cooler. CNPS8900 QUIET ili je bolje uzet extreme pošto su iste cijene? Trenutno imam am2 a planiram skoro ubost i7 1155. Ili ima neko drugi prijedlog iz protisa za sličnu cijenu a da cooler radi što tiše?
Pa to je strašno da oni taj stari hladnjak prodaju za 350 kn !! Pa svi redom su ti bolji koje možeš kupiti za te novce u Linksu ili Portiu. Ovom je prednost jedino što je nizak, odnsono stane u uska kućišta. Ali svakako nebih to uzeo pored hypera ili Mugen3 hladnjaka.
Hvala na odgovoru, ali nema mugena ni hypera u protisu, a sad mi je prilika tamo uzet. Jel imaš kakvu preporuku iz protisa? Nije mi bitno da je nizak, već da radi tiho!
Pa Protis ima baš jadnu ponudu CPU cooler-a kad smo kod toga. Za tišinu ja neznam šta je bolje kod nas od Cooler Mastera. Imam sad Noctu i imao sam i Hyper 612S. Ako se govori da je Noctua tiha, Hyper je još tiši odnosno nečuje se uopće. Ako baš moraš u protisu, ja bih do 400 kn uzeo ovaj Xilence bolje nego taj stari Zalman. Ovaj ako ima 4 pin vent, možeš ga ručno regulirati pa si prilagoditi. Ali kažem, odi u Links i kupi si Hyper 612S ili Mugen3.
Kako se on nosi sa bukom?
Uzet cu ipak CM Hyper 612 u linksu jer se mogu regulirat okretaji. Hvala svima, vozdra
Uzet cu ipak CM Hyper 612 u linksu jer se mogu regulirat okretaji. Hvala svima, vozdra
Ne mogu se regulirati okretaji na 612s preko ploce, nije PWM vent!
EDIT- ali dobijes low noise adaptor s njim koji jos vise buku smanji, no vent je i na max rpm (1300) tih k'o bubica.
Nemaš ga šta regulirat kad se nečuje na 1300 okr.
Nemaš ga šta regulirat kad se nečuje na 1300 okr.
Potpis!
Dali bi smetao Aegir visokim hladnjacima od Corsair memorije ?
@tesla123
Evo moj će Coolermaster 612s ići na prodaju za 1-2 dana dok mi stigne noctua iz rijeke. Ja sam ga kupio od kolege itomic009 koji ga je kupio u 5-om mjesecu (znači imaš garu još godinu i pol), a kod mene je nekih mjesec dana. Znači kuler je nov i oko cijene se možemo dogovoriti. Ja prelazim na sck 2011, pa kupujem noctu-u nh-d14, jer mi ovaj neide na 2011 soket, inače ga ne bi prodavao, jer je hladnjak odličan i nečujan. Ako si zainteresiran javi mi se na PP, da se dogovorimo :).
@tesla123
Evo moj će Coolermaster 612s ići na prodaju za 1-2 dana dok mi stigne noctua iz rijeke. Ja sam ga kupio od kolege itomic009 koji ga je kupio u 5-om mjesecu (znači imaš garu još godinu i pol), a kod mene je nekih mjesec dana. Znači kuler je nov i oko cijene se možemo dogovoriti. Ja prelazim na sck 2011, pa kupujem noctu-u nh-d14, jer mi ovaj neide na 2011 soket, inače ga ne bi prodavao, jer je hladnjak odličan i nečujan. Ako si zainteresiran javi mi se na PP, da se dogovorimo :).
kolko love očeš za kuler?odakle si?
Osijek. Ponude na PP molim :).
Osijek. Ponude na PP molim :).
nudim ti 200kn..a ako hočeš aukciju stavi onda pod aukciju!
Dali bi smetao Aegir visokim hladnjacima od Corsair memorije ?
Meni se prilicno cini da nebi smetao !
Za 200 kn ga ne bi dao, pa makar mi stajao za ukras u sobi ;)
Tako isto sam i ja želio prodati svoj A.C.F. Xtreme isto star 3 mj. s time da je moj od tih 3 radio samo mjesec dana!
Platio sam ga oko 270 kn, I rekoh ajde prodavat ču ga 200 i još sam se ponudio platiti poštu pa me kolega jedan tu sa foruma popljuvao, misli šta reč... Najbolje da ih poklonimo!
Pogledaj PP još sam malo korigirao cijenu!
Za 200 kn ga ne bi dao, pa makar mi stajao za ukras u sobi ;)
prodal za 200kn noctuu nhU12P sa 2-- 12cm orginal ventilatora od noctue..više od 200kn nevredi ni da je zlatni kuler!!
prodal za 200kn noctuu nhU12P sa 2-- 12cm orginal ventilatora od noctue..više od 200kn nevredi ni da je zlatni kuler!!
Pa za to si mogao dobiti 300kn bez problema, sam si kriv..
Pa za to si mogao dobiti 300kn bez problema, sam si kriv..
kolko sam dal pred godinu dana za njega za tolko ga i prodal,..i to samo hladnjak istestirali za jedan članak i odma ga ja kupio....
Imate podforum >>Oglasnik<<
Ovo je prvo i poslednje upozorenje sto se tice prodaje i kupovine na ovoj temi.
Ne brini stane bez problema ! U to kuciste ideju hladnjaci do 160mm a ja sam svoga CM Hypera 612s naguro koji je bio 163mm...Tako da se ne brineš