Laptop acer 5520, Ati HD 2400 XT

poruka: 3
|
čitano: 1.778
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Laptop acer 5520, Ati HD 2400 XT
pitanje

evo imam taj laptop s tom grafickom koja ima 256mb svoje memorije i sad me zanima kako kontrolirati kolko ce jos povuci od sistemske memorije, i ako mi netko moze reci zasto na tom alptopu bios ima tako malo opcija svega par, dali su mozda skrivene ili nesto ili kako da flasham na noviji bios, i dali ima negdje drivera za nju da na XP mogu imat DX10,  hvala

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.6.2008 21:45 (Jari).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Laptop acer 5520, Ati HD 2400 XT
Jari kaže...

evo imam taj laptop s tom grafickom koja ima 256mb svoje memorije i sad me zanima kako kontrolirati kolko ce jos povuci od sistemske memorije, i ako mi netko moze reci zasto na tom alptopu bios ima tako malo opcija svega par, dali su mozda skrivene ili nesto ili kako da flasham na noviji bios, i dali ima negdje drivera za nju da na XP mogu imat DX10,  hvala

ne mozes kontrolirat zato sta "graficka ima svoju memoriju", tj. nije dijeljena. ima tako malo opcija zato sta je to laptop. ako ti sve radi kako treba ne trebas flashat. samo vista podrzava dx10.
***em sve! (mislim ovo je opaka psovka, ne opisivanje mog ljubavnog života)
17 godina
neaktivan
RE: Laptop acer 5520, Ati HD 2400 XT

Imaš BIOS tu: http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/tm_5520.html  Skini si verziju za XP ili vistu, što već imaš na njemu, i flashaj ga iz windowsa.

Nego, jel ima taj laptop opciju u BIOSu "HDMI audio"? Ili u windowsima, jel ima takav device? Ja sam isto mislio kupiti taj laptop i spojiti ga sa DVI-to-HDMI kablom na telku, ali ne znam da li podržava zvuk preko toga (kao što to ima npr. obična PCI-E ATI HD 2400 grafička)... ?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice