evo imam taj laptop s tom grafickom koja ima 256mb svoje memorije i sad me zanima kako kontrolirati kolko ce jos povuci od sistemske memorije, i ako mi netko moze reci zasto na tom alptopu bios ima tako malo opcija svega par, dali su mozda skrivene ili nesto ili kako da flasham na noviji bios, i dali ima negdje drivera za nju da na XP mogu imat DX10, hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo imam taj laptop s tom grafickom koja ima 256mb svoje memorije i sad me zanima kako kontrolirati kolko ce jos povuci od sistemske memorije, i ako mi netko moze reci zasto na tom alptopu bios ima tako malo opcija svega par, dali su mozda skrivene ili nesto ili kako da flasham na noviji bios, i dali ima negdje drivera za nju da na XP mogu imat DX10, hvala
Imaš BIOS tu: http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/tm_5520.html Skini si verziju za XP ili vistu, što već imaš na njemu, i flashaj ga iz windowsa.
Nego, jel ima taj laptop opciju u BIOSu "HDMI audio"? Ili u windowsima, jel ima takav device? Ja sam isto mislio kupiti taj laptop i spojiti ga sa DVI-to-HDMI kablom na telku, ali ne znam da li podržava zvuk preko toga (kao što to ima npr. obična PCI-E ATI HD 2400 grafička)... ?