- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
lol u mad ?
jel tesko stisnut na ovo
i pogledat zadnji post ?
trebo bi i malo kulturnije razgovarat
Ok.
Vidi se koliko me ljudi podržalo, pa ono.
Znači, ti kao autor posta (već si u prednosti jer imaš mogućnost) očekuješ da oni koji čitau tvoj post rade posao koji si ti trebao?
Daj lik, 3 tjedna si tu i pametuješ.
Znači, ja kao osoba koja čita tvoj post moram:
- prvo kliknuti na tvoj link (nadajući se da nije profil bugera)
- ako je profil bugera moram zatvoriti tu karticu, ljut se smiriti i ohladiti
- otvoriti Slike vaše hardvera
- gore otići na zadnji post
- scrollati dolje i pogledati nešto što si ti pri pisanju mogao u nekoliko koraka
Jako pametno, zar ne?
lol u mad ?
jel tesko stisnut na ovo
i pogledat zadnji post ?
trebo bi i malo kulturnije razgovarat
Ok.
Vidi se koliko me ljudi podržalo, pa ono.
Znači, ti kao autor posta (već si u prednosti jer imaš mogućnost) očekuješ da oni koji čitau tvoj post rade posao koji si ti trebao?
Daj lik, 3 tjedna si tu i pametuješ.
Znači, ja kao osoba koja čita tvoj post moram:
- prvo kliknuti na tvoj link (nadajući se da nije profil bugera)
- ako je profil bugera moram zatvoriti tu karticu, ljut se smiriti i ohladiti
- otvoriti Slike vaše hardvera
- gore otići na zadnji post
- scrollati dolje i pogledati nešto što si ti pri pisanju mogao u nekoliko koraka
Jako pametno, zar ne?
daj lik tu sam 3x duze od tebe zato molim te...
naravno da sam trebao tak ,ali sam zaboravio to napravit
no nacin na koji si mi odgovorio stvarno nije bio uredu pa sam zato iso "pametovat"
i mogo sam te lagano prijavit
I mene ovo jako živcira! 
daj lik tu sam 3x duze od tebe zato molim te...
naravno da sam trebao tak ,ali sam zaboravio to napravit
no nacin na koji si mi odgovorio stvarno nije bio uredu pa sam zato iso "pametovat"
i mogo sam te lagano prijavit
Isprika na "retardiran", ali stvarno sam bio pissed off.
Još jednom, sorry, ali za ubuduće, da znaš
nije li i tebi lakše kada klikneš na nečiji link a ono te odmah odvede tamo gdje si htio?
To linkanje na profil se dogodi kada neko kopira nečije ime, jer se obraća toj osobi, a ne sa namjerom da netko klikne taj link
To linkanje na profil se dogodi kada neko kopira nečije ime, jer se obraća toj osobi, a ne sa namjerom da netko klikne taj link
Kada se to već radi, nije li JEDNOSTAVNIJE kopirati ime osobe i linkati post?
OMG ljudi, jeste toliko komplicirani?
Meni ne smeta, da smeta, žalio bi se. Ako ti smeta, žali mu se na PM, ne spamaj temu.
Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
PS. Ako se ikad budeš rješavao ovog predivnog SLI-a prvo se meni obrati......
Svida mi se konfiguracija, ali koliko ti imas "jabuka" po stolu, laptopu, monitoru, hard disku....Samo sam gledal dal si i na slusalice stavil naljepnicu :D
Svida mi se konfiguracija, ali koliko ti imas "jabuka" po stolu, laptopu, monitoru, hard disku....Samo sam gledal dal si i na slusalice stavil naljepnicu :D
Ne vidim ništa kada kliknem na tvoj link od njega, na 150. str gdje sam stao pregledavajući slike ne vidim njegovu. 
Drugi puta ljepoto probaj linkati taj njegov post, link na njegov profil mi ništa ne znači. Sad bi ja trebao tražiti gdje je on stavio svoje slike jer nisu svi (ja sam među njima) pregledali sve slike do kraja.
Hvala, pusa!
Ne vidim ništa kada kliknem na tvoj link od njega, na 150. str gdje sam stao pregledavajući slike ne vidim njegovu. 
Drugi puta ljepoto probaj linkati taj njegov post, link na njegov profil mi ništa ne znači. Sad bi ja trebao tražiti gdje je on stavio svoje slike jer nisu svi (ja sam među njima) pregledali sve slike do kraja.
Hvala, pusa!
Na profilu odi na njegove poruke i otvori najnoviju u Slike vašeg HW. Nije riješenje, ali je brže nego otvarati drugu temu i ići na kraj.
Na profilu odi na njegove poruke i otvori najnoviju u Slike vašeg HW. Nije riješenje, ali je brže nego otvarati drugu temu i ići na kraj.
Nije brze, brze je kopirat iz urla link koji dobijes tako da kliknes "trajni link"(ovako) koji te odvede direktno na njegov post. Hvala na razumijevanju.
Nije brze, brze je kopirat iz urla link koji dobijes tako da kliknes "trajni link"(ovako) koji te odvede direktno na njegov post. Hvala na razumijevanju.
Da kad pišeš post, ali ja pričam kad otvaraš kad netko stavi link na profil.
Tek sada vidio Horned Rearev kutak - majko mila.
Jesu to dvije Marsovke?
Čime se baviš momče? :)
Jesu to dvije Marsovke?
Mora da dila drogu 
Jesu to dvije Marsovke?
Nisu to marsovke, mislim da su to gtx 580 dcii
Jesu to dvije Marsovke?
Nisu to marsovke, mislim da su to gtx 580 dcii
Je da, isto izgledaju Marsovke.
Doduše, na kutiji u sobi piše da je dcii.
My bad.
http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=202&jumpto=2637158&sort=asc&view=flat
Dovraga, daj malo sredi te kablove, imaš kučište sa rupama za CM, daj to iskoristi malo
Sorry morao sam 
http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=202&jumpto=2637158&sort=asc&view=flat
Dovraga, daj malo sredi te kablove, imaš kučište sa rupama za CM, daj to iskoristi malo
Sorry morao sam 
I post bi trebao sredit 
flateR7 ime kucista ti ne NZXT guardian, stara revizija
e da... vidio sam već negdje na netu samo nisam bio siguran...uglavnom, thanks
Sorry morao sam 
Riješeno. ;)
TAKVA KONFA
, a takav loš cable managment i kamera. 
pa kakva je guzva u kucistu kablovi su mu najmanja briga =) ,na koliko ti se grije ova gornja 6970 u igrama? sigurno je jako bucno =)
TAKVA KONFA
, a takav loš cable managment i kamera. 
pa kud je hardove "naopako" okrenio, zadnji kraj hdd-a sa utorima treba gledat na drugu stranu kučišta...a da ne spominjem kablove uz modularno napajanje...
pa kakva je guzva u kucistu kablovi su mu najmanja briga =) ,na koliko ti se grije ova gornja 6970 u igrama? sigurno je jako bucno =)
Nije uopće bučno, ne vrti se na više od 45-50%, a toplija je mozda 15-20°C na loadu.
Nije uopće bučno, ne vrti se na više od 45-50%, a toplija je mozda 15-20°C na loadu.
Ako racunamo da HD 6970 u loadu dostiže 80 °C znaci ova gornja je 95-100°C 
To je puno 
To je puno 
Ne dostize toliko, gornja je max 70-80°C
To je puno 
Ne dostize toliko, gornja je max 70-80°C
Jaooo meni moja gornja nije prelazila 70°C kad je bila u SLI-u i to na 950/ 4500 Mhz na heaven benchu. A pošto je sada otišla jendna
temp mi ne ide preko 65°C.
mada ja mislim da ide tvoja gornja i više od 70-80°C