To isto su govorili za LC Power, pa sam vam svima dokazao drugačije.
neznam za LC power,ja nikakih problema nikad s tim napajanjem dosad imao,meni sve radi sve 5.Nikad nisam ni imao iskustva s drugim proizvođačima.Dok necrkne,bit će drugo.
Pa provjeri postove iz 2009 i 2010 - svima sam preporučavao LC Power,
s obzirom da godišnje radim sa preko 300 LC Power napajanja,
i znam postotak kvarova, rekao bi da je pouzdanije od Corsaira,
jer je postotak kvarova na istu količinu jednostavno manji.
Tada su svi pljuvali i dalje po LC Poweru, sve dok ekipa iz iSHOPa nije odlučila
poslati LC Power na testiranje u časopise.
BUG redakcija - mah to nam se ne sviđa,
Vidi redakcija - mah to nam se ne sviđa.
Chip redakcija - pošaljite, nismo imali do sada priliku probati.
Naš LC 460W Green je bez problema pogonio tadašnju test konfiguraciju od Chipa:
i7 920
XX MBO
XX RAM
ATI HD4870x2
Čak je konfiguracija bila i overclockana, pa je svejedno radilo.
A mjesecima prije je ljudima bilo smješno kada sam to isto napisao ja.
Možeš provjeriti i negdje na forumu sam, napisao sam još davno prije,
da će ASRock u bliskoj budućnosti biti u Top 3 proizvođača ploče.
Dvije godine nakon toga, ASRock je prestigao i ECS (koji je jako veliki igrač kao ODM i OEM) i MSI,
te isto tako i BIOSTAR-a koji je godinama bio broj 1 na Azijskom tržištu.
ASRock ima sve uvjete da bude broj 1 u svjetu, a razlog je što je sam sebi ODM (Pegatron),
dok i ASUS i Gigabyte i MSI imaju druge ODM partnere, što je razlog skuplje proizvodnje
i veće krajnje tržišne cjene.
Dakle ASRock će uvjek za iste novce davati više opreme, odnosno jednako opremljena ASRock ploča
i neka druga ploča će uvjek imati određenu razliku u cjeni, i to je baš zbog ODM-a kojeg ne mora plaćati,
jer sve proizvodi sam, kao i Samsung, Intel i recimo ECS.
Don znaš već i sam da se nemožeš mačevati sa forumašima koji sljepo vjeruju u nešto i to naravno i bez pokrića .
Više ni ne pokušavam. Samo želim da se ne pričaju neistine.
Isto tako sam čitao da ljudi pišu da Donkey ima u Sisku najvećeg pišu,
što nije istina. Istina je da je veoma velik, ali ne vjerujem da je najveći u ovom djelu Europe.
Jednostavno, ako niste sigurni šta je istina, nemojte pisati laži.
Ako vas netko priupita "kuda se ide prema lokaciji A", nemojte čovjeka poslati u krivom smjeru na lokaciju X.
Jednostavno to nije prijateljski. Ako nešto ne znate, napišite svoje mišljenje uz napomenu da ne možete
tvrditi da je 100% točno.
Nisam. Jednostavno bi mi bilo žao riješiti se Fatal1ty ploče.
A i trenutno sam u ulaganju u sound. Xonar D2X i Logitech Z-906 su
mi ovaj mjesec iscrpili mjesečki budget za elektroniku.
mene prsti svrbe ali registracija je sljedeči mjesec a o legalizaciji i ostalim dozvolama da i ne pričam.
Čuj, zvučna mi je stara nekih 6 godina, a zvučnici ukupno 13 godina (u 8. mj. će napuniti 13 godina),
pa je krajnje vrijeme da se i taj segment nadogradi.
Imam stare Creative Inspire P580 (slabiji model od P5800, ima nešto slabije satelite, te nema poseban centralni speaker, nego je isti kao i sateliti),
i vrijeme im je za mirovinu.
Za filmove i igre su fantastični, ali fali im soka za današnju glazbu koju slušam u FLAC formatu.
Kod mene nema promjene več barem 15 godina, zvučna integrirana a od zvučnika dominiraju RCF 15" dvosistemci (skupljaju prašinu i samo smeta rađene kutije žali bože truda), mali B&W 302 model
, i Techhnics SBCD320 i pojačalo Technics suv 300 .E da u biti samo slušalice su u pogonu.
Lijepo je to sve, ali ja za takvo nešto nebi imao mjesta, na žalost.
Zato mi PC mora biti "Katica za sve".
Zato ljepo slušalice na glavu i to ima dobrih strana, nečuješ ženu dok prigovara , djecu dok žicaju non stop nekog vraga a i naj jeftinija opcija od svih.
Nisam ljubitelj slušalica, jedino ih koristim za LAN partije - dakle par puta godišnje.
A žena, deca, to fino biješ dok ne bude tiho.
Zato ljepo slušalice na glavu i to ima dobrih strana, nečuješ ženu dok prigovara , djecu dok žicaju non stop nekog vraga a i naj jeftinija opcija od svih.
Na kojem ti to naponu radi na 4.8Ghz ?? Jel to samo za uplit komp na 4.8Ghz ili prolazi sve torture koje treba proći stabilan sustav ?
Napon na 1.55 za 4.8 i to samo jednom, sve je prošlo stabilno ali ploča je problem, grdo se zagrijalo inače je na 4.4GHz non stop sa 1.408.
Za vrijeme igranja na 4.6GHz na auto naponu sruši se nakon 20 minuta do maksimum pola sata.
A ti si baš imao iskustva sa mat.pločama?Ja sam imao 2 Asusove par godina i "riknule" su obje,tako da više ne bih asusa ni za živu glavu....gigabyte možda ipak prije asrock-a ali bila je znatno skuplja.
Pokaži mi gdje si to pročitao da rade za tržište Afrike.
Ajde neka mi neko odgovori na jedno pitanje vidim svi ste stručni.Na napojnoj jednici imam 2 4-pinska konektora razdvojena.zasada mi je samo jedan spojen na ploču.da li treba da spojim i drugi,i ako da zašto,odnosno šta time dobivam?
Druga je bila M3A770DE,uz koju je kupljen Athlon II x3 435,kojem je dodatno otključana 4.jezgra,dignut napon,
E vidis meni su ovakve 2 riknule i to jedna je bila kupljena polovna s garancijom da bi se na kraju utvrdilo da ne radi,potom sam dobio istu na reklamaciji u 10 mjesecu prosle godine da bi ta ista riknula prije tjedan dana iz cistog mira,bez clockanja bez trunke temperature vise od 50 stupnjeva,bez rada i 10 h dnevno i ostalo...No opet ne pljujem po as rocku,nit cu rec da su losi jer sam imao jos 3 ili 4 njihove ploce i nisam imao s njima problema,ova ploca mi je odlicna inace ali eto valjda sam takav baksuz da nemam srece s tom serijom ploca,no opet nekako ako bih dobio istu na reklamaciji ne bi se ni bunio toliko,iako bih radio isao na neku drugu da nebi i trecu morao brzo reklamirat...
Ja isto imam ovu već par godina. Nikakvih problema nema :)