Pušite li?

poruka: 1.371
|
čitano: 279.411
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Pušite li?
Hacker002 kaže...

kao što rekoh, i don't give a fuck. ak vam se nesvida nemojte ici na takva mjesta i bok

1. Prvo si rekao ovo:

"and here's our conclusion!

ne brinu oni za moje, zašto bi ja za njihovo? meni ako nešto smeta, ja to neradim ili neidem tamo."

Zasto bi mene brinulo tvoje zdravlje?!?!?!?!? (vidis, mogu i ja bubnuti ovako nesto)..... cek cek, zar se u ovoj temi ne savjetuje pusacima da prestanu jer ima puno stetnosti/mana? citas li ti uopce postove? Drugo, ako sam ja recimo dosao u birtiju, gledam tekmu, tu sam s ekipom koja ne pusi... sada dodes ti za par minuta (sam ili s ekipom), znaci li to da bih ja sada trebao izaci van? Odi van ti jbt....

2. Sto se tice alkohola, mogu reci samo jedno: UMJERENOST U JELU I PICU NE STETI NIKOMU, NITI TEBI, A BOME NITI DRUGIMA..... dok s druge strane, da, cigarete ti ne stete ako je umjereno, ali to ima utjecaja i na druge. S obzirom da je pusenje ovisnost (velika ovisnost, a prava umjerenost u pusenju bas i ne postoji), npr. tebi... to u prijevodu znaci: STETIS SEBI I DRUGIMA (svjesno ili nesvjesno) + SMRDI IZ DALJINE BIO OVISNIK ILI NE, BIO PUSAC ILI NE !!!

Kada govorimo o alkoholu.... ne smrdi (osim ako mi bas ne pricas u facu, ako mi "pricas u nos"), ja ne osjetim smrde li nekomu zubi kada govori 50cm-2M dalje od mene, dok cigarete osjetim na 10 metara (a pogotovo ako pusis s "ekipom"). Normalno, oni koji pretjeruju (pijanice) su definitivno najgori jer stete sebi, stete drugim ljudima na cesti itd + uvijek govore kako su sposobni voziti (yeah right!).... e tu nema dvojbe, dok oni pametniji imaju granice u lokanju i sigurno nece pasti tako nisko.

3. Jedini razlog zbog kojeg pusenje nije zabranjeno u javnosti jest: NOVAC, NOVAC, NOVAC.... trebam li ponoviti jos jednom?

4. Je li u redu da ja u svojem stanu/kuci pustim muziku glasno do kasno u noc, za mene je naravno to savrsenstvo... je li to u redu prema mojim susjedima koji se dizu rano, a ja cu se mozda dici u podne?

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
16 godina
lovac82 kaže...
Hacker002 kaže...

kao što rekoh, i don't give a fuck. ak vam se nesvida nemojte ici na takva mjesta i bok

1. Prvo si rekao ovo:

"and here's our conclusion!

ne brinu oni za moje, zašto bi ja za njihovo? meni ako nešto smeta, ja to neradim ili neidem tamo."

Zasto bi mene brinulo tvoje zdravlje?!?!?!?!? (vidis, mogu i ja bubnuti ovako nesto)..... cek cek, zar se u ovoj temi ne savjetuje pusacima da prestanu jer ima puno stetnosti/mana? citas li ti uopce postove? Drugo, ako sam ja recimo dosao u birtiju, gledam tekmu, tu sam s ekipom koja ne pusi... sada dodes ti za par minuta (sam ili s ekipom), znaci li to da bih ja sada trebao izaci van? Odi van ti jbt....

2. Sto se tice alkohola, mogu reci samo jedno: UMJERENOST U JELU I PICU NE STETI NIKOMU, NITI TEBI, A BOME NITI DRUGIMA..... dok s druge strane, da, cigarete ti ne stete ako je umjereno, ali to ima utjecaja i na druge. S obzirom da je pusenje ovisnost (velika ovisnost, a prava umjerenost u pusenju bas i ne postoji), npr. tebi... to u prijevodu znaci: STETIS SEBI I DRUGIMA (svjesno ili nesvjesno) + SMRDI IZ DALJINE BIO OVISNIK ILI NE, BIO PUSAC ILI NE !!!

Kada govorimo o alkoholu.... ne smrdi (osim ako mi bas ne pricas u facu, ako mi "pricas u nos"), ja ne osjetim smrde li nekomu zubi kada govori 50cm-2M dalje od mene, dok cigarete osjetim na 10 metara (a pogotovo ako pusis s "ekipom"). Normalno, oni koji pretjeruju (pijanice) su definitivno najgori jer stete sebi, stete drugim ljudima na cesti itd + uvijek govore kako su sposobni voziti (yeah right!).... e tu nema dvojbe, dok oni pametniji imaju granice u lokanju i sigurno nece pasti tako nisko.

3. Jedini razlog zbog kojeg pusenje nije zabranjeno u javnosti jest: NOVAC, NOVAC, NOVAC.... trebam li ponoviti jos jednom?

4. Je li u redu da ja u svojem stanu/kuci pustim muziku glasno do kasno u noc, za mene je naravno to savrsenstvo... je li to u redu prema mojim susjedima koji se dizu rano, a ja cu se mozda dici u podne?

ovo je regulirano zakonom o javnom redu i miru...ili tak nekak...kucni red od 22-06 ujutro...

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
15 godina
neaktivan
Pušite li?

da, bas se nagledam umjerenosti u picu, a to je, piva, dvije, deset? daj molim te. Koliko se losih stvari dogodilo upravo zbog alkohola.. Ne treba se zagovarati ni jedna ni druga strana, ali pusti ljude da rade sta zele, ako zele pit, neka piju, ako zele pusit neka puse. Ja osjetim konzumenta alkohola isto kao i ti pusaca, pa ne dodjem i seruckam po forumu. dapace ispada kao da si na rubu placa.

17 godina
moderator
Srednji kaže...

iako sam bivsi pusac (prestao nakon 23 godine), uvijek cu drzat stranu pusaca samo zbog jednog razloga....oni koriste LEGALAN proizvod...ako su cigarete stvarno tako stetne onda bi ih zakonom zabranili...govorim na nivou cijelog svijeta, ne samo RH....nisam jos cuo da je neka zemlja zabranila proizvodnju cigareta...samo se zabranjuje pusenje...bez veze...

TKO zabranjuje pušenje? Zabranjuje se trovanje ljudi u javnim prostorima. Pušači i dalje mogu pušiti tamo gdje ne truju druge.

16 godina
xyan kaže...

da, bas se nagledam umjerenosti u picu, a to je, piva, dvije, deset? daj molim te. Koliko se losih stvari dogodilo upravo zbog alkohola.. Ne treba se zagovarati ni jedna ni druga strana, ali pusti ljude da rade sta zele, ako zele pit, neka piju, ako zele pusit neka puse. Ja osjetim konzumenta alkohola isto kao i ti pusaca, pa ne dodjem i seruckam po forumu. dapace ispada kao da si na rubu placa.

Nigdje nisam rekao da trebaju prestati, savjetujem im samo da prestanu jer sami sebi stete..... a on ce meni/nama: "ne brinu oni za moje, zašto bi ja za njihovo?"

Ono, ako ces pusiti.... pusi, ali zasto bih se ja trebao micati? nek se mice on.

BTW sto se tice ovoga sto je rekao @Srednji... mozda, ne znam, ali svejedno nije u redu.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
17 godina
moderator
Srednji kaže...
lovac82 kaže...

ovo je regulirano zakonom o javnom redu i miru...ili tak nekak...kucni red od 22-06 ujutro...

Vidi ti nebuloze! Tu se pozivaš na zakon, a ne shvaćaš da je taj zakon donesen s razlogom. I zakon o zabrani pušenja bio je donesen s razlogom, međutim upleli su se privatni interesi ugostitelja i sve se "sredilo".

Usput rečeno, Ustav RH, članak 50.:

• Poduzetnička se sloboda i vlasnička prava mogu iznimno oganičiti zakonom radi zaštite interesa i sigurnosti Republike Hrvatske, prirode, ljudskog okoliša i zdravlja ljudi.

Dakle, država samim tim što nije zabranila pušenje u javnim prostorima krži svoj temeljni dokument. {#}

17 godina
moderator
xyan kaže...

Ovo nije tema o alkoholu, nego o pušenju, odnosno cigaretnom dimu. Ako želiš raspravljati o alkoholu, otvori odgovarajuću temu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2012 20:48 (mbaksa).
16 godina
Pušite li?

meni je nebuloza da se brani pusenje a cigareta je legalan proizvod...zakaj onda nije zabranjeno pusenje marice a nek uzgoj iste bude legalan....o cem pricamo...

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
17 godina
moderator
Srednji kaže...

meni je nebuloza da se brani pusenje a cigareta je legalan proizvod...zakaj onda nije zabranjeno pusenje marice a nek uzgoj iste bude legalan....o cem pricamo...

I pištolj je legalni proizvod pa ti nije dozvoljeno nekoga upucati njime. I auto je legalni proizvod pa ti nije dozvoljeno njime gaziti ljude. Tako da je nebulozna samo ta tvoja izjava. {#}

16 godina
mbaksa kaže...
Srednji kaže...

I pištolj je legalni proizvod pa ti nije dozvoljeno nekoga upucati njime. I auto je legalni proizvod pa ti nije dozvoljeno njime gaziti ljude. Tako da je nebulozna samo ta tvoja izjava. {#}

kaj ne pricamo ovdje o pusenju? zar nebi trebao otvoriti novu temu za ovo?? {#}

13 godina

To je vaš način, vaditi se, pravdati se na sve moguće načine... Kakve gluposti dajete za opravdanja...

16 godina

gospodo cemu TD?

pozivam se samo na par postova iznad...citiram:

Ovo nije tema o alkoholu, nego o pušenju, odnosno cigaretnom dimu. Ako želiš raspravljati o alkoholu, otvori odgovarajuću temu.

17 godina
moderator
Srednji kaže...

gospodo cemu TD?

pozivam se samo na par postova iznad...citiram:

Dobro znaš zbog čega TD. Zbog trolanja. Poanta mog komentara je bila da to što je proizvod legalan ne znači da ga smiješ zloupotrebljavati na štetu drugih ljudi.

16 godina
Pušite li?

kako ja stetim nekom ako udjem u birc i zapalim pljugu? birc u kojem je dozvoljeno pusenje....ne krsim nikakav zakon...

13 godina
Srednji kaže...

kako ja stetim nekom ako udjem u birc i zapalim pljugu? birc u kojem je dozvoljeno pusenje....ne krsim nikakav zakon...

Trolaš! Štetiš mu zdravlju!

17 godina
moderator
Srednji kaže...

Što misliš kako? Zar ne znaš kako cigaretni dim djeluje?

Trenutno ne kršiš nikakav zakon, pred koju godinu kroz neko vrijeme bi kršio, u mnogim zemljama svijeta bi također kršio. To što po trenutnoj zakonskoj regulativi kod nas ti ne kršiš zakon ne znači da ne štetiš drugima. Ne kužim što ti tu nije jasno.

16 godina
Pušite li?

nije mi jasno zasto se nepusaci malo glasnije ne pocnu javljat na mjestima gdje to treba, markov trg i sl, i da pokusaju nesto promjenit...tu na forumu te malo ko cuje....

13 godina
Srednji kaže...

nije mi jasno zasto se nepusaci malo glasnije ne pocnu javljat na mjestima gdje to treba, markov trg i sl

A što bi s tim dobio?, ispalo bi poput gay pride-a.

16 godina
Pušite li?

a gle...ili se bunis ili sutis i trpis...to se zove demokracija, nitko za tebe nece povuc....moras sam napravit prvi korak...i kaj fali gay pride-u...

17 godina
moderator
Srednji kaže...

nije mi jasno zasto se nepusaci malo glasnije ne pocnu javljat na mjestima gdje to treba, markov trg i sl, i da pokusaju nesto promjenit...tu na forumu te malo ko cuje....

Ne znam u kojoj ti zemlji živiš, ali je očito da ne živiš u Republici Hrvatskoj. Kod nas se ne sluša obične ljude i ne štiti ih se, nego se štiti krupni kapital. Zakon je bio donijet i onda se upleo krupni kapital (ugostitelji) i srušio ga.

13 godina
Srednji kaže...

i kaj fali gay pride-u...

Sad počinjem ozbiljno razmišljati da li trolaš?

16 godina
Pušite li?

ne trolam, postujem sve ljude i njhov nacin zivota...u cemu je problem?

16 godina
Pušite li?

Ne.

Uopće nevidim svrhu toga. Daješ masne pare da se truješ. Di tu ima logike ?

Jedan odličan quote iz Seinfield-a:

“GUY:” [indicating a cigarette] Mind?

“JERRY:” No–go ahead–I second-hand smoke two packs a day.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
16 godina
Pušite li?

ma sve je to u redu...ali ako drzava (bilo koja na svijetu) nije rekla cigarete i dim su stetni za zdravlje idemo zabraniti proizvodnju, nego su rekli ajmo zabraniti konzumaciju...po meni je to puno vece licemjerstvo ....protiv tog se treba borit a ne protiv zabrane pusenja....

15 godina
neaktivan
Pušite li?

Bahati se tip drugome, pico, koliko ti popusis dnevno, ja 3 kutije. kaze ovaj 2 upaljaca XD

17 godina
moderator
Srednji kaže...

ma sve je to u redu...ali ako drzava (bilo koja na svijetu) nije rekla cigarete i dim su stetni za zdravlje idemo zabraniti proizvodnju, nego su rekli ajmo zabraniti konzumaciju...po meni je to puno vece licemjerstvo ....protiv tog se treba borit a ne protiv zabrane pusenja....

I što da ti čovjek sad kaže? Zar nisi sposoban uočiti da smo sve to prošli u zadnjih desetak postova na ovoj temi? Trolaš ili koji ti je ku**c?

Mislim da ni jedna jedina država nije zabranila konzumaciju cigareta - neke su zabranile pušenje u javnim prostorima. Zabranile su trovanje ljudi u javnim prostorima, a ne konzumaciju cigareta kao takvu.

Kakve veze to što je država licemjerna (još i subvencionira proizvodnju cigareta) s tim koliko je cigaretni dim štetan i bi li trebalo biti zabranjeno pušenje u javnim prostorima?

Usput rečeno, što to znači - da država zabrani proizvodnju, prodaju i konzumaciju cigareta, to bi tebi bilo OK?

16 godina

Usput rečeno, što to znači - da država zabrani proizvodnju, prodaju i konzumaciju cigareta, to bi tebi bilo OK?

da

17 godina
moderator
Srednji kaže...

da

Kao prvo, ne kužim onda tvoj angažman na ovoj temi.

Kao drugo, kako bi pušačima (30% psihofizički ovisnog stanovništva) objasnio da im se ukidaju temeljna ljudska prava na pušenje?

16 godina
neaktivan
Pušite li?

Kao dugogodišnji pušač cigareta (u prijevodu đanki -- svak tko pređe određen pušački staž uistinu postaje nikotinski đanki ) držim fige svima vama nepušačima da se ikad ne upustite u ovu zlu avanturu. Razlog ? Pušenje vam je uglavnom lutrija. Od 100 ovisnika njih 5 prođe bez ogrebotine i to zaista je istina.Jednostavno je priroda se pobrinula da svako toliko netko od nas nosi genetski štit za nešto. Od ostalih 95 svi redom nakon dosta broja godina počinju osjećati kako imperija uzvraća udarac - kvaliteta zdravog života dosta opada. Velik broj umire u mukama ali nećete na televiziji vidjeti slike unesrećenih i našopanih morfijem kako prolaze terminalne faze (velik ih je broj) , na TV-u se vrte reklame. Znate što je naj SICK u svemu ? Idem sad jednu zapalit. Zašto? Cigareta je najgora , najperfidnija i najpodmuklija  legalna droga.Vi koji počinjete i branite svoj cool zanos , na vas apeliram. Za ove koji ne puše nema straha.Vi ćete pred zid jednog dana (oops sorry , na cjevčice ako bude sreće a ako ne onda na morfij... ).Bilo bi najbolje iako utopijski zvuči zakonom zabraniti prodaju cigareta uz velike zatvorske penale , jedino tad bi se i ja ostavio (valjda , nadam se).

KRAJ:: U pitanju je nevjerojatno jaka psihoaktivna supstanca (naravno ne u smislu nelegalnih droga) DROGA

NE POČINJI , NE ZNAŠ ISHODE , JAAAAKKKOOO JE MALO VJEROVATNO DA SI TI U ONIH PAR % KOJE NAVODIŠ KAO PRIMJER DA ZAPRAVO PUŠENJE NE MORA BITI TRAGIČNO. DA NE MORA , ISTINA , ALI ZA TEBE ĆE NAJVJEROJATNIJE BITI NA OVAJ ILI ONAJ NAČIN LOŠE ( naravno u najbolje slučaju samo loše jer ima goreg od loše a to vidi sam na google-u ).

Kad ovo pišem javlja mi se potreba da po 150-ti put prestanem , ma neću zapaliti (bar još 25 minuta , đanki)

16 godina
neaktivan
Pušite li?

imaš takvo mišljenje a opet pušiš? bravo za tebe

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice