Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.130
|
čitano: 4.267.908
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
13 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo i moje, malo sređivanja od prašine i poravnavanje kablova :=)

PCE nick: FRipper
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Creativove glasnice pukle,došao red na Geniusove divove.

Biti ili ne biti pitanje je sada.
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo moje prasine na sve strane mogo bi to malo i ocistit :/
Htio bi promijenit kuciste u full tower zbog planova u buducnosti ako imate kakvo kuciste ili kakav prijedlog slobodno se javite.

14 godina
Slike vašeg Hardvera

A rekao sam da ove godine neću ništa više uzimati...no nisam mogao odoljeti :)

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Asus Z77-I deluxe  i  prodigy window side panel...jos cekam phanteksa i 3570k i onda je to to...

17 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Noctua NH-U12S

14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

evo nešt fotki i od mene....nisu neke kvalitete.... ali vidi se :D

17 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Konačno kupljena nova termalna pasta,pa je usljedilo mijenjanje iste na procu i grafičkoj!

15 godina
Slike vašeg Hardvera

Energy Android Smart TV Box

12 godina
Slike vašeg Hardvera

malo opet preinake...stavljena dva 140 mm corsaira od h110 i naprijed stavljena dva af120...dok nedodju af 140 kod nas u ducane opet...ovi od h110 bu posluzili

sorrz fotic mi malo u banani

razorblade
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

MSI Z87 GD65

i7 4770k

Samsung 840 250GB

15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

POšto mi je fotić pri ruci, poslikao i TV Panasonic TX-P42ST60 (došao još prije mjesec dana) i sleeve (došo prije više od pol godine:) )

MDPC MDPC
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 13:42 (domba_Os).
15 godina
Slike vašeg Hardvera

Jucer sam cistia mehanicku. Ducky shine 2 ako ste zaboravili :D.

I kako nisam nikad do sad ima pod rukama gamersku mehanicku tipkovnicu nisam moga shvatit zasto na njima navodno nije toliko dobar feel pod prstima iako se moze kupit tipkovnice sa cherry blue prekidacima. Nedavno sam ima priliku isprobat najjeftiniji ducky-ev model od 600kn (Prijatelj narucio). I stvarno, isto cherry blue prekidaci ali nekako nije mi to to. I jucer rastavljam svoju i sve mi je jasno. Jeftinije gamerske tipkovnice kao i jeftiniji ducky-evi modeli imaju plasticnu podlogu. Tj kad skinete sve poklopce prekidaca (prva slika) ovo na cemu prekidaci stoje je plastika. Kod skupljih tipkovnica kao ovaj ducky-ev model i npr corsairove bolje mehanicke imaju tu podlogu od aluminija. Tj ovaj sheet kompletni na kojem su prekidaci je aluminij. I zato kad mlatite keycapove oni ne tuku u plastiku nego u metal što daje fantastican feel. 

Also kad imate alat za skidanje keycapova sta dobijete s boljim tipkovnicama, mozete je rastavit i sastavit i ocistit cijelu i manje od 2 sata. 

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 15:35 (athlon64).
13 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

dobra stvar ovaj oc key, mogu ga palit iza na I/O limicu ili preko prekidaca kao za paljenje racunala koji si produzim samo skopcam na maticnu :D
OSD monitor se moze ukljucit u bilo kojoj aplikaciji i nesmeta za perfomanse kad nije dio sustava,također moze radit kad je racunalo iskljuceno.

Potpis.
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo, napokon se i ja vratih u svijet PC-eva. :D
Inače, FM2 socket, popis komponenti možete vidjeti pod MOJ PC.

Po meni mislim da nije nešto cable managment, mislim da je to moglo puno puno bolje, al mi se jednostavno nije dalo, bio sam preumoran od posla.

Sprijeda je 1xSytche Kama Flow 120mm, na zadnjoj Coolermaster 120mm (inače je plava ledica, al sam je ugasio).

Trebao je na proc ići Thermaltake Contac 21, al ništa od toga, jer sam ja f**ktard i ne mogu skužit da ne piše fm2 nego fm1.

Uskoro će i neka grafulja tu ići, al prvo napajanje, jer je ovo neko govno Codgen 400W koje mi je samo za početak da mogu ovo sve upogonit.

Da ne brbljam više, slike su tu.

Prije čišćenja Prije čišćenja
Prije čišćenja Prije čišćenja
HDD 2.5" to 3.5" cage i brdo kablova HDD 2.5" to 3.5" cage i brdo kablova
Mbo, rami i proc Mbo, rami i proc
+ PSU :D + PSU :D
The only limit is your own imagination.
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 9:51 (duma.ivan).
17 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

DENON AH-D 340 Music Maniac  - Quick unboxing 

Umjesto najavljenih AKG K550 uletjela odlicna prilika zahvaljujuci Sonus Art-u 

It's all about the sound . (Quincy Jones)
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Spreman za BF4 {#}

P.S. Sluske su vec na usima {#}

FX-8320 FX-8320
G35 G35
G700s G700s
Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
Slike vašeg Hardvera

idemo malo "retro" :)

nabavio sam Keytronic KT1000 crnu, ps/2 , i imam jednu takvu bijelu u malo lošijem stanju sa par dodatnih tipki ,

te gledam da iskoristim i upogonim, napravim neku kombinaciju ili "gaming" verziju sa par tipki različitih ili inverted sa svim bijelim tipkama

(btw,ps/2 je još uvjek "bolji" od usb-a , jedina mana mu je što nije hotswapable! i to što ga se pokušava izgurati kao standard, al je to za neku drugu temu :) )

WIP, ovo je mali preview , moram sve detaljno očistiti ali zasad ne izgleda loša kombinacija :)

"gaming" tipke "gaming" tipke
full view full view
napokon dočekao DNF i Diablo 3
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

i Luka ima nove slusalice (kutija je prazna jer su na glavi, nisu me zeznuli u trgovini),
najbolji "fičr" je da mogu piskit s njima{#}

Potpis
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 14:00 (Luka Ivanković).
12 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo stigla nova grafa i miš

nicky.sl
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Stigla nova masina! {#}

SpyGi je mato.
16 godina
Re: Slike vašeg Hardvera

Nakon dvije reklamacije G.Skilla sataII, u Linksu mi moralo u zamjenu data sataIII...

nestalo im smeća sa lagera ;) nadamo se da ovo bude dugotrajnije...Mushkin Chronos mx

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88
13 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

Novi fotić- Olympus Sp-620 UZ. Super cijena i mogućnosti, a opremio sam ga i kvalitetnijim baterijama. Sada će napokon 7 godina stari Panasonic u mirovinu.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Stigla jos prije dva tjedna nova maticna samo zaboravio staviti slike!

14 godina
Slike vašeg Hardvera

Novi HW Kod mene

Tipkovnica: Ducky Shine 3

Mobitel: Nexus 4

Ako se tko pita gdje kupiti ovu super awesome podlogu, zao mi je, to je limited edition.

WordPress ❤
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Frend mi dao bijelu led traku, meni stvarno lijepo izgleda, isto tako dao mi i 9800gt 1gb. :)

Ne znam zašto su slike ovako nekvalitetne....

The only limit is your own imagination.
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Stroj ima 1.mj i radi ko švicarski sat :) Inače neizgleda prašnjavo...Ovog vikenda ga čistim xD

Strm
12 godina
Slike vašeg Hardvera

evo malo opet preinaka....hardovi stavljeni u dvd cage....dodan jos jedan vent da hladi hardove...bila je inprovizacija s dvostranom trakom...bitno da drzi vent,jel uopce potreban vent ili da ga skinem?...jedino kaj je malo kupus  s kablovima od hdd i ssd,ali nemrem bolje....

limici za hdd za 5.25 limici za hdd za 5.25
drzi se nekako..da ne kemijiam drzi se nekako..da ne kemijiam
malo je kupus,ali... malo je kupus,ali...
kablic od venta nije tu,tak da nemislite.. kablic od venta nije tu,tak da nemislite..
da nije prazna rupa da nije prazna rupa
razorblade
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 17:51 (mariolla79).
13 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

kako sam prodo vodeno, ostala rupa gore na caseu pa sam ga zatvorio :)
bocna stranica iza maticne je ofarbana iznutra u crveno i ubacen ssd.
nije toliko crveno uzivo kao na slikama.

Potpis.
12 godina
Slike vašeg Hardvera

nadopuna...rijesio sam kupus s kablovima...diskove okrenuo kontra i kablovi idu s prednje strane,samo se jedan kabel vidi sada,a i njega cu probat jos bolje sakrit

poslje poslje
prije prije
razorblade
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 22:46 (mariolla79).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice