kao što rekoh, i don't give a fuck. ak vam se nesvida nemojte ici na takva mjesta i bok
1. Prvo si rekao ovo:
"and here's our conclusion!
ne brinu oni za moje, zašto bi ja za njihovo? meni ako nešto smeta, ja to neradim ili neidem tamo."
Zasto bi mene brinulo tvoje zdravlje?!?!?!?!? (vidis, mogu i ja bubnuti ovako nesto)..... cek cek, zar se u ovoj temi ne savjetuje pusacima da prestanu jer ima puno stetnosti/mana? citas li ti uopce postove? Drugo, ako sam ja recimo dosao u birtiju, gledam tekmu, tu sam s ekipom koja ne pusi... sada dodes ti za par minuta (sam ili s ekipom), znaci li to da bih ja sada trebao izaci van? Odi van ti jbt....
2. Sto se tice alkohola, mogu reci samo jedno: UMJERENOST U JELU I PICU NE STETI NIKOMU, NITI TEBI, A BOME NITI DRUGIMA..... dok s druge strane, da, cigarete ti ne stete ako je umjereno, ali to ima utjecaja i na druge. S obzirom da je pusenje ovisnost (velika ovisnost, a prava umjerenost u pusenju bas i ne postoji), npr. tebi... to u prijevodu znaci: STETIS SEBI I DRUGIMA (svjesno ili nesvjesno) + SMRDI IZ DALJINE BIO OVISNIK ILI NE, BIO PUSAC ILI NE !!!
Kada govorimo o alkoholu.... ne smrdi (osim ako mi bas ne pricas u facu, ako mi "pricas u nos"), ja ne osjetim smrde li nekomu zubi kada govori 50cm-2M dalje od mene, dok cigarete osjetim na 10 metara (a pogotovo ako pusis s "ekipom"). Normalno, oni koji pretjeruju (pijanice) su definitivno najgori jer stete sebi, stete drugim ljudima na cesti itd + uvijek govore kako su sposobni voziti (yeah right!).... e tu nema dvojbe, dok oni pametniji imaju granice u lokanju i sigurno nece pasti tako nisko.
3. Jedini razlog zbog kojeg pusenje nije zabranjeno u javnosti jest: NOVAC, NOVAC, NOVAC.... trebam li ponoviti jos jednom?
4. Je li u redu da ja u svojem stanu/kuci pustim muziku glasno do kasno u noc, za mene je naravno to savrsenstvo... je li to u redu prema mojim susjedima koji se dizu rano, a ja cu se mozda dici u podne?