Nosite li sat? izdvojena tema

poruka: 3.555
|
čitano: 1.427.774
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Nosite li sat?

ups, sad vidim da sam krivo skopčal...

a inače watches11 ima ocjenu oko 4ke, tao da nije prevara, a velim u EU su...

navodno je i PerfuWatch u redu...

Ju je je? Je ju je!
15 godina
Nosite li sat?

e je li itko vidio uživo ove satove:

https://www.perun.watch/

iz Hrvatske, koriste 4Hz Sellitu...

Ju je je? Je ju je!
15 godina
Stric_Jura kaže...

e je li itko vidio uživo ove satove:

https://www.perun.watch/

iz Hrvatske, koriste 4Hz Sellitu...

Ne znam bi li se usudio kupiti. Sumnjam da ga sastavljaju tj. rade u Lijepoj Našoj.Nisam također ni našao nijedan video gdje je rastavljen da se potvrdi da je movement uistinu Švicarac.

3 Reviewa koja postoje na YT zvuče "plaćena" jer svi spomiju manje više iste stvari.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2025 9:24 (dj_renny).
13 godina
Stric_Jura kaže...

ups, sad vidim da sam krivo skopčal...

a inače watches11 ima ocjenu oko 4ke, tao da nije prevara, a velim u EU su...

navodno je i PerfuWatch u redu...

Naručio sam prošle godine Orient automatic s watches11, bio je jeftiniji preko 100e s obzirom na HR cijene.

Sat je stigao s originalnim pakiranjem i certifikatom u roku 5 radnih dana (mislim da iz Španjolske ili Italije)

15 godina

bez ikakvih dodatnih troškova?

dostava je besplatna, dakle ono kaj je istaknuto kao cijena si platil i ništa više?

Ju je je? Je ju je!
13 godina
Stric_Jura kaže...

bez ikakvih dodatnih troškova?

dostava je besplatna, dakle ono kaj je istaknuto kao cijena si platil i ništa više?

Da, nakon narudžbe sam ih pitao porukom hoće li stvarno stići. Isto su potvrdili i uredno dostavljeno (mislim da UPS)

15 godina
Vidio ih U Montrea u Splitu.
15 godina
Nosite li sat?

Ja sam se nakon dugo vremena počastio (tj moja bolja polovica, ja sam birao) sa novim satom  i odabrao sam G-Shock GA-B2100-2AER, malo da se maknem sa smartwatch-a i digitalnih satova.

To je bluetooth i solar verzija, cjenovno nije skup, a meni je fantastičan. Povezuje se sa bluetoothom za sinkronizaciju vremena između sata i mobitela i vrhunska stvarčica.

Mogu reći da sam se sa vremenom zaželio "normalnog sata" i ovo mi je bio odličan odabir (barem za mene) i zadovoljan sam.

15 godina
Nocio kaže...

Ja sam se nakon dugo vremena počastio (tj moja bolja polovica, ja sam birao) sa novim satom  i odabrao sam G-Shock GA-B2100-2AER, malo da se maknem sa smartwatch-a i digitalnih satova.

To je bluetooth i solar verzija, cjenovno nije skup, a meni je fantastičan. Povezuje se sa bluetoothom za sinkronizaciju vremena između sata i mobitela i vrhunska stvarčica.

Mogu reći da sam se sa vremenom zaželio "normalnog sata" i ovo mi je bio odličan odabir (barem za mene) i zadovoljan sam.

Sviđa mi se. Seksi je ta plava boja.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 9:36 (dj_renny).
15 godina
Meni ne dolaze u obzir ovi sa nečitljivim dialom.

Ja sam uzeo sivi Casioak, i sa sivim dialom, koji nije solar.
Kad sam ga pred 3 godine birao cijenio sam to što nije crni kao većina digitalnih satova, a opet lako nosiva neutralna siva, i imao je pozitivan mali display koji je čitljiviji nego crni display. Ali sada sa vremenskim odmakom bih radije da mu je još veći kontrast kod analognog dijela, dakle još čitljiviji iako imam dobar vid, a za crni display kužim da je sporedan jer ga gledam praktički samo kad namještam sat.

Solarni model ima tu prednost da se i namješta preko mobitela. Nije ni čudo da je žuti solarni model popularan i obično skuplji nego crni, jer ima pozitivan display i ujedno je odlično kontrastan analogni dio. Case i remen mnogi odmah zamjene na tom modelu.

Inače, meni je Casioak malo udobniji na ruci nego klasična kocka DW-5600, pogotovo otkako sam zamjenio remen za onaj gumeni koji inače dolazi na metalnom Casioak GM-2100. Preko aliexpressa.

Da sad kupujem Casioak uzeo bih nedavno otkriveni kojeg nema na europskom tržištu:
GA-2100RL-1A
ili klasični kontrastni
GA-2100-1A
14 godina

Imam jako sličan plavi kao kolega kojem odgovaraš: GM2100-2A i smeta mi to što kažeš, slabo čitljiv dial. Sat sam po sebi je lijep (frend je rekao starcraft kad ga je vidio :D), ali mi gubi tu neku osnovnu funkciju iščitavanja vremena koje je otežano. 

Isto kao ti razmišljam, da uzimam ponovno Casioak, uzeo bih tako neki jednostavniji dizajn s jasno vidljivim dialom.

17 godina
Nosite li sat?

Jednostavna čitljivost sata je uvijek na prvom mjestu.

11 godina
Nosite li sat?

Ma to su plastičnjaci, sačuvaj bože dizajna. 

Nekada je to išlo uz prašak za veš. Dns se prodaje za ipak nešt veće pare.

Nema styla.

Mac
13 godina

Koji je tvoj problem bokte, jel znas sto je G-shock?!?!

sportski izdrzljivi sat, ne moze sve metal i koza biti.

scion of the storm
15 godina
PzKpfw kaže...

Ma to su plastičnjaci, sačuvaj bože dizajna. 

Nekada je to išlo uz prašak za veš. Dns se prodaje za ipak nešt veće pare.

Nema styla.

najprodavaniji sat je Casio F-91W. Puno više stila ima nego neki kineski klonovi ili homageovi. G shock je oduvijek bio sat za sportaše i vojnike, odličan i izdržljiv.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice