Lenovo Z50-75

poruka: 13
|
čitano: 6.622
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Problem sa Lenovo Z50-75 prijenosnikom

Pozdrav svima , prošli petak sam kupio ovaj laptop : http://www.ekupi.hr/Lenovo-Z50-75-FHDFX75008GBR7M260-2GB-NB-80EC004PSC-crna-prijenosno-racunalo-476651.aspx , i stavio win7 64bit ultimate, i sve super radi . No u ponedjeljak sam pustio da skida sa neta nešto i ujutro me dočeka crni ekran na kojem piše da nema hard diska, odem u bios ni tamo ga nema,  restartam ga par puta sa ctrl-alt-del no jos uvijek isto i onda na kraju ga ugasim na power gumb i stisnem ponovno i on se upali koda nista nije bilo. Napravio sam par testova harddiska sa seatoolsom , i na svima je hard prosao , nigdje nije failao pa cak ni na onom testu detaljnom od 4 sata.  Noćas ista stvar , pustim da mi se skine igra sa origina i ujutro imam sta za vidjet, opet ista stvar, moje pitanje glasi šta da ja radim sad s tim laptopom ? dali da ga šaljem na servis ? ili sam možda trebao u biosu prebaciti sata mode sa AHCI NA COMPATIBILITY ??

U prilogu sam vam naveo slike

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2015 10:53 (cropunisher).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lenovo Z50-75

Pokušaj prvo da podesiš Power options na windowsima. Stavi na High performance, a posebno pod HDD podesi da se ne gasi nakon x minuta. Moguće da ova tobožnja štednja struje na windosima rade probleme.

Zora puca, bit će dana ...
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Re: Problem sa Lenovo Z50-75 prijenosnikom

hmmm ... ja bi nosio na garanciju.

13 godina
neaktivan
Re: Lenovo Z50-75
To sam prvo namjestio kada sam dignuo windowse, zvao sam servis i oni su rekli da im ga posaljem ....
15 godina
neaktivan
Lenovo Z50-75

Jesi kupio preko web shopa?

Vrati im laptop i uzmi drugi imas 14 dana pravo, ne bih ja nis na servis nosio.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
BMK kaže...

Jesi kupio preko web shopa?

Vrati im laptop i uzmi drugi imas 14 dana pravo, ne bih ja nis na servis nosio.

mislim da je problem što tog laptopa više nitko nema na stanju :(

jedino da novce uzme, pa kupi nešto drugo

12 godina

Kolko si platio ono taj Lenovo, 3600, 3700kn? Ili servis ili ovo kaj ti veli kolega BMK, u tom slucaju pokusaj rjesiti V3-572G kojeg sam njemu preporucio. On je superzadovoljan, isto iz ekupi.hr je narucio, bas tog kojeg sam linkao. Taj je doduse na akciji, ako prodje ok, ako ne nista, inace mislim da nemas kaj iz ekupi.hr, ako bi im vracao laptop, nego isti Lenovo z50-75, samo bez 4GB RAMa - klik

13 godina
neaktivan
Lenovo Z50-75

na koji nacin da dobijem novi laptop ? vec sam im rekao da trazim novi a oni meni daju od servisa kontakt ...... platio sam ga 3999 na american karticu

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Lenovo Z50-75

totalna katastrofa , nit mogu trazit drugi jer ih vise nema , nit mogu dobit novce jer je na karticu .....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lenovo Z50-75

Kaj ne mozes dobit novce.

U mailu ekupi.hr si dobio ugovor kad ti je stizao laptop za prekid ugovora.

Te imas pravo 2tj vratit taj laptop bez prigovora njihovog ikakvog, samo im reci ocu ga vratit posto ne radi i nemate mi kaj kopat po novom laptopu.

U toj cijeni ima more drugih laptopa, a ionako si platio preko kartice na rate? Sve ti oni vrate normalno ili samo uzmes nekaj drugo, izbori se malo ;).

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

joooooj ja nemogu vjerovat zovem ih na broj i objasnim problem, i pitam dali je moguće reklamirati za proizvod iste vrijednosti i oni meni kazu da se javim mailom , a to možeš mislit kako će proć ....

12 godina

Da, izbori se, tim stavom neces dobit novi laptop, a v3-572g je bolji laptop kao i Lenovo z50-70 sa i5U za koje si dobio preporuku.., ali tog nema na ekupi.hr

http://www.ekupi.hr/Reklamacije-i-prigovori-225885.aspx

Procitaj i sto pise pod 9. na ovoj stranici: http://www.ekupi.hr/Jamstvo-kvalitete-225853.aspx

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2015 17:15 (The_Fichek).
13 godina
neaktivan

evo sad su mi odgovorili stavio sam print screen

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice