znaci trazim laptop po mogucnosti gaming iako rijetko igram igrice do 10k...da je procesor ryzen i da ima normalnu graficku od minimun 6gb...hvalaaa
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
znaci trazim laptop po mogucnosti gaming iako rijetko igram igrice do 10k...da je procesor ryzen i da ima normalnu graficku od minimun 6gb...hvalaaa
Otvori još koju temu..
Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
Otvori još koju temu..
nemoj...
Mislim da puno baljezgas, kao npr. u jednoj temi si rekao trazis konfu ili laptop do 10k ali ti je riskantno preko amazona? U kojem svijetu? No dobro, evo ti nekoliko izbora - 1. 2. 3. 4. 5. Bilo koji od tih, pogledaj koji ima bolje recenzije ako hoces i problem rijesen.
Trazim iskljucivo laptop..i ako gledas na amazon.de puno su jjeftini i bolji laptopi..al nije isto kad kupujes u de i hrv..sta da mi stigne polomljen pa se ja moram onda jebavat sa njima na njemackom.i garancija i sve ostalo sto ide uz to..
sta da mi stigne polomljen pa se ja moram onda jebavat sa njima na njemackom.i garancija i sve ostalo sto ide uz to..
Postoje za to propisi.
Ovaj potpis nije u skladu s propisima.