Koji CPU cooler kupiti? izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.748.071
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
13 godina
Re: Koji CPU cooler kupiti?

Dalo bi ga se namontirati, nekako... Kako ces ga hladiti? Kondenzacija?

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
15 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

da malo gledal po netu-kondenzacija je najveći problem..zato sam i pital ovdi jel imal ko kakvih iskustava po pitanju toga..

Bahrija
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Jel valja ovaj Zalman CPU cooler. CNPS8900 QUIET ili je bolje uzet extreme pošto su iste cijene? Trenutno imam am2 a planiram skoro ubost i7 1155. Ili ima neko drugi prijedlog iz protisa za sličnu cijenu a da cooler radi što tiše?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pa to je strašno da oni taj stari hladnjak prodaju za 350 kn !! Pa svi redom su ti bolji koje možeš kupiti za te novce u Linksu ili Portiu. Ovom je prednost jedino što je nizak, odnsono stane u uska kućišta. Ali svakako nebih to uzeo pored hypera ili Mugen3 hladnjaka.

13 godina
neaktivan

Hvala na odgovoru, ali nema mugena ni hypera u protisu, a sad mi je prilika tamo uzet. Jel imaš kakvu preporuku iz protisa? Nije mi bitno da je nizak, već da radi tiho!

14 godina

Pa Protis ima baš jadnu ponudu CPU cooler-a kad smo kod toga. Za tišinu ja neznam šta je bolje kod nas od Cooler Mastera. Imam sad Noctu i imao sam i Hyper 612S. Ako se govori da je Noctua tiha, Hyper je još tiši odnosno nečuje se uopće. Ako baš moraš u protisu, ja bih do 400 kn uzeo ovaj Xilence bolje nego taj stari Zalman. Ovaj ako ima 4 pin vent, možeš ga ručno regulirati pa si prilagoditi. Ali kažem, odi u Links i kupi si Hyper 612S ili Mugen3.

13 godina
Koji CPU cooler kupiti?
Ili Xigmatec-a!?
Kako se on nosi sa bukom?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Koji CPU cooler kupiti?

U Linksu ti je akcija na Mugen 3 pa uzmi njega !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Uzet cu ipak CM Hyper 612 u linksu jer se mogu regulirat okretaji. Hvala svima, vozdra

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tesla123 kaže...

Uzet cu ipak CM Hyper 612 u linksu jer se mogu regulirat okretaji. Hvala svima, vozdra

Ne mogu se regulirati okretaji na 612s preko ploce, nije PWM vent!

EDIT- ali dobijes low noise adaptor s njim koji jos vise buku smanji, no vent je i na max rpm (1300) tih k'o bubica.

clock2much
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.8.2012 23:59 (mate960).
14 godina

Nemaš ga šta regulirat kad se nečuje na 1300 okr.

14 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Nemaš ga šta regulirat kad se nečuje na 1300 okr.

Potpis!

clock2much
13 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Dali bi smetao Aegir visokim hladnjacima od Corsair memorije ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

@tesla123

Evo moj će Coolermaster 612s ići na prodaju za 1-2 dana dok mi stigne noctua iz rijeke. Ja sam ga kupio od kolege itomic009 koji ga je kupio u 5-om mjesecu (znači imaš garu još godinu i pol), a kod mene je nekih mjesec dana. Znači kuler je nov i oko cijene se možemo dogovoriti. Ja prelazim na sck 2011, pa kupujem noctu-u nh-d14, jer mi ovaj neide na 2011 soket, inače ga ne bi prodavao, jer je hladnjak odličan i nečujan. Ako si zainteresiran javi mi se na PP, da se dogovorimo :).

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 8:30 (maxtoxic).
15 godina
neaktivan
maxtoxic kaže...

@tesla123

Evo moj će Coolermaster 612s ići na prodaju za 1-2 dana dok mi stigne noctua iz rijeke. Ja sam ga kupio od kolege itomic009 koji ga je kupio u 5-om mjesecu (znači imaš garu još godinu i pol), a kod mene je nekih mjesec dana. Znači kuler je nov i oko cijene se možemo dogovoriti. Ja prelazim na sck 2011, pa kupujem noctu-u nh-d14, jer mi ovaj neide na 2011 soket, inače ga ne bi prodavao, jer je hladnjak odličan i nečujan. Ako si zainteresiran javi mi se na PP, da se dogovorimo :).

kolko love očeš za kuler?odakle si?

Bahrija
13 godina

Osijek. Ponude na PP molim :).

15 godina
neaktivan
maxtoxic kaže...

Osijek. Ponude na PP molim :).

nudim ti 200kn..a ako hočeš aukciju stavi onda pod aukciju!{#}

Bahrija
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 15:26 (bahrija).
15 godina
vlado0550 kaže...

Dali bi smetao Aegir visokim hladnjacima od Corsair memorije ?

Meni se prilicno cini da nebi smetao !

Music As A Weapon !!
13 godina

Za 200 kn ga ne bi dao, pa makar mi stajao za ukras u sobi ;)

13 godina
Koji CPU cooler kupiti?
S obzirom da je gotovo nov mislim da si dao dosta realnu cijenu da si u Puli odmah bi ga uzeo!
Tako isto sam i ja želio prodati svoj A.C.F. Xtreme isto star 3 mj. s time da je moj od tih 3 radio samo mjesec dana!
Platio sam ga oko 270 kn, I rekoh ajde prodavat ču ga 200 i još sam se ponudio platiti poštu pa me kolega jedan tu sa foruma popljuvao, misli šta reč... Najbolje da ih poklonimo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Pogledaj PP još sam malo korigirao cijenu!

13 godina
Koji CPU cooler kupiti?
Vidio sam... Razmislim...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
maxtoxic kaže...

Za 200 kn ga ne bi dao, pa makar mi stajao za ukras u sobi ;)

prodal za 200kn noctuu nhU12P  sa 2-- 12cm orginal ventilatora od noctue..više od 200kn nevredi ni da je zlatni kuler!!

Bahrija
14 godina
neaktivan
bahrija kaže...

prodal za 200kn noctuu nhU12P  sa 2-- 12cm orginal ventilatora od noctue..više od 200kn nevredi ni da je zlatni kuler!!

Pa za to si mogao dobiti 300kn bez problema, sam si kriv..

clock2much
15 godina
neaktivan
mate960 kaže...
bahrija kaže...

Pa za to si mogao dobiti 300kn bez problema, sam si kriv..

kolko sam dal pred godinu dana za njega za tolko ga i prodal,..i to samo hladnjak istestirali za jedan članak i odma ga ja kupio....

Bahrija
17 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Imate podforum >>Oglasnik<<

Ovo je prvo i poslednje upozorenje sto se tice prodaje i kupovine na ovoj temi.

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?
Moze li Artic 13 pro u thermaltake v4 kuciste?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Ne brini stane bez problema ! U to kuciste ideju hladnjaci do 160mm a ja sam svoga CM Hypera 612s naguro koji je bio 163mm...Tako da se ne brineš

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?
Uzeo bih i30 freezer radije ali 161mm pa se bojim da ga necu moci nagurat. Uzimam ovaj 13 pro da ne rizikujem. Hvala.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ma bude ti stao taj i30 freezer garantiram
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice