ups, sad vidim da sam krivo skopčal...
a inače watches11 ima ocjenu oko 4ke, tao da nije prevara, a velim u EU su...
navodno je i PerfuWatch u redu...
Ne znam bi li se usudio kupiti. Sumnjam da ga sastavljaju tj. rade u Lijepoj Našoj.Nisam također ni našao nijedan video gdje je rastavljen da se potvrdi da je movement uistinu Švicarac.
3 Reviewa koja postoje na YT zvuče "plaćena" jer svi spomiju manje više iste stvari.
Naručio sam prošle godine Orient automatic s watches11, bio je jeftiniji preko 100e s obzirom na HR cijene.
Sat je stigao s originalnim pakiranjem i certifikatom u roku 5 radnih dana (mislim da iz Španjolske ili Italije)
bez ikakvih dodatnih troškova?
dostava je besplatna, dakle ono kaj je istaknuto kao cijena si platil i ništa više?
Ja sam se nakon dugo vremena počastio (tj moja bolja polovica, ja sam birao) sa novim satom i odabrao sam G-Shock GA-B2100-2AER, malo da se maknem sa smartwatch-a i digitalnih satova.
To je bluetooth i solar verzija, cjenovno nije skup, a meni je fantastičan. Povezuje se sa bluetoothom za sinkronizaciju vremena između sata i mobitela i vrhunska stvarčica.
Mogu reći da sam se sa vremenom zaželio "normalnog sata" i ovo mi je bio odličan odabir (barem za mene) i zadovoljan sam.
Ja sam se nakon dugo vremena počastio (tj moja bolja polovica, ja sam birao) sa novim satom i odabrao sam G-Shock GA-B2100-2AER, malo da se maknem sa smartwatch-a i digitalnih satova.
To je bluetooth i solar verzija, cjenovno nije skup, a meni je fantastičan. Povezuje se sa bluetoothom za sinkronizaciju vremena između sata i mobitela i vrhunska stvarčica.
Mogu reći da sam se sa vremenom zaželio "normalnog sata" i ovo mi je bio odličan odabir (barem za mene) i zadovoljan sam.
Sviđa mi se. Seksi je ta plava boja.
Imam jako sličan plavi kao kolega kojem odgovaraš: GM2100-2A i smeta mi to što kažeš, slabo čitljiv dial. Sat sam po sebi je lijep (frend je rekao starcraft kad ga je vidio :D), ali mi gubi tu neku osnovnu funkciju iščitavanja vremena koje je otežano.
Isto kao ti razmišljam, da uzimam ponovno Casioak, uzeo bih tako neki jednostavniji dizajn s jasno vidljivim dialom.
Ma to su plastičnjaci, sačuvaj bože dizajna.
Nekada je to išlo uz prašak za veš. Dns se prodaje za ipak nešt veće pare.
Nema styla.
Koji je tvoj problem bokte, jel znas sto je G-shock?!?!
sportski izdrzljivi sat, ne moze sve metal i koza biti.
Ma to su plastičnjaci, sačuvaj bože dizajna.
Nekada je to išlo uz prašak za veš. Dns se prodaje za ipak nešt veće pare.
Nema styla.
najprodavaniji sat je Casio F-91W. Puno više stila ima nego neki kineski klonovi ili homageovi. G shock je oduvijek bio sat za sportaše i vojnike, odličan i izdržljiv.