ja agresivan
ali brate ti veze s vezom nemas...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja nemam veze s vezom? Onda zašto ovdje sve kaže da je intel-ov i5 bolji ?
Real world testovi isto tako just google it.
Gle ja ne mislim ništa loše, samo želim utuvit u glavu ovoj balavurdiji (da tako kažem, ako sam ikoga uvrijedio ja se ispričavam) da je intel jednostavno jači/bolji/pametniji izbor ali samo ako imaš novac kojim će se ttaj izbor osigurat.
Kako god okreneš, ne pričam gluposti nego pokazujem očite faktore koji igraju ulogu i izabiranju procesora ili bilo koje komponente.
I reast my case, and swear to STFU in this topic. Peace...
Ja nemam veze s vezom? Onda zašto ovdje sve kaže da je intel-ov i5 bolji ?
Real world testovi isto tako just google it.
Gle ja ne mislim ništa loše, samo želim utuvit u glavu ovoj balavurdiji (da tako kažem, ako sam ikoga uvrijedio ja se ispričavam) da je intel jednostavno jači/bolji/pametniji izbor ali samo ako imaš novac kojim će se ttaj izbor osigurat.
Kako god okreneš, ne pričam gluposti nego pokazujem očite faktore koji igraju ulogu i izabiranju procesora ili bilo koje komponente.
I reast my case, and swear to STFU in this topic. Peace...
Kao prvo, niti jedan od ovih procesora nije vise u prodaji. taj i5 750 i phenom 955 su podjednaki procesori po performansama (na stock taktovima) i jedan i drugi se mogu overclockati, tu moze prevagnuti to sto i5 ima malo jaci clock to performanse ratio, pa sa manjim podizanjem takta dobivamo vise performnsi.
Danas su u prodaji haswell i ivy bridge od intela, a amd ima fx x3x0 seriju i apu modele. Sve ovisi o budgetu, sto je isplativo. Ako imas 1000kn bolji izbor je fx8 nego intel i3 za tu cijenu (fx8 ga pojede u novim igrama), zapravo fx8 se u novim igrama koje iskoristavaju vise jezgri, mjeri sa i5 modelima koji su dosta skuplji. A sada, ko ima novaca za i7 ili tako nesto, onda je to way to go, amd tu nudi extremno overclockane fx8 modele (fx9 na 5ghz), koji su neisplativi, griju se i vuku struje za pola afrike...
nicky.sl ta 290-tka izgleda ko neka plasticna igracka pod tim hibridom
!
lp
Joj šta mrzim kad kliknem na link a on me odvede na profil!!!
Nije to bilo koji profil to je moj profil 
Sami sebi smo najveci neprijatelji
Svaka čast, odlično izgleda. 
Trenutno da. Sad skupljam novce za neki kvalitetniji monitor. 
@metallic
Jesi probao GT stavit na hladnjak? On bi ipak jos bolje trebao obaviti posao nego Zalman.
a ja mrzim kad mi netko pokazuje
iz debilno ljenih razloga!
Ja ljen??
ako već citiraš nekog i želiš da drugi vide o čemu pričaš onda se potrudi malo a ne stavljaš link profila,inače za sve drugo postoji PM!!
@metallic
Jesi probao GT stavit na hladnjak? On bi ipak jos bolje trebao obaviti posao nego Zalman.
Hvala na sugestiji, razmisljao sam o tome. Mozda jednom i probam, ali ovaj zalman zasad rastura.
GT je jedan od najboljih ventova na svitu ali je i vrlo tezak pa ne zelim da krivi ionako tezak cooler.
Ja ih obozavam zbog tisine uz pristojan flow i jak airpressure.
Velika preporuka svima za GT od scythea, a ovaj zalman je bas prilagodjenog oblika za cooler mount i odlicne performanse cak u quiet modeu. ;)
coffe,coffe,coffe.....
nanek grafulja ti opako visi ako se ne varam! inace super za novi setup, jos samo fali ssd da to sve poleti!
ps. vidim dosta forumasa u zadnje vrijeme stavljaju slike naopako/45° itd...
dajte malo truda oko toga kad ste se vec dosli pohvaliti!
LP
Nanek,
Koliko si to sve platio?
Oko 10k?
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
nanek grafulja ti opako visi ako se ne varam! inace super za novi setup, jos samo fali ssd da to sve poleti!
dajte malo truda oko toga kad se vec dosli pohvaliti!
LP
Hvala, hvala ! :) Kako da je ispravim ? Preteška mi se čini da bi lijepo stajala. SSD neki pada čim skupim para, jedva sam sve ovo kupio 
Nanek,
Koliko si to sve platio?
Oko 10k?
Skup s monitorom 6300 kn.
dajte malo truda oko toga kad se vec dosli pohvaliti!
LP
Hvala, hvala ! :) Kako da je ispravim ? Preteška mi se čini da bi lijepo stajala. SSD neki pada čim skupim para, jedva sam sve ovo kupio 
a ovo
nisi dobio s kucistem Z3? ja s svojim jesam(z3+/ nisam ni skuzio tek poslje vidim jos nesto na dnu kutije:), inace zavezes napojne kablove za gornji kavez od dvd/cd-a da ju oni drze!LPnanek....nice komponente ali pls pls za dobrobit svog novog ljubimca skupi pare i uzmi ssd ...... nemoj da se gusi bezveze....zaboli me dusa!!!!
nanek....nice komponente ali pls pls za dobrobit svog novog ljubimca skupi pare i uzmi ssd ...... nemoj da se gusi bezveze....zaboli me dusa!!!!
Taman došao da napišem to, kad ono :)
dajte malo truda oko toga kad ste se vec dosli pohvaliti!
LP
DA,meni je GTX 570 pokvarila pci-e utor na Sabertooth p-67!!
(
S obzirom na PM upit kakve su stvarno tipke na Coolermaster Octane combou,
evo ovdje mi je najlakše spustiti fotke, izvadio sam dvije nasumične tipke pa pokušao
prikazati kako je riječ o prebojanoj prozirnoj plastici. Koliko je ta boja trajna neznam, ali
iskustvo mi govori da se brzo usjaji i čista plastika pod prstima, tako da će taj mat finiš
prvi nestati, a kako će se sama boja držati, neznam:) Usput i mala usporedba sa
izradom tipki Logitech illuminated k800, koje imaju ipak utisnuta slova i naknadni
plastifikacijski sloj, a i tipke se vide i bez svjetla. Nadam se da se da vidjeti.
Došla nova igračka. Nikon D5200 sa kit objektivom Nikkor 18-105mm i primer objektivom Nikkor 35mm f1.8. Također sam uzeo i Lowepro Flipside 300 torbu, definitivna preporuka svim foto entuzijastima. 
Super igračka! Stari moj ima D5100 i neki glomazan objektiv.
Evo moj kolega odlučija malo pojačat mašinu pa evo slicica sta mi je posla.
U ponediljak kad dođe ostatak sve ću bolje poslikat.
Zašto to kućište?
Pa za te novce ima Zalman Z3+ koji je puno bolji, ima rupe za cable managment, 4 venta dobis...
Lipo figura al ovaj mi se vise sviđa
Sami sebi smo najveci neprijatelji
Kako je "SMOOTH" ovaj titan.
Čestitam!
coffe,coffe,coffe.....
Hvala, Sretan sam ko malo djete.