Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.130
|
čitano: 4.266.991
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Svi samo nešto novo ubacuju, ajmo na nešto staro. Danas sam tražio nešto na tavanu i tamo u kutu zagledam kutiju od starog TV-a, otvorim i kad unutra moj prvi PC {#} Skoro mi suza krenula... Mislio sam da to čudo negdje trune na nekom otpadu. Sjećam se te devedeset i neke kad mi je stari to dofurao kakva je to sreća bila..... Windows 3.1, prvi koraci u računalnom svijetu, minesweeper... Još neke igre kojima se ne sjećam ime. Već sam mu zaboravio karakteristike ali našao sam na netu. Nemojte se smijati, izgleda jadno ali za ono vrijeme je bila pila :) I tako sam sve odnio u sobu, očistio, prištekao, upalio, i ono radi bez problema... samo zvuči ko uzlijetanje Boeinga {#} Znam da je neku komandu trebalo upisati prije ulaska u Win ali bogme se više ne sjećam, probao sam sve moguće ali neće, moguće da sam ih i izbrisao. Još ću se poigrati s time u ime starih vremena.

Edit: Tipkovnica Model M, mehanika... Na ovome pišem trenutno, predobro {#} Pravo blago koje mi se skrivalo u potkrovlju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2014 23:45 (vrinho).
13 godina
Slike vašeg Hardvera

Konačno nabavio željnu Asus Xonar DX. Velika razlika u odnosu onboard Realteku.

Hvala @darijoman na popustu i dobrom zapakiranju.

13 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Što volim ove "lego kockice" {#}

I7 2600k{#} 

WD Caviar Green 500gb{#}

još se ceka ram, kuciste i hladnjak koji ce vljd danas doci busom {#}

mail: playmaker_94_dj@hotmail.com skype dakovofp@gmail.com
13 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo novo putno pomagalo od danas u upotrebi {#} LC-POWER Powerbank LC-PB-3900

Capacity: 3900mAH

14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

evo jedna masina za rudarenje, 2x r9-280x Vapor x, ploca p85-d3, cm 1000w gold... ceka se i treca vapor x da se prikljuci drustvu :)

I see noob people
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Cable managment level Strm{#}

Robot uspješno prati crnu traku gdjegod ona išla :)

Strm
12 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo da i ja stavim svoje slike nakon dugog vremena.. Zadovoljan sam sa sistemom ali mi smeta jedna stvar a to je od maticne heatsink iliti hladnjak koji je prakticki ispod graficke kartice.. Neki dan sam ga slucajno ogrebao(mala tockica) pa sam malo prije sa crnim permamentim markerom "pofarbao" tu tockicu.. Pa sam odmah i slikao cijeli sistem.. Jbg cable management je jako los, a potrudio sam se skroz a jbg to je kad nemam modularno napajanje :D

13 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo konfa je slozena :D

stigli danas od forumasa Kant ram, kuciste i hladnjak :D (cak mi je Kant dao da mu platim na 2 rate, sve pohvale :D )

Kuciste: Hiper Osiris (mene kuciste podjseca na obsidain 650D) 

Tesko je oko 8.5 Kila, nema ni jedne nitne na njemu, sve je celik, tamo gdje su inace nitne tamo su sarafici i moze se bez problema rastaviti i sastaviti 

Hladnjak: Scythe Yasya, ljep i ogroman :D

Ram:Gskil ripjaws 2x4 gb (rado bi mjenjao ram za neku drugo boju ili model, sam da je crno )

btw. napokon slozeno{#} i pojela se piica  {#}

mail: playmaker_94_dj@hotmail.com skype dakovofp@gmail.com
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Pozdrav kolege.
Nisam se dugo ovdje javio.
U petak mi je stiglo napajanje s reklamacije, prethodno je čudno pucketalo.
(

)

Dobio sam novo, i odmah sam se bacio na slaganje. {#} za Links.
Iskoristio sam priliku za promijeniti tekućinu u hlađenju i zamjeniti fiting na rezervoaru da tekućina više ne ide preko slapa, jednostavno je preglasan (tjera na WC {#}).

Jedina izmjena na konfiguraciji od zadnjeg puta je nova pumpa, Laind DDC-1T sa EKWB topom koju sam kupio prije par mjeseci. Oni koji imaju vodeno hlađenje znat će zašto.
U međuvremenu sam si kupio i volan, Thrustmaster RGT FFB, na njemu mi se odlijepio metal u sredini, nema neku važnost osim estetike, zalijepit ću ga prvom prilikom.
Volan je odličan za laganu vožnjicu, force feedback radi besprijekorno, jedina mana mu je mali zaokret, a rado bih da ima H-mjenjač kojeg se ne može naći u ovom cijenovnom rangu.
I da, na bočnoj stranici mi se užasno ljušti boja, morat ću to srediti preko ljeta.

{#}
Slike: 

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

I laptop je napokon očišćen, sve je sređeno. :D

Temperature prije u idle-u 80-90°C, sada 45-55°C.
Full load sada max 70°C. :D

Prezadovoljan sam sadašnjim rezultatima. :D

The only limit is your own imagination.
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

i Luka se tabletiziro, treba ic u korak sa trendovima{#}

nije bas PC hardware, al eto

Potpis
15 godina
Slike vašeg Hardvera

Nije me bilo jako dugo u ovoj temi jer nisam imao normalan fotoapart, tako da sam si uzeo jedan sasvim solidan. Danas je stigao pa evo par slika novih stvari u sobi (nije vezano za komp)

Subwoofer: SVS SB-1000
TV: Philips 42PFL3108H
Stalci: Homemade

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 16:16 (Encyanix).
13 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo i mojeg kutka hhh ;)

Šećer na kraju ;) Šećer na kraju ;)
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Nakon 9 godina starog xy super power kučišta, ako se to može i nazvati kučištem (vjerujte mi, ne želite ga vidjeti). Došao mi je Corsair Graphite 230T narančasti u boji moje sobe.

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.2.2014 11:38 (Bernard Huky Hux).
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Novi fotić :D

Strm
12 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Jučer stigli paketi iz ADM-a, sve uredno složeno, dignuti windowsi, radi ko sat :D

Nisam slikao unutrašnjost, naljepnica je pa eto... (konfa pod Mj PC)

14 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

I tako već godinama nema zamjene za ovu tipkovnicu pa opet kupio " istu ".

Dobio novu reviziju koja ima boljke i mane.

+

Tipke su dosta mekše i udobnije

Udobniji palm rest

Viši nosači nego prije.

-

Mali enter

ž na krivom mjestu

12 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

Evo par sličica i od mene. Došla jučer seka gtxici pa morao malo počistit i posložit kablove. Tek sam jučer uspio napravit cable managment, a da nisam potpuno nezadovoljan. Iskreno, nakon 3 sata čišćenja i preslagivanja - nisam imao niti volje a niti idje kako bolje izvest. Ovaj zalman mi se čini ne toliko zahvalnim što se tiče cable managmenta. Ili sam ja smotan {#}

Don't these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there's one you're bound to divide it .....Right in two!
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.4.2016 17:22 (eywa33).
16 godina
Slike vašeg Hardvera

evo malo počistio kantu, doveo kablove u red i poslikao normalnim fotićem

znam da miš sa svojom zelenom bojom ubija harmoniju plave boje, al on je samo privremeno tu :)

možda u skoroj budućnosti i Mugena zamjenim vodenim :)

http://www.youtube.com/heat4HD
13 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Nakon Msi GTX550Ti Cyclone II OC, nabavio Zotac GTX570 Synergy Edition, poslužiti će me valjda 2 godine na visokim postavkama na rezi 1680x1050! {#}

EDIT: Pošto mi dolaze upiti za prijašnju grafičku; nemam je, jer sam je mijenjao za ovu novu + nešto para!

Zotac GTX 570_1 Zotac GTX 570_1
Zotac GTX 570_2 Zotac GTX 570_2
Zotac GTX570_3 Zotac GTX570_3
Zotac GTX 570_4 Zotac GTX 570_4
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2014 20:23 (Master11).
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Stigao jučer paket iz Engleske, fan controller Zalman ZM-MFC3, uz kontrolu ventilatora također prikazuje potrošnju sustava te temperature pojedinih komponenata (do 4, ovisi kamo stavite senzore). Korisna spravica mogu reći, ali ima nekoliko mana.... Ne može se regulirati svjetlina na displayu a bilo bi dobro, scroll kotačić je malo klimav a dobro bi mi došao još jedan 3-pin Y splitter {#} Osim toga zadovoljan sam.

idle idle
load load
Nakupilo mi se kablova ko u priči ;) Nakupilo mi se kablova ko u priči ;)
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2014 19:27 (vrinho).
17 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Još jedan G na stolu (G440 hard gaming mouse pad)     :)

Dan i noć nakon Roccat sense podloge.

darijoman evo od bliže slika :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.2.2014 21:45 (exe).
13 godina
Re: Slike vašeg Hardvera
g3arv8 kaže...

I kod mene malo uranio Božić pa sam se pocastio , no tek jucer stigao sastaviti. Uzeo 3x2 kingmax ddr3 ram , gigabyte f2a88x-d3h , x2 340 (posluzit ce do kaveria) , wd500 sataIII

(ne zamjerite na kvaliteti slike ) 

mali update od zadnji put . Malo sam nadogradio cooling sistem , LC CC 95 , 2X Arctic F12 i 1X Arctic F8 ( nisu imali vise f12 :) )

12 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

{#}  {#}  {#}

17 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

Jos jedan '' netipicni '' komad hardvera . Ali , kako je meni glazba vezana za racunalo onda se i ovi komadi tu racunaju :)

Audio Technica ATH Pro500 MK2 

Stigle danas  ( zajedno sa poklonom ) , slikane i za sad vracene u box . Do daljnjeg {#}

Poklon Sonus Art-a Poklon Sonus Art-a
Head.Fi-er
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.2.2014 12:14 (unimatrix001).
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Cvrčak je vani((Naviatec ML500W)),došao je FSP Raider 550W. Napajanje je odlično, ima dovoljno dugačke kablove za cable managment, i sada sam miran 5god s napajanem :D Evo vam slike prije i poslje cable managmenta :D 

Čiščenje od prašine-coming soon ;D

Strm
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2014 20:49 (Strm).
13 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo danas je bio dan za čišćenje mašinerije pa sam usput i poslikao nedavni upgrade ( cooler,zvučna i ventovi) {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.2.2014 20:51 (darijoman).
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Novi ssd, dobio ga od zene za valentinovo{#} ali tek sad poslikao

16 godina
Slike vašeg Hardvera

I meni je došlo nekoliko SSDova, ali za sada je samo jedan u kompu. I taj jedan je veoma sigurno učvršćen(samo privremeno, dok ne nabavim neki adapter) {#}

Znam da je cable managment nikakav, ali to je komp kojeg rastavljam uvjek kada testiram što ne radi negdje, a kućište je katatrofa pa nemam neku želju za slaganjem kablova. A i koristi se samo za net, pa temperature nisu neki problem(no one nikad ne prelaze 50C)

Starija slika, ovo je 4. V300 Starija slika, ovo je 4. V300
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 16:43 (power_user).
13 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Nešto novo kod mene placen 6 eura,znam da cijena nije visoka al to je samo da imam mis jer ne igram nikakve pucacke igre

THIS LIFE IS NOT FOREVER
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice