Moji starci sebi uzeli tablet PC, točnije ovaj
Kolega Laxarus je napravio review pa slobodno pročitajte ;)
Inače meni jako dobar tablet, jedino nekad sporo učitava neke stranice. Any good must have app recomendetions?
Moji starci sebi uzeli tablet PC, točnije ovaj
Kolega Laxarus je napravio review pa slobodno pročitajte ;)
Inače meni jako dobar tablet, jedino nekad sporo učitava neke stranice. Any good must have app recomendetions?
Stigla ladica za SSD tako da sam Intela 330 od 60GB ovaj tjedan montirao u laptop :) Primjetite propust zaboravljanja vađenja baterije prije početka operacije, no na sreću ništa nije pošlo po zlu :D Inače SSD, k'o SSD, must have, sad je laptop super odzivan i je ono što bi trebao biti, zvjeeeer!!!
Ja ga kupio sebi, igrala ga moja mlađa sestrična, a sada ga igra sin moje starije sestrične, moj mali nećak.
TRI generacije - i još uvjek je zabavan. Tako sam ponosan.
Project Reality aka Ultra 64 aka Nintendo 64!
Logitech G510, Sharkoon Darkglider i podloga za miš Coolermaster Storm RX, kupljeno preko Portia prije 2 tjedna (sve zajedno 960 kn )
EDIT: sorry za kriminalno lošu kvalitetu slika, kao fotoaparat je poslužila Nokia 5220
Periferno osvježenje - novi mišonja i 7.1 slušalice. Još čekam podlogu Coolermaster Speed-RX Medium koja će stići tokom idućeg tjedna.
Oba proizvoda su me ugodno iznenadila, slušalice više zbog udobnosti nego zbog zvuka, no i zvuk je odličan! Miš je definitivno najbolji koji sam ikada imao, savršeno leži u ruci, tipke su fenomenalne, jednostavno za svaku preporuku!
EDIT: Ne znam zašto su slike okrenute, a kad ih otvorim na kompu su normalno okrenute...
Ja sam se također danas igrao sa svojim prahistorijskim (skoro 6 godina starim) Playstationom 3, ali na drugaciji nacin. Crkla mi je maticna po drugi put od kako ga imam, sad ceka servis, ili zamjensku matičnu. Rastavio sam ga do kraja, samo nisam vadio hladnjak, jer nemam termalnu pastu
U punoj ljepoti: tri Gigabyte HD7970 graf. kartice sa EK-FC7970 backplateima i vodenim blokovima, spojenim s EK Triple Parallel mostom. Srednji blok je u Copper Acetal izvedbi, a ostala dva su Nickel Acetal. Također, sa svih kartica je skinut tvornički dual slot bracket i montiran EK-VGA I/O single slot bracket, s obzirom da su vodeni blokovi također single slot (veličina hladnjaka tj. bloka u vodenom hlađenju je od sporedne važnosti, toplina se ionako odvodi vodom i rasipa u radijatoru). Tako da je preporučljivo staviti i single-slot brackete kako bi se oslobodili susjedni portovi.
EDIT: Dodao sam i petu sliku gdje su kartice montirane u kućište i upogonjene. Šta reći, antiestetska šuma kablova i crijeva. Za ovakvu konfiguraciju bi mi definitivno trebalo veće kućište jer je u skučenom prostoru bilo kakav cable management neizvediv. Srećom, jedna od glavnih prednosti vodenog hlađenja je da protok zraka kroz kućište nije bitan (barem u mom slučaju gdje je radijator van kućišta) - voda teče u svojem zatvorenom krugu i bitno je samo da se crijeva pretjerano ne uvijaju i iskrivljavaju.
Otkupio mali netbook kojeg sam prodao prije par mjeseci,i s obzirom da je imao samo 1 gb rama,odlučio sam ga počastiti povodom našeg ponovnog susreta sa novom 2 gb g-skill pločicom da mi bolje pamti.