Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.130
|
čitano: 4.269.203
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Moji starci sebi uzeli tablet PC, točnije ovaj

Kolega Laxarus je napravio review pa slobodno pročitajte ;)

Inače meni jako dobar tablet, jedino nekad sporo učitava neke stranice. Any good must have app recomendetions? {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 14:02 (Krešo91).
15 godina
Slike vašeg Hardvera

Sluske od prosle godine a laptop uzeo ovih dana. Plantronics GameCom 777 i HP ProBook 4740s.

League of Legends EUW username: pomijac - https://plus.google.com/photos/105050429535093254023/albums/5793592120108881025
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Poruka mora sadržavati tekst!

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Stigla ladica za SSD tako da sam Intela 330 od 60GB ovaj tjedan montirao u laptop :) Primjetite propust zaboravljanja vađenja baterije prije početka operacije, no na sreću ništa nije pošlo po zlu :D Inače SSD, k'o SSD, must have, sad je laptop super odzivan i je ono što bi trebao biti, zvjeeeer!!!  {#}

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Kupio GTX 660

13 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Novi A4tech dolazi umjesto mnogo zvučnijeg imena koje me je izdalo...

16 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo meni danas stigla nova grafička, naručena preko portio.hr

Isprobano i super vrti Battlefield 3 na Ultra postavkama rezolucije 1920 x 1080 {#}

Copyright 2012
15 godina
protjeran
Re: Slike vašeg Hardvera

Ja ga kupio sebi, igrala ga moja mlađa sestrična, a sada ga igra sin moje starije sestrične, moj mali nećak.

TRI generacije - i još uvjek je zabavan. Tako sam ponosan.

Project Reality aka Ultra 64 aka Nintendo 64!

From all the things I lost, I miss my mind the most...
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 0:34 (Don Kihoty).
12 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Logitech G510, Sharkoon Darkglider i podloga za miš Coolermaster Storm RX, kupljeno preko Portia prije 2 tjedna (sve zajedno 960 kn {#})
EDIT: sorry za kriminalno lošu kvalitetu slika, kao fotoaparat je poslužila Nokia 5220 {#} 

Grupna Grupna
G510 G510
Podloga Podloga
Miško Miško
Još jedna Još jedna
Futrola + utezi Futrola + utezi
Skriva se Skriva se
Velik sam! Velik sam!
Radno mjesto Radno mjesto
It works!!1 It works!!1
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 8:55 (mrdokic911).
13 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Periferno osvježenje - novi mišonja i 7.1 slušalice. Još čekam podlogu Coolermaster Speed-RX Medium koja će stići tokom idućeg tjedna.

Oba proizvoda su me ugodno iznenadila, slušalice više zbog udobnosti nego zbog zvuka, no i zvuk je odličan! Miš je definitivno najbolji koji sam ikada imao, savršeno leži u ruci, tipke su fenomenalne, jednostavno za svaku preporuku!

EDIT: Ne znam zašto su slike okrenute, a kad ih otvorim na kompu su normalno okrenute...

slušalice box slušalice box
slušalice slušalice
slušalice slušalice
miš miš
miš miš
zajedno zajedno
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 14:52 (peterstern9).
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Poruka mora sadržavati tekst!

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.12.2012 20:09 (QuidZz).
13 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

Kad se već stavlja vodeno-ja ispolirao svoj blok i ukrasio ga karbon folijom. Ali još nije gotovo. {#}

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Zamjenio komp za laptop,pa evo eMachines e528

Potpis
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 23:03 (bancic123).
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

kupio laptop samsung rv513 (jos prije mjesec dana; ali nije bilo vremena za slikanje :P ) , danas jos uzeo ssd vertex 2 60gb i sluske havit ;)

vrlo zadovoljan sluskama.. a ssd cemo sprobati kada dođem kuci... ;)
 Slikano sa samsung galaxy mini s5570i

Sve zajedno Sve zajedno
ssd ssd
Sluške Sluške
13 godina

Dosla zamjena za pokvarenu m3a770de. --- asus m5a78l.

Kaj ova asus-ica ima 3+1 regulaciju? kolko se meni cini da

Werdum Combat Team
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 20:22 (KrpaZG).
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Napokon stigao! CM 690 II

Kuciste je zakon! Veliko, prostrano, ventilatori koji dolaze uz njega su tihi. Meni je prozujao mutavi RedWing, OPET!

Temp pale za 7-9°C. Zakon!

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
14 godina
neaktivan

dva sexy tipa i sexy ambalaža :P

samo krupno, ništa sitniš
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

E sad kolko je za ovu temu,... danas uzeo par wharfedale diamond 10.2 crni,stvarno malo zivlji od dali concept 2 zvucnika otprije

spojeni ce bit na pioneer receiver a on preko neke bolje pc kartice koje uskoro nabavljam al jos sam u razmatranju...

pa ako netko ima zamisao kakvu nek se izjasni...

17 godina
Slike vašeg Hardvera

Eto malo smo se ponovili sa dodacima za PS3

Ps Move starter pack + demo disc + KillZone 3 Ps Move Platinum edition + Ps Move navigation contoler Ps Move starter pack + demo disc + KillZone 3 Ps Move Platinum edition + Ps Move navigation contoler
3D PS3 Move Games set-up 3D PS3 Move Games set-up
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.11.2012 18:27 (4mal).
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Ja sam se također danas igrao sa svojim prahistorijskim (skoro 6 godina starim)  Playstationom 3, ali na drugaciji nacin.  Crkla mi je maticna po drugi put od kako ga imam, sad ceka servis, ili zamjensku matičnu{#}. Rastavio sam ga do kraja, samo nisam vadio hladnjak, jer nemam termalnu pastu

60GB HDD 60GB HDD
u središtu ispod aluminija je IBM CPU u središtu ispod aluminija je IBM CPU
13cm turbinski ventilator 13cm turbinski ventilator
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Nova igračka {#}

14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Eto danas zadnji pokusaj s grafom i neuspjesno, bila na garanciji odbijeno i sad pokusano zapec i dalje nista pa je gotova.

Komp se boota ide zvuk sve smo slike nema :S

Spremna za pecnje Spremna za pecnje
U pecnici U pecnici
rastavljena rastavljena
sarafcici sarafcici
jedna cisto tako jedna cisto tako
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Pošto je vtx3d 6870 počela bacat artefakte, odnesoh je u svijet medija, i dobih povrat nofci, te sam nadoštukal za ovu zverku.

Never trust a computer you can't throw out a window.
13 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Danas doneo full hd monitor LG W2246

Stara pila je dala svoje Stara pila je dala svoje
mirovina mirovina
Pro audio equipment
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 21:38 (Nikacc).
17 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

U punoj ljepoti: tri Gigabyte HD7970 graf. kartice sa EK-FC7970 backplateima i vodenim blokovima, spojenim s EK Triple Parallel mostom. Srednji blok je u Copper Acetal izvedbi, a ostala dva su Nickel Acetal. Također, sa svih kartica je skinut tvornički dual slot bracket i montiran EK-VGA I/O single slot bracket, s obzirom da su vodeni blokovi također single slot (veličina hladnjaka tj. bloka u vodenom hlađenju je od sporedne važnosti, toplina se ionako odvodi vodom i rasipa u radijatoru). Tako da je preporučljivo staviti i single-slot brackete kako bi se oslobodili susjedni portovi.

EDIT: Dodao sam i petu sliku gdje su kartice montirane u kućište i upogonjene. Šta reći, antiestetska šuma kablova i crijeva. Za ovakvu konfiguraciju bi mi definitivno trebalo veće kućište jer je u skučenom prostoru bilo kakav cable management neizvediv. Srećom, jedna od glavnih prednosti vodenog hlađenja je da protok zraka kroz kućište nije bitan (barem u mom slučaju gdje je radijator van kućišta) - voda teče u svojem zatvorenom krugu i bitno je samo da se crijeva pretjerano ne uvijaju i iskrivljavaju.

BOINC Combined Statistics for Croatia http://goo.gl/DiiXr
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 13:59 (Vortac).
15 godina
Slike vašeg Hardvera

Eto udomio sam jednog i7 3770k

jadan nije imao gdje otici pa je došao k meni {#}

٩(●̮̮̃•̃)۶ ٩( -̮̮̃ –̃)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ Fear is good !!
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 19:34 (zagy15061984).
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Where i play my games :)

Laptop je za starije igre,a ps3 za novije,pa eto dodajte me na PSN: bancic123, mozda bacimo koju rundu bo-a,mw2,gta4 ili neceg drugog (prihvatit zu requeste,sljedeci tjedan kad mi dodje iskon)

Potpis
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Nova zvjer napokon kupljena i sastavljena :)

14 godina
Slike vašeg Hardvera

Otkupio mali netbook kojeg sam prodao prije par mjeseci,i s obzirom da je imao samo 1 gb rama,odlučio sam ga počastiti povodom našeg ponovnog susreta sa novom 2 gb g-skill pločicom da mi bolje pamti.

10 min za rastavljanje.Piece of cake! 10 min za rastavljanje.Piece of cake!
2 gb Made By G-Skill 2 gb Made By G-Skill
Živ je,operacija uspješno prošla.packard Bell DOT SE Živ je,operacija uspješno prošla.packard Bell DOT SE
Biti ili ne biti pitanje je sada.
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 14:43 (Zizo).
17 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Malo sam posložio kućište, iako nisam baš zadovoljan iako kućište ni nedopušta puno više

lianli a95n lianli a95n
WaterCooled
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice