>ljudi nisu savršeni osim nas nekoliko, svi hoće da su zapaženi pa koriste razne penis enlargemente
>(ferrari, fendi, intel...)
>Kladim se da i Kerum ima Intela
ontopic: ako bi performanse Bulldozera se pokazale u rangu 980X razmisljao sam mozda o promjeni platforme, i prelasku na Bullyja, al nekako mi se cini da se to nece dogoditi. a i SB-E mi se nekako cini nepotreban. jos samo da nadjem nekog tko ce prodati 980X i to povoljno, jer ovi 970 (980w/X vrlo vjerojatno nece ni biti dostupan kod nas) su preskupi. traze 4k kuna a recimo da su performanse u najboljem slucaju 50% vece od trenutnog CPU-a koji dodje 2k kuna....
@ xyan; vjerojatno ću ja, kad izađe sandy bridge e, frkavat 980x - ali platformu, dakle mislim sve (osim vjerojatno grafike).
@segregator; a u kojem udžbeniku je pobogu Intel u sinonim za ferrari/fendi ?!?! Pa imaš atom, celeron, ma cijelu paletu prockasa za parsto kuna.
-odakle ti je sad to palo na pamet? Čemu gorčina? Pričamo o Bulldozer procesoru, a ti o kerumu?!
javi mi se onda za taj 980/990X (
)kojeg ces se rjesavat, pa da se dogovorimo, ak ce se imat, a mislim da se u 12mj oce imat

.