Najbolja je ona:
1 jezgra = 1 auto
2 jezgre = 2 auta
.......
.......
.......
2 auta ne voze duplo brze od jednog vec mogu prevoziti 2x vise putnika.
Najbolja je ona:
1 jezgra = 1 auto
2 jezgre = 2 auta
.......
.......
.......
2 auta ne voze duplo brze od jednog vec mogu prevoziti 2x vise putnika.
Sad se sjetio kad je meni frend govorio da je mac bolji od pca jerr za njega nepostoje virusi kao da su svi virusi za windows napravljeni
Sad se sjetio kad je meni frend govorio da je mac bolji od pca jerr za njega nepostoje virusi kao da su svi virusi za windows napravljeni
Nije puno ni fulao..
Nije puno ni fulao..
Onda ja jesam
1. Pitam frenda koliko RAM memorije ima i on odgovori "78%" o.O
2. Frend mi govorio prije nekih 5 mjeseci da ima Core2Duo i dođem ja kod njega da igramo Mirrors Edge i dok je palio komp sam ga pitao mogu nešto pogledati i rekao je da mogu i ja pogledam koji proc ima kad ono vidim da ima Phenom II x4
Valjda je mislio da se kuži u to...
Moj frend, je čito o OC-u. Bio je iznenađen pregorenom matičnom i procom. Jednostavno stavio je neku masovnu voltažu na full jeftinu gigabyteicu. I proc i matična otišli, ali bitno da on zna OC-at.
Moj frend, je čito o OC-u. Bio je iznenađen pregorenom matičnom i procom. Jednostavno stavio je neku masovnu voltažu na full jeftinu gigabyteicu. I proc i matična otišli, ali bitno da on zna OC-at.
what a n00b
Evo od zadnjih par dana:
Amerikanci ne mogu igrat igre koje nisu napravljene u Americi.
Pokido mi se torrent.
edit.
Pitam ja frenda koje rame ima a a on meni XFX HD5450 512MB.
Počeo sam plakat od smijeha.
Ako ćeš već izmišljat, onda izmisli nešto bolje.
I kaze se RAM ne rami.
situacija iz vemila:
dok sam još i radio tamo, dođe tip sa laptopom i kaže ne može gledati dvd filmove (trebalo instalirat bilo kakav player)
i pri paljenju se pojavi boot screen i piše velikim slovima LAST XP.
a veli rođo:'' lase to'j dobar program?'' :)
još jači je ovaj, tad više nisam radio al sam se našao u tom trenutku u vemilu.
ulazi lik i kaže:
- kupac: jel vi imate ono da se pošalju slike na internet (pokazuje na prazno kućište)
- trgovac (tad bivši kolega) i ja: mislite na komp?
- kupac: ma ne cili kompjuter samo ono di se stavi cd sa slikama
- ja: a imate li vi komp pa vam treba ugradit pržilicu
- kupac: nemam al ne triba meni cili kompjuter samo to za cd rekli su mi da to košta 200kn
htio je poslat slike internetom bez komp jer i ne zna što je, tribala mu je samo pržilica da stavi cd i pošalje slike nekoj curi internetom?
LOL
Od kolegice s posla sin od 15 god ''ZAGRIŽENI IGRAČ'' - i zamoli ona mene da pogledam komp jer je odjedamput prestao raditi.
Reko ajde, bacit ću oko. I donese ona komp, a na kućištu s gornje strane udubljenje dobrih 10x20 cm, ispale bočne stranice jer više ne pašu u okvir, a i one su izrazbijane sa svih strana.
U kompu WD Blue 500 gigi, asrockova ploča, AMD Phenom X4, Radeon 4870, sve solidne komponente...
Upalim komp, ma ništa, samo pišti. Odmah sam znao da je hard propišao. Odem u Links, kupim isti hard, ugradim komp, instaliram Win7 radi ko urica..
Mali kad popuši u nečemu online uredno razvali komp nogom, šutira ga po sobi i čudi se kaj ne radi...
Od kolegice s posla sin od 15 god ''ZAGRIŽENI IGRAČ'' - i zamoli ona mene da pogledam komp jer je odjedamput prestao raditi.
Reko ajde, bacit ću oko. I donese ona komp, a na kućištu s gornje strane udubljenje dobrih 10x20 cm, ispale bočne stranice jer više ne pašu u okvir, a i one su izrazbijane sa svih strana.
U kompu WD Blue 500 gigi, asrockova ploča, AMD Phenom X4, Radeon 4870, sve solidne komponente...
Upalim komp, ma ništa, samo pišti. Odmah sam znao da je hard propišao. Odem u Links, kupim isti hard, ugradim komp, instaliram Win7 radi ko urica..
Mali kad popuši u nečemu online uredno razvali komp nogom, šutira ga po sobi i čudi se kaj ne radi...
Ja bi mu uzeo par komponenti i zamjenio ih slabijom bracom i rodbinom (tipa 2600pro).
Ja bi mu uzeo par komponenti i zamjenio ih slabijom bracom i rodbinom (tipa 2600pro).
Znaš da mi je to palo na pamet, ali nisam znao kuži li mali kaj ima u kanti... Ispalo je da kuži, pa bi popušio
a i nisam takav lik, neki dan sam jednom špediteru vratio iPhone4 kojeg je ostavio na zaprimanju dokumenata na Jankomiru.
Jesi joj rekao što on radi sa kompom?
Kad sam se prvi put susreo sa nekim 'ozbiljnijim' radom na kompu, negdje oko 6. razreda, ucili smo svasta i izmedju ostalog one precice, npr alt+f4 da se zatvori prozor itd. i sad sam ja mislio da se tasteri moraju stisnuti odjednom, tj u istoj sekundi, zamislite tek koliko sam se mucio kod precica sa 3 tastera
Kad sam se prvi put susreo sa nekim 'ozbiljnijim' radom na kompu, negdje oko 6. razreda, ucili smo svasta i izmedju ostalog one precice, npr alt+f4 da se zatvori prozor itd. i sad sam ja mislio da se tasteri moraju stisnuti odjednom, tj u istoj sekundi, zamislite tek koliko sam se mucio kod precica sa 3 tastera
Trebao si ovo onda nabaviti za ctrl+alt+delete
umjesto šta si ga ponizio, mogo si ispast pametan i objasnit mu što je što...
ovako ti si ispao smiješan, a ne on...ako čovjek ne zna - naučit će.
situacija iz vemila:
dok sam još i radio tamo, dođe tip sa laptopom
a više ne radiš tamo?? zašto??
Jesi joj rekao što on radi sa kompom?
ma vjerojatno je...navečer uz neko pićence... dok je mali špilao igre....
situacija iz vemila:
dok sam još i radio tamo, dođe tip sa laptopom
a više ne radiš tamo?? zašto??
Vemila nema vise, nije bitno zasto tamo ne radi. Napravio si triple post!
Tvoj odgovor na citat 1
Tvoj odgovor na citat 2
Tvoj odgovor na citat 3
Ne shvati ovo kao neko moje pametovanje (do prije 1 godine ni ja to nisam znao), ali imaš za uključiti višestruko citiranje tj. odgovor na nekoliko različitih citata i to sve rješavaš u 1 postu (zaokruženo ti je crveno na slici u prilogu).
Ma jesam, ali mater ga razmazila do boli... Veli da ga je upisala na tenis da se ''ispuše''.. a mali se ispuhuje na kanti...
Ma jesam, ali mater ga razmazila do boli... Veli da ga je upisala na tenis da se ''ispuše''.. a mali se ispuhuje na kanti...
Da se ja "ispusem" tako na kompu roditelji bi me ispuhali iz kuce, premda sam ja platio komp (vecinu)
Kupio prijatelj polovnu(brz kutije,drivera)grafičku karticu,pitam ga ja oćeš da ti je ugradim i drivere instaliram,kaže ma ne ja ću.
Zove me 3h nakon toga"aj dođi nešto neće",i odem ja kad tamo on je ubacio grafičku i kao stari dobri XP treba drivere.
Ovo je on uradio:ubacio grafičku,išao na informacije o čipu i tamo vidio "Unknow",i on fino na google i ukuca ovo "UNKNOV GRAFICH DRIVERE".
LOL
Status na facebook-u: Moj život je gotov, sa ispod slika COD-a MW2, sa porukom this version is no longer vaild for playing. To samo govori kakve frendove imam.
EDIT: I ja sam prije lupo komp kada bih pušio u nekoj igrici, kada sam izbio za to vrijeme pjam brzine, P4 1.6Ghz-a, stari me je naučio pameti.
Da to je najgore kada ima Dual Core procesor i ako mu je 2.4 GHz to je 4,8 GHz,šta bi tek za Phenom X6? :)