Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.718
|
čitano: 14.740.745
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
The_Fichek kaže...

Lenovo Flex 2 15.6 ti je nest najpustolovnije kaj mozes dobiti za tako zapravo velik budzet s obzirom na tako jednostavnu namjenu. Trebao bi biti IPS ekran u pitanju, laptop moze posluzit i kao tablet radi touch ekrana i mogucnosti okretanja ekrana pod skoro 360 stupnjeva. Grafa je integrirana i vrtit ce sve 1080p videje i gluposti na netu.

Ima li neka skrivena namjena? Ako nema mislim da bi ti Asus ili Lenovo koji su spomenuti u postu iznad bolje dosli jer su jeftiniji, a isto imaju FHD rezoluciju. Doduse nemaju IPS ekran, al bi se trebalo raditi o nelosoj TN matrici. Ili ak oces mozda ovako jeftiniji Asus koji bi navodno isto trebao doci sa FHD rezom, al ima i3 proc i nema dobar pristup komponentama kao gore spomenuti.

To ti je to ako oces FHD rezu, inace mislim da bi ti skroz u redu bio laptop od 2.5 tisuce sa n3530 procesorom ako u pitanju nije nist zahtjevnije, npr. neki Acer iz E5 serije. Ili ak vec oces i3 Lenovo b590 ili tak nest.

Treba mi za programiranje znaci da ima dosta RAM-a dobar procesor i da mogu tu i tamo pogledat koji film. A numericku tipkovnicu ne volim jednostavno mi smeta. Ako tko ima još nekih dobrih ponuda dobro če doči. 

11 godina
tradit kaže...

Pozdrav, moze preporuku laptopa do 2000 kn,namjena internet,office i filmovi.

Havala 

Da sam na tvom mjestu ja bih isao na Acer E5 seriju: klik Komentirao sam par puta tu seriju pa trazi ak oces. Nesto od Lenovo g50 serije mi se isto cini dost dobrim u tom rangu - klik U odnosu na npr. HP 250 koji ima matt ekran isto je dobar odabir i lenovo i acer imaju bolji pristup komponentama ispod poklopca ako bi se samostalno cistio laptop..

11 godina
tommy7575 kaže...
The_Fichek kaže...

Lenovo Flex 2 15.6 ti je nest najpustolovnije kaj mozes dobiti za tako zapravo velik budzet s obzirom na tako jednostavnu namjenu. Trebao bi biti IPS ekran u pitanju, laptop moze posluzit i kao tablet radi touch ekrana i mogucnosti okretanja ekrana pod skoro 360 stupnjeva. Grafa je integrirana i vrtit ce sve 1080p videje i gluposti na netu.

Ima li neka skrivena namjena? Ako nema mislim da bi ti Asus ili Lenovo koji su spomenuti u postu iznad bolje dosli jer su jeftiniji, a isto imaju FHD rezoluciju. Doduse nemaju IPS ekran, al bi se trebalo raditi o nelosoj TN matrici. Ili ak oces mozda ovako jeftiniji Asus koji bi navodno isto trebao doci sa FHD rezom, al ima i3 proc i nema dobar pristup komponentama kao gore spomenuti.

To ti je to ako oces FHD rezu, inace mislim da bi ti skroz u redu bio laptop od 2.5 tisuce sa n3530 procesorom ako u pitanju nije nist zahtjevnije, npr. neki Acer iz E5 serije. Ili ak vec oces i3 Lenovo b590 ili tak nest.

Treba mi za programiranje znaci da ima dosta RAM-a dobar procesor i da mogu tu i tamo pogledat koji film. A numericku tipkovnicu ne volim jednostavno mi smeta. Ako tko ima još nekih dobrih ponuda dobro če doči. 

Rame lako nadogradis sta got kupio. Zaboravio sam da ne zelis numericku tipkovnicu, al znaj da nema drugih izbora sa FHD rezom od ovih svih koje sam spomenuo i na koje sam se referirao..

11 godina
neaktivan
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Što kažete na ovaj? Lenovo G710

1 0 hvala 0
11 godina
ns5 kaže...

Što kažete na ovaj? Lenovo G710

Best buy 17.3" laptop do 3800kn di ga s obzirom na bolju graficku 8750m onda mjenja probook 470. Izrada je kod obadva modela dosta kvalitetna, pogotovo s obzirom na taj cijenovni rang.

Inace, nisam do sada vidio model g710 sa i3-4000m procesorom, dosta zgodna ponuda. 820m grafa inace daje jako lijepe rezultate s obzirom na svoj rang (3000-3500kn) i nije daleko u nekim igrama s obzirom na jace 740m i 8750m grafe. Gledati notebookcheck.net, game-debate, youtube za rezultate. Paziti na notebookcheck-u da se klikom na brojeve fps-eva vidi s kojim procesorom su testirane graficke. 740m i 8750m su redovito testirane sa jacim M procesorima kao sto je taj i3-4000M, dok su 820m i 840m grafe testirane vise sa stedljivim U procesorima, stoga se kod istih moze ocekivati dodatni fps rast sa i3-4000m, pogotovo kod procesorski zahtjevnijih igara, kolko dodatno neznam.

Sve skupa, ako je gaming u pitanju, opcenito je bolji odabir Probook 470, al ima par igara u kojima je 820m jaca (npr. Assassins Creed naslovi)

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.8.2014 15:12 (The_Fichek).
15 godina
neaktivan

Može preporuka nekog laptopa max 3300kn... Gaming, ako se da šta za te pare.

Hvala

web developer

0 0 hvala 0
11 godina

http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=hp+250+g2

Moj savjet da se protegnes na onog sa i5 za 3484kn jer je cijenovna razlika iznenadjujuce malena izmedju modela sa i3 i i5.

Ak oces dosta jacu grafu, a slabiji procesor ili dosta slabiji procesor za neke procesorski zahtjevnije igre pogotovo s obzirom na npr. i5-3230m imas Asus koji isto kao taj HP ima dobru cvrstu izradu, ali los pristup komponentama ispod poklopca stoga bi trebao malo vise paziti di stavljas laptop jer ga neces lako sam pocistit.

Ak bi tak nest htio sa boljim pristupom komponentama imas ovako Lenovo z50-70 sa nabrijanijim stedljivim i3 od tog Asusa (za 0.2Ghz) i isto 840m grafom.

Iako ima los pristup komponentama, tj. moze se pristupit samo RAM slotu, po meni je HP 250 G2 najizbalansiranija opcija od navedenih laptopa, a za verziju sa i5 mislim da je veci ulozeno/dobiveno omjer.

Preporucujem ti i da razmislis o ovom malo skupljem Lenovo g510 sa grafom po snazi izmedju 820m i 840m i i3-4000m koji je i nesto veci best buy od tog HP-a sa i5 opcenito za igranje.

Ili ako placas na rate ovako isti Lenovo sa rebrand 8750m, tj. m265 grafom koja nije nist jaca, ali i5 procom. Cijena u Linksu je ista za gotovinu i rate.

Lenovo g510 kao i z50-70 ima dobar pristup komponentama, ventilatoru itd.

Za rezultate grafickih u igrama gledaj notebookcheck.net, game-debate.. Pazi na notebookcheck-u da klikom na same brojeve fps-eva vidis s kojim procesorima su testirane graficke jer stedljivi U procesori redovito daju slabije rezultate nego isti M procesori.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.8.2014 18:26 (The_Fichek).
11 godina
neaktivan

Moze mi neko preporucit neki prosjecan laptop 15.6'', do 3500kn, grafika potpuno nebitna, trebao bi mi za faks i neko pocetno programiranje u eclipseu i da sto duze drzi baterija? 
nasla sam ovaj http://www.technomarket.hr/products/70007153/acer-e1-510-35204g50mnkk-w8-nx-mgrex-034, cini mi se oke, vase misljenje? 

0 0 hvala 0
11 godina
ana12345 kaže...

Moze mi neko preporucit neki prosjecan laptop 15.6'', do 3500kn, grafika potpuno nebitna, trebao bi mi za faks i neko pocetno programiranje u eclipseu i da sto duze drzi baterija? 
nasla sam ovaj http://www.technomarket.hr/products/70007153/acer-e1-510-35204g50mnkk-w8-nx-mgrex-034, cini mi se oke, vase misljenje? 

Slabo je to, idi radje na stedljivi i5 onda:

http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=i5-4200U

Ili na della sa 0.1Ghz (neznatno) jacim i5-4210U:

http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=i5-4210U

Dell ima god jamstva dulje, Acer bolji pristup za samostalno ciscenje.

Obadva laptopa imaju prosjecne TN matrice ekrana. Sestra ima E1-570g model sa matt ekranom. Kutevi vidljivosti su dobri po horizontali, ali jako losi po vertikali, a ista stvar je i kod Della kolko sam skuzio po nekim reviewevima. Nazalost nist puno bolje to nije ni kod konkurencije.

Ak je u redu 2-3h, a ne 5-6h trajanje baterije kao kod laptopa sa U procesorima preporucio bih neki malo kvalitetniji i provjereniji 15.6" laptop, npr. Probook 450 bez graficke ili s obzirom na nezahtjevnu namjenu, a pozeljnu dulju bateriju ovako Acer v5-572 malo kvalitetnije odradjen nego E1-570g i vjerujem sa malo boljim ekranom. Procesor je stedljivi i3, a ne i5, al ce posluzit. To je ujedno i slim Acer bez optickog citaca, nesto laksi od konkurencije.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.8.2014 19:32 (The_Fichek).
17 godina

da li je ovaj laptop recimo ok za igre i da li se uopce isplati - 4500kn

LAP LEN G50-70 59-431742 I5/8GB/1TB/M230 2GB

ako da,koliko je jednostavan za odrzavanje,tj za cisvenje vent i ostalo.

thx

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.8.2014 20:55 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
cropunk kaže...

da li je ovaj laptop recimo ok za igre i da li se uopce isplati - 4500kn

LAP LEN G50-70 59-431742 I5/8GB/1TB/M230 2GB

ako da,koliko je jednostavan za odrzavanje,tj za cisvenje vent i ostalo.

thx

Neznam di si to nasao, neisplati se nikako za te novce. Procitaj sto sam pisao Schweini7, prica zapocinje ovdje

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.8.2014 21:19 (The_Fichek).
17 godina
neaktivan
The_Fichek kaže...

http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=hp+250+g2

Moj savjet da se protegnes na onog sa i5 za 3484kn jer je cijenovna razlika iznenadjujuce malena izmedju modela sa i3 i i5.

Ak oces dosta jacu grafu, a slabiji procesor ili dosta slabiji procesor za neke procesorski zahtjevnije igre pogotovo s obzirom na npr. i5-3230m imas Asus koji isto kao taj HP ima dobru cvrstu izradu, ali los pristup komponentama ispod poklopca stoga bi trebao malo vise paziti di stavljas laptop jer ga neces lako sam pocistit.

Ak bi tak nest htio sa boljim pristupom komponentama imas ovako Lenovo z50-70 sa nabrijanijim stedljivim i3 od tog Asusa (za 0.2Ghz) i isto 840m grafom.

Iako ima los pristup komponentama, tj. moze se pristupit samo RAM slotu, po meni je HP 250 G2 najizbalansiranija opcija od navedenih laptopa, a za verziju sa i5 mislim da je veci ulozeno/dobiveno omjer.

Preporucujem ti i da razmislis o ovom malo skupljem Lenovo g510 sa grafom po snazi izmedju 820m i 840m i i3-4000m koji je i nesto veci best buy od tog HP-a sa i5 opcenito za igranje.

Ili ako placas na rate ovako isti Lenovo sa rebrand 8750m, tj. m265 grafom koja nije nist jaca, ali i5 procom. Cijena u Linksu je ista za gotovinu i rate.

Lenovo g510 kao i z50-70 ima dobar pristup komponentama, ventilatoru itd.

Za rezultate grafickih u igrama gledaj notebookcheck.net, game-debate.. Pazi na notebookcheck-u da klikom na same brojeve fps-eva vidis s kojim procesorima su testirane graficke jer stedljivi U procesori redovito daju slabije rezultate nego isti M procesori.

Gledam ovaj Lenovo G510 59-411495 / Core i5 u Linksa (nije dostupan-vjerojatno ništa od nabave) i nemogu vjerovati da nema niti jedan USB ni 2.0 ni 3.0? 

14 godina

http://www.hpstore.hr/index.php/prijenosna-racunala/hp-probook/69-prijenosna-racunala/hp-probook/1843-hp-probook-450-f0y18ea-4-699-00-kn

29.8. će biti na akciji za 3.759,20 kn sa Windowsima 8, ali vidim da GPU ima samo 1 GB memorije pa me zanima koliku to razliku čini :$

I da, da li će se moći kupiti i preko Web Shopa po toj cijeni?

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Zylvio kaže...

http://www.hpstore.hr/index.php/prijenosna-racunala/hp-probook/69-prijenosna-racunala/hp-probook/1843-hp-probook-450-f0y18ea-4-699-00-kn

29.8. će biti na akciji za 3.759,20 kn sa Windowsima 8, ali vidim da GPU ima samo 1 GB memorije pa me zanima koliku to razliku čini :$

Samo da znas, to su ti izlozbeni primjerci po kojima su ljudi prckali u trgovini.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
11 godina
stiropor kaže...
The_Fichek kaže...

...

Gledam ovaj Lenovo G510 59-411495 / Core i5 u Linksa (nije dostupan-vjerojatno ništa od nabave) i nemogu vjerovati da nema niti jedan USB ni 2.0 ni 3.0? 

Otkud ti ta glupost, naravno da ima usb portove, radi se 1x2.0 i 2x3.0 usb. U opisu Linksa kao i hrpetini drugih ducana pisu samo glavne karakteristike koje naravno znaju biti i netocne. Broj USB portova se ne gleda tako u opisu ducana nego u puno detaljnijim reviewevima, npr. ovako

11 godina
gamer34 kaže...
Zylvio kaže...

Samo da znas, to su ti izlozbeni primjerci po kojima su ljudi prckali u trgovini.

Za igranje na laptopu ne radi nikakvu razliku. Da, vjerojatno jesu izlozbeni primjerci, al je i dalje isplativo, doma malo obrisat otiske prstiju koji se nit ne vide, al cisto higijenski. Oni mogu prckat samo po onom pocetnom sucelju windowsa ak se ne varam ili cak otic na net, nist vise od toga ak se ne varam...

14 godina
The_Fichek kaže...
gamer34 kaže...
Zylvio kaže...

Za igranje na laptopu ne radi nikakvu razliku. Da, vjerojatno jesu izlozbeni primjerci, al je i dalje isplativo, doma malo obrisat otiske prstiju koji se nit ne vide, al cisto higijenski. Oni mogu prckat samo po onom pocetnom sucelju windowsa ak se ne varam ili cak otic na net, nist vise od toga ak se ne varam...

Znači ne igra.. Pa dobro onda. Msm meni se dopada a još sa Windowsima (bolje da je jeftiniji bez njih).
A preko web shop-a ne znate da li će se prodavati taj dan?

11 godina

Neznam kak ce se prodavat taj dan.. Iduci najjeftiniji Probook sa 8750m i Haswell i5 je ovaj u m-computers za 4000kn al nema torbe nit windowsa. Dalje sa Haswell i5 Probook se vrte od 4200kn nadalje. Naravno ima i model sa IB i5, nist slabijim od i5-4200M blize 4000kn, skup sa torbom i bez windowsa..

14 godina
Zylvio kaže...

Znači ne igra.. Pa dobro onda. Msm meni se dopada a još sa Windowsima (bolje da je jeftiniji bez njih).
A preko web shop-a ne znate da li će se prodavati taj dan?

Ne kazem da nije ispaltljivo, defitnivno je, samo ono neka zna da nisu novi novi. Vjerojatno se nece preko web shopa prodavat vec bi trebao otic tamo i imaj na umu da se racunala s takvih ponuda obicno brzo razgrabe.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
13 godina
neaktivan

Ja sam danas otisao u Links-a po Lenovo G510   i rekli su mi da je svaki rezerviran, da ga nemogu niti naruciti, ali ako netko otkaze da ce me zvati, nego htjeo sam vas pitati moze li se na njemu nadograditi RAM za jos 4 GB?

I netko je bio napisao da se ovaj problem sa samo jednim audio izlazom rijesi sa 3.5 mm spliterom, ali ja nisam bas siguran u to(iako nisam bas strucnjak za te stvari) pa me zanima je li to tocno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
miško95 kaže...

Ja sam danas otisao u Links-a po Lenovo G510   i rekli su mi da je svaki rezerviran, da ga nemogu niti naruciti, ali ako netko otkaze da ce me zvati, nego htjeo sam vas pitati moze li se na njemu nadograditi RAM za jos 4 GB?

I netko je bio napisao da se ovaj problem sa samo jednim audio izlazom rijesi sa 3.5 mm spliterom, ali ja nisam bas siguran u to(iako nisam bas strucnjak za te stvari) pa me zanima je li to tocno?

Mozes bez problema ubaciti jos 4gb rama.

Spliter imas ovako, tocnije nest ovako

13 godina
neaktivan
The_Fichek kaže...
miško95 kaže...

Mozes bez problema ubaciti jos 4gb rama.

Zaboravio sam napisati da bi to trebalo sluziti za slusalice i mikrofon, hoce li tako raditi?

P.S. Sry za ovoliko poruka.

11 godina

Da, trebalo bi raditi. Uostalom nemas se ceg bojat, dajes 10kn max. za to, a najbolje je kaj ta stvarcica ima garanciju od god dana.

13 godina
neaktivan

Ali problem je sto cu ako to nebude radilo?

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
moderator
The_Fichek kaže...

Točnije ovo:

http://www.links.hr/?naziv=adapter-delock-audio-jack-3-5mm-na-2x-3-5mm-z-mikrofon-audio-izlaz&option=artikl&id_artikl=200.300.189

Jer ovo što si mu ti linkao sigurno ne radi.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2014 7:16 (XXX-Man).
11 godina

Da, ono je za 2 x audio, bez mic-a. {#}

11 godina
neaktivan
The_Fichek kaže...
ana12345 kaže...

Obadva laptopa imaju prosjecne TN matrice ekrana. Sestra ima E1-570g model sa matt ekranom. Kutevi vidljivosti su dobri po horizontali, ali jako losi po vertikali, a ista stvar je i kod Della kolko sam skuzio po nekim reviewevima. Nazalost nist puno bolje to nije ni kod konkurencije.

Ak je u redu 2-3h, a ne 5-6h trajanje baterije kao kod laptopa sa U procesorima preporucio bih neki malo kvalitetniji i provjereniji 15.6" laptop, npr. Probook 450 bez graficke ili s obzirom na nezahtjevnu namjenu, a pozeljnu dulju bateriju ovako Acer v5-572 malo kvalitetnije odradjen nego E1-570g i vjerujem sa malo boljim ekranom. Procesor je stedljivi i3, a ne i5, al ce posluzit. To je ujedno i slim Acer bez optickog citaca, nesto laksi od konkurencije.

Zasto ne neki od ova prva dva - http://www.nabava.net/prijenosna-racunala__30?&q=toshiba%20i5 ? Tek sad sam skuzio da za 50kn se dobije odvojena graficka (nije bogznasto, al opet je, 710), te 250GB prostora vise na HDDu. Moji zahtjevi su slicni od ane, al znam da se necu bas usrecit s duljinom baterije kod ovih Toshiba. Tu u opciju jos ulazi nesto slabiji procesori u vidu Della - http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=dell+3542+i3+820 ili Asusa - https://www.svijet-medija.hr/art/prijenosno-racunalo-laptop-asus-x550ln-xo012d-tamno-sivi/55092 .

Kojeg bi vi na kraju od svih uzeli?

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2014 13:25 (kromanjonac).
11 godina
kromanjonac kaže...
The_Fichek kaže...
ana12345 kaže...

Zasto ne neki od ova prva dva - http://www.nabava.net/prijenosna-racunala__30?&q=toshiba%20i5 ? Tek sad sam skuzio da za 50kn se dobije odvojena graficka (nije bogznasto, al opet je, 710), te 250GB prostora vise na HDDu. Moji zahtjevi su slicni od ane, al znam da se necu bas usrecit s duljinom baterije kod ovih Toshiba. Tu u opciju jos ulazi nesto slabiji Dell - http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=dell+3542+i3+820 .

Kojeg bi vi na kraju od svih uzeli?

Zavisi koliko ti je bitno trajanje baterije, tj. kompromis performansi i trajanja baterije. Stedljivi i5 i i7 U je najbolji u tom kompromisu, a zatim ga slijede malo jaci stedljivi i3 kao onaj u tom v5-572 Aceru ili npr. i3-4030U u tom Dellu. Ti stedljivi i3 su znatno slabiji od i5-4200M. Tu onda dolazi u pitanje za sto ce sluziti laptop i hoce li stedljivi i3 posluziti svrsi.

Valja napomenut da v5 Acer ima bolji pristup komponentama od Della (moze se samostalno pocistit), a produljenje garancije nije nimalo skupo u odnosu na konkurenciju (300kn na 3g). Kvalitete TN matrica u tom rangu su prosjecne i tu nemam sta usporedjivat.

Toshiba sa tim i5-4200M u tom rangu je jedna od boljih ponuda toshiba jer se kod ostalih brandova (Lenovo, HP) isti procesor javlja tek od 4000kn, al onda on dolazi i sa dost dobrom budzet 8750m grafom.

710m grafa je dobra za entry level no za 3600kn bolji gaming izbor je Lenovo g510 iz centro.hr (samo ga tamo jos ima po toj cijeni) sa i3-4000m i 8750m ili se protegnuti pa ici na HP 470 sa istim hardverom, al 17.3" za 3800kn ili pak na prosloj stranici spomenuti HP 450 za 3750kn koji ce biti na akciji 29.8. u Mikronisu sa i5 i 8750m + Win8   Istih HP 450 ima bez Win za 4000kn.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2014 13:43 (The_Fichek).
13 godina
neaktivan

Da li se više isplati ići na ASUS X550ln ili ovaj HP 455, namjena je surfanje, gledanje filmova, povremeno photoshop i igre. Ili da jednostavno uzmem ovaj ASUS sa i5? Ne znam da li ću primjetiti razliku u svakodnevnom radu i igrama sa i5 i i3.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
kalko1212 kaže...

Da li se više isplati ići na ASUS X550ln ili ovaj HP 455, namjena je surfanje, gledanje filmova, povremeno photoshop i igre. Ili da jednostavno uzmem ovaj ASUS sa i5? Ne znam da li ću primjetiti razliku u svakodnevnom radu i igrama sa i5 i i3.

Asus je bolji. U svakodnevnom radu, surfanju i to tesko da ces primjetit razliku, a za igre naravno da oces, pogotovo one procesorski zahtjevnije, a takvih ima dosta, stoga je mozda bolje ici na nesto jaci procesor od i3-4030U, a slabiju graficku od 840m, ovak: HP 250 G2

Stavi si na popis 5-10 igrica koje bi igrao i vidi rezultate kombinacija grafickih i procesora na game-debate i notebookcheck, a mozes potraziti i gameplayeve na youtube. Na notebookchecku obavezno pazi da klikces na brojeve fps-eva jer nije isto bila grafa testirana sa slabijim U ili jacim M procesorom, to pogotovo vrijedi za kao sto rekoh procesorski zahtjevnije igre. Na game-debate ces najlakse vidjet performanse GPU, CPU i rama za neku igru, ali ima malo vise posla jer trebas kucat podatke za svaku igru posebno.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice