Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.631
|
čitano: 14.561.962
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
Pero Dinamit kaže...
Vrijedi li ovo 300ak evrića - Laptop ASUS Vivobook 15 M1502YA-BQ112.

Ima 16gb rama, 15" i AMD Ryzen 7 7730U. Za surfanje i word, excel. Ima na akciji u bigbangu baš.
Kakva je kvaliteta tih vivobookova? Moze li to trajati 5god lagane upotrebe?

Odličan laptop za te novce.

Samo znaš li ima li HR layout kad se naručuje preko bigbanga? Nisu ništa napisali :/

17 godina
E pojma neam. Naručen je, vjerujem da bi trebao imati jer se u hr prodaje pa vidimo. Ali lako se ugraviraju naši znakovi ako ih nema.
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
14 godina
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Inače sad je novi Macbook Air M4 na akciji u Bang za 1049 eura.

Nisam ga do sad vidio ispod 1200 eura tako da je ovo odlična cijena

Moj PC  
4 0 hvala 1
11 godina

Postoji li kakav laptop 300-600€, dobar ekran i da ima 2.5gbit ethernet ili wifi 2gbit? Samo za filmove, transfer sa eksternih i mobitela i streaming na tv. 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 0 hvala 0
15 godina

imaš na eKupi:

https://www.ekupi.hr/hr/Računala/Laptopi-i-oprema/Laptopi/ASUS-Vivobook-15-M1502YA-BQ112%2C-90NB0X21-M00C80%2C-15-6"-FHD-IPS-60Hz%2C-AMD-Ryzen-7-7730U%2C-16GB-RAM%2C-512GB-SSD%2C-AMD-Radeon-Graphics%2C-Free-DOS%2C-laptop/p/EK000620609

on ti ima WiFi 6E - teoretski 1788 Mb/s

e sad, teorija i praksa se razlikuju...

a imaš USB 3.2 na Eth 2.5 GB adaptere za 40-ak eura

Ju je je? Je ju je!
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.8.2025 8:56 (Stric_Jura).
12 godina
THErealPiVeNzI kaže...

Pozdrav, u potrazi sam za laptopom koji bi se primarno koristio pokretanje dual boot (Windows/Ubuntu) više VM-ova, penetration testing labove (Kali, Metasploit, Burp Suite), rad s Dockerom/Kubernetesom te mrežne simulacije u GNS3. Također bih ga koristio i za analizu mrežnog prometa u Wiresharku te povremene reverse engineering/malware analize u izoliranim VM-ovima. Odustao sam od desktop opcije zbog prenosivosti, a još sam u dvojbi sastavljanja PC-a za ovaj novac. Za oko mi je zapao ovaj ThinkPad, iako nikada do sada nisam posjedovao jednog od njih. Na prvu mi je preskup, što vi kažete na ovu ili neke slične opcije?

daleko preskupo za takav 45% ips ekran, a i to crno alu kuciste je magnet za otiske i prašinu

pogledaj si kineski thinkbook 14+, tri levela iznad bilo čega ostalog u EU

u kini je ta serija u flagship rangu sa X1 carbon

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2025 1:48 (roby27).
8 godina
Došao mi ASUS Vivobook 15 M1502YA-BQ112.

Ima HR znakove na tipkovnici :)
9 godina

Pozdrav, trebao bih preporuku za uredski laptop za AUTOCad, cijena do €1300-1400.

-dedicated grafička kartica

-SSD i HDD, moze samo SSD sa mogucnoscu nadogradnje. 1TB.

-Velicina ekrana nije bitna, rezolucija 2k, mogućnost HDMI izlaza ili DP za vanjski monitor.

-RAM 16GB min.

-Baterija mi nije prioritet. Ako će mi trebati za potrebe van ureda, bit će dovoljno koliko traje.

Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
14 godina

Neki dan sam od jednog  nepalca isao otvarati kineski laptop, kopija necega, kraj tipkovnice desno ima neki ekran, otisao mu fan jer se DOSLOVNO SPALIO LEŽAJ od fana, unutra kingkong xy ssd, komponente također, uzas nad uzasima, pitam ja njega gdje je kupio, kaze temu, platio 800e a ja ga gledam, znači to što dolazi iz kine je blagi užas, barem po onome što sam vidio . 

9 godina

Kolega priča o Lenovu, za kinesko tržište.

3 godine

Pozdrav,

tražim laptop.. raspon cijene cca 400-500 eura (ovisi koliko ide na rate).

Koristila bih ga za surfanje,gledanje filmova, gmail,društvene mreže, office recimo.

Ne igram igrice baš i nebi bilo nekih težih programa tipa autocad itd :-)

Pa dali postoji mogućnost da se nađe nešto takvo.Hvala puno!

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 17:49 (ltina0808).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice