moje sucksa...hw monitor mi ocituje 13.11 u full loadu :P
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ej Batista vidim imaš identično napajanje kao i ja. Jel i tebi overvolta? (ovakve su kod mene vrijednosti: +3.3V= +3.41V, +5V= +5.11V, +12V= +12.42V)
Bome nisam mjerio tak da ti ne bih znao rec.
To je voltaža u idle-u a u load-u nisam mjerio ali čitao sam po netu da je u load-u oko 12.3V
Da nebude OT eto par slika..
Nije los cable managment xDDD lol ali grafulja ti je I WANT IT
To je voltaža u idle-u a u load-u nisam mjerio ali čitao sam po netu da je u load-u oko 12.3V
Hard disk skoro naliježe na grafičku karticu, čak mi na slici izgleda kao da je malo nagnuta prema dole.
Ej na slici je ispalo tako ali HDD je oko 2 cm od grafe. Znam da je i to malo, al začudo HDD se uopće ne grije pojačano, vjerovatno jer se ni grafa ne grije previše..morat ću konfu prebaciti u neko malo veće kućište jer je ovo zbilja malo. Čak sam imao u planu napraviti vlastito i to full od drveta onako u crnoj boji al vidjet ćemo što će biti od toga.
Moj hardver.
Di je?
Moj hardver.
Di je?
Na slici.
Moj hardver.
tx 850 je overkill....nadam se da mislis nabaviti neku 5870 ili 5970 inace napajanje si mogao komotno staviti i od 550 W
u svakom slucaju imponento izgleda sa toliko kablova...
manje bi nereda bilo sa hx-om
Moj hardver.
tx 850 je overkill....nadam se da mislis nabaviti neku 5870 ili 5970 inace napajanje si mogao komotno staviti i od 550 W
Što kažeš na Fermi u Sli-u? Jeli tada overkill?
Hah onda il je taman ili je na knap.Uglavnom moj XFX 650W nije baš najsretnije riješenje za dvije GTX470 u SLI polju,a bilo kakav OC se može prekrižiti.
a stvarno ste vise dosadili s tim spikama to napajanje je overkill. Sto sad ima veze da covik ima malo jace napajanje. Onda odma sljedeci komentar je ka moras si nabaviti jednu hd5890 kada je 4000kn ili koliko vec izvaditi pišulinca i popišati se. Brate cosmos je makina ka i komponente u unutra i tocka. OK sad san se malo izpuva :D
a stvarno ste vise dosadili s tim spikama to napajanje je overkill. Sto sad ima veze da covik ima malo jace napajanje. Onda odma sljedeci komentar je ka moras si nabaviti jednu hd5890 kada je 4000kn ili koliko vec izvaditi pišulinca i popišati se. Brate cosmos je makina ka i komponente u unutra i tocka. OK sad san se malo izpuva :D
ali to jos ni nije vani!
Prilično ti je tijesno raspoređeno, baš kao u mom kućištu... Imam osjećaj da ti se cesto pregrijava zbog graficke kao i meni, jeli to istina?
Međutima ja imam ATI - evku, a te su grafe poznate po viskoj radnoj temperaturi.
Evo moj mali update
bitno da si antoniju blaće uslikao 
sviđaju mi se slike,lijepo ti je sređena soba
Ajd' lezi spavaj, kakve veze imaju rozi zidovi sa Hardverom?
šta fali...
meni se sviđa kako mu je sređeno,u mene je veliki nered u sobi (pospremim ali opet nemam gdje sa svim knjigama i ostalim glupostima)
što se tiče unutrašnjosti kućišta,baš mu moćno izgleda
Evo moj mali update
Uočavam da je tehnika na prvom mjestu. 
@patch - ma sviđa se i meni, ali di baš rozi zidovi?? Mislim da kejs netreba niti komentirati, super izgleda (barem na mom 3.2' skrinu od moba :p).
Toxic: jel ono na slici 5 i 6 female-toxic i mini-toxic? 
žena je a ovo dijete je necak
Sta se tice zidova u sobi. pa imaj ti zidove kakve hoces kada je zena sa tobom u kuci ako mozes..
Btw nismo niti jedno planirali bas roze al je tak ispalo na kraju jbga...
Ali meni se svida opustajuca boja skroz..
žena je a ovo dijete je necak
Sta se tice zidova u sobi. pa imaj ti zidove kakve hoces kada je zena sa tobom u kuci ako mozes..
Btw nismo niti jedno planirali bas roze al je tak ispalo na kraju jbga...
Ali meni se svida opustajuca boja skroz..
bitno da se tebi svida :)
inace predobar hardver...je to scythe kabuto?
...je to scythe kabuto?
Aha... 
e i da, ERROR1911 -> ovaj stol sam radio sam te sam si bas po mjeri odmaknuo nogice stola (znaci, za sirinu kompa) tak da
mi bas super dođe ovako dolje na podu, jedino je to kaj kazes, prasina, no na polici imam krpicu pa svaki dan malo obrišem,
onak - " z gruboga " kak bi rekli, a inace s usisavačem svakih par dana moraš malo potegnut filter jer se ljepi prašina za njega ko za neznam kaj...
Stol ti je fenomenalan, pogotovo mi se sviđa što je crni.
Moj hardver.
tada si nabavi i vodeno...
pomoc oko sastavljanja
ne znam kako da poredam to od sklopke za paljenje na maticnu a maticna je neka IBM jer mi nisu ti u komadu nego su tako iz vise dijelova ako treba jos slika samo recite sta da uslikam pa da to spojim i da radi tako trebam spojiti i usb isto mi ne ide nekako
pomoc oko sastavljanja
ne znam kako da poredam to od sklopke za paljenje na maticnu a maticna je neka IBM jer mi nisu ti u komadu nego su tako iz vise dijelova ako treba jos slika samo recite sta da uslikam pa da to spojim i da radi tako trebam spojiti i usb isto mi ne ide nekako
Koristi User manual... Sve ti pise, ako nije navedeno na samoj maticnoj, ispod konektora predvidjenih za te kablove :)