Pozdrav ekipa!
Novak sam ovdje i... TOTALNI noob što se kompjutera tiče. Zaostao sam u 2002. godini kada smo kupili ovaj PC i od onda nisam nešto zainteresiran bio za sve to.
Počinje mi studij zadnje godine pa bi trebao neki laptop. Svaki post ovdje tako počinje jel?
Uglavnom, da prijeđem na stvar. Zahtjevi su sljedeći:
1) Ne razumijem se u procesore za vama ostavljam na volju, čisto da je laptop brz
2) Ekran - ako može 15 inča savršeno
3) Igre - nekakva konfiguracija s kojom mogu pokrenuti neš čisto da ubijem vrijeme u vlaku (tipa Skyrim na low/medium settings)
4) Solidna baterija
5) Widows 8.1 ako je moguće
Ograničenja su sljedeća:
1) na raspolaganju imam 3.000 kuna koje mogu još ajde rastegnuti do 3.500 kuna
2) Pravi laptop, ne tablet+tipkovnica combo (što sam vidio a stranicama kao valid laptop)
Dakle, tražim laptop koji ću koristiti za filmove i faks (Office) uz tu i tam koju igricu. Gledat ću i filmove ili neš sigurno, ali čisto da na raspolaganju imam nešto s čim mogu raditi. Ako me pitate za naglasak, rekao bih Office i filmovi. Ne tražim neki uber laptop, samo tražim pomoć ljudi koji su stručniji po tom pitanju. Osnovno je da je laptop brz (uz normalno korištenje) i da mogu vrtiti npr. winamp i word istovremeno bez trzanja.
Po netu sam gledao na stranicama Hangara i nailazim na Acer Notebook e1 522 i ostale, što mi se čini ok.
Ekipa, do čitanja,
WannabeN7