Lenovo Flex 2 15.6 ti je nest najpustolovnije kaj mozes dobiti za tako zapravo velik budzet s obzirom na tako jednostavnu namjenu. Trebao bi biti IPS ekran u pitanju, laptop moze posluzit i kao tablet radi touch ekrana i mogucnosti okretanja ekrana pod skoro 360 stupnjeva. Grafa je integrirana i vrtit ce sve 1080p videje i gluposti na netu.
Ima li neka skrivena namjena? Ako nema mislim da bi ti Asus ili Lenovo koji su spomenuti u postu iznad bolje dosli jer su jeftiniji, a isto imaju FHD rezoluciju. Doduse nemaju IPS ekran, al bi se trebalo raditi o nelosoj TN matrici. Ili ak oces mozda ovako jeftiniji Asus koji bi navodno isto trebao doci sa FHD rezom, al ima i3 proc i nema dobar pristup komponentama kao gore spomenuti.
To ti je to ako oces FHD rezu, inace mislim da bi ti skroz u redu bio laptop od 2.5 tisuce sa n3530 procesorom ako u pitanju nije nist zahtjevnije, npr. neki Acer iz E5 serije. Ili ak vec oces i3 Lenovo b590 ili tak nest.
Treba mi za programiranje znaci da ima dosta RAM-a dobar procesor i da mogu tu i tamo pogledat koji film. A numericku tipkovnicu ne volim jednostavno mi smeta. Ako tko ima još nekih dobrih ponuda dobro če doči.