Manje upućeni + kompovi = smijeh

poruka: 1.480
|
čitano: 250.088
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Najbolja je ona:

1 jezgra = 1 auto

2 jezgre = 2 auta

.......

.......

.......

2 auta ne voze duplo brze od jednog vec mogu prevoziti 2x vise putnika.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2011 16:04 (AA-d00d).
14 godina

Sad se sjetio kad je meni frend govorio da je mac bolji od pca jerr za njega nepostoje virusi kao da su svi virusi za windows napravljeni {#}

15 godina
protjeran
Re: Manje upućeni + kompovi = smijeh
pa, skoro svi.
Error! The signature row can't display the awesomness of this signature!
16 godina
zelenbic kaže...

Sad se sjetio kad je meni frend govorio da je mac bolji od pca jerr za njega nepostoje virusi kao da su svi virusi za windows napravljeni {#}

Nije puno ni fulao..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
14 godina
DamageHigh kaže...
zelenbic kaže...

Nije puno ni fulao..

Onda ja jesam {#}

14 godina

1. Pitam frenda koliko RAM memorije ima i on odgovori "78%" o.O
2. Frend mi govorio prije nekih 5 mjeseci da ima Core2Duo i dođem ja kod njega da igramo Mirrors Edge i dok je palio komp sam ga pitao mogu nešto pogledati i rekao je da mogu i ja pogledam koji proc ima kad ono vidim da ima Phenom II x4  {#}
Valjda je mislio da se kuži u to...

Game experience may change during online play.
16 godina
neaktivan

Moj frend, je čito o OC-u. Bio je iznenađen pregorenom matičnom i procom. Jednostavno stavio je neku masovnu voltažu na full jeftinu gigabyteicu. I proc i matična otišli, ali bitno da on zna OC-at.

__ __ ____ ____ /\ \ /\ \ /\ _`\ /\ _`\ \ `\`\\/'/ __\ \ \L\ \ __ __\ \ \/\_\ __ `\ `\ /' /'__`\ \ _ <'/\ \/\ \\ \ \/_/_ /
15 godina
EVO kaže...

Moj frend, je čito o OC-u. Bio je iznenađen pregorenom matičnom i procom. Jednostavno stavio je neku masovnu voltažu na full jeftinu gigabyteicu. I proc i matična otišli, ali bitno da on zna OC-at.

what a n00b

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan

Evo od zadnjih par dana:

Amerikanci ne mogu igrat igre koje nisu napravljene u Americi.

Pokido mi se torrent.

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
14 godina

edit.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.8.2011 9:49 (XVII Mini).
15 godina
XVII Mini kaže...

Pitam ja frenda koje rame ima a a on meni XFX HD5450 512MB.

Počeo sam plakat od smijeha{#}.

Ako ćeš već izmišljat, onda izmisli nešto bolje.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

I kaze se RAM ne rami.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
17 godina
protjeran

situacija iz vemila:

dok sam još i radio tamo, dođe tip sa laptopom i kaže ne može gledati dvd filmove (trebalo instalirat bilo kakav player)

i pri paljenju se pojavi boot screen i piše velikim slovima LAST XP.

a veli rođo:'' lase to'j dobar program?'' :)

još jači je ovaj, tad više nisam radio al sam se našao u tom trenutku u vemilu.

ulazi lik i kaže:

- kupac: jel vi imate ono da se pošalju slike na internet (pokazuje na prazno kućište)

- trgovac (tad bivši kolega) i ja: mislite na komp?

- kupac: ma ne cili kompjuter samo ono di se stavi cd sa slikama

- ja: a imate li vi komp pa vam treba ugradit pržilicu

- kupac: nemam al ne triba meni cili kompjuter samo to za cd rekli su mi da to košta 200kn

htio je poslat slike internetom bez komp jer i ne zna što je, tribala mu je samo pržilica da stavi cd i pošalje slike nekoj curi internetom?

LOL

''how yes no''
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2011 12:20 (mierda-del-torro).
17 godina

Od kolegice s posla sin od 15 god ''ZAGRIŽENI IGRAČ'' - i zamoli ona mene da pogledam komp jer je odjedamput prestao raditi.

Reko ajde, bacit ću oko. I donese ona komp, a na kućištu s gornje strane udubljenje dobrih 10x20 cm, ispale bočne stranice jer više ne pašu u okvir, a i one su izrazbijane sa svih strana.

U kompu WD Blue 500 gigi, asrockova ploča, AMD Phenom X4, Radeon 4870, sve solidne komponente...

Upalim komp, ma ništa, samo pišti. Odmah sam znao da je hard propišao. Odem u Links, kupim isti hard, ugradim komp, instaliram Win7 radi ko urica..

Mali kad popuši u nečemu online uredno razvali komp nogom, šutira ga po sobi{#} i čudi se kaj ne radi...

Prodajem zjake...povoljno! A ako sam ti pomogao - stisni HVALA..
15 godina
CrnaBitanga kaže...

Od kolegice s posla sin od 15 god ''ZAGRIŽENI IGRAČ'' - i zamoli ona mene da pogledam komp jer je odjedamput prestao raditi.

Reko ajde, bacit ću oko. I donese ona komp, a na kućištu s gornje strane udubljenje dobrih 10x20 cm, ispale bočne stranice jer više ne pašu u okvir, a i one su izrazbijane sa svih strana.

U kompu WD Blue 500 gigi, asrockova ploča, AMD Phenom X4, Radeon 4870, sve solidne komponente...

Upalim komp, ma ništa, samo pišti. Odmah sam znao da je hard propišao. Odem u Links, kupim isti hard, ugradim komp, instaliram Win7 radi ko urica..

Mali kad popuši u nečemu online uredno razvali komp nogom, šutira ga po sobi{#} i čudi se kaj ne radi...

Ja bi mu uzeo par komponenti i zamjenio ih slabijom bracom i rodbinom (tipa 2600pro).

Gamers Don't Die, They Respawn.
17 godina
GimmieCorsair kaže...
CrnaBitanga kaže...

Ja bi mu uzeo par komponenti i zamjenio ih slabijom bracom i rodbinom (tipa 2600pro).

Znaš da mi je to palo na pamet, ali nisam znao kuži li mali kaj ima u kanti... Ispalo je da kuži, pa bi popušio {#}

a i nisam takav lik, neki dan sam jednom špediteru vratio iPhone4 kojeg je ostavio na zaprimanju dokumenata na Jankomiru.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2011 16:12 (CrnaBitanga).
17 godina
neaktivan
CrnaBitanga kaže...

Jesi joj rekao što on radi sa kompom?

Dalmatinac sam, ovo je moj dom tu su moji didovi davno sidro bacili mene vezali.
15 godina

Kad sam se prvi put susreo sa nekim 'ozbiljnijim' radom na kompu, negdje oko 6. razreda, ucili smo svasta i izmedju ostalog one precice, npr alt+f4 da se zatvori prozor itd. i sad sam ja mislio da se tasteri moraju stisnuti odjednom, tj u istoj sekundi, zamislite tek koliko sam se mucio kod precica sa 3 tastera {#}

U zdravom hardveru zdrav softver
16 godina
pirat01 kaže...

Kad sam se prvi put susreo sa nekim 'ozbiljnijim' radom na kompu, negdje oko 6. razreda, ucili smo svasta i izmedju ostalog one precice, npr alt+f4 da se zatvori prozor itd. i sad sam ja mislio da se tasteri moraju stisnuti odjednom, tj u istoj sekundi, zamislite tek koliko sam se mucio kod precica sa 3 tastera {#}

Trebao si ovo onda nabaviti za ctrl+alt+delete{#}

Stoja
16 godina
protjeran
XVII Mini kaže...

umjesto šta si ga ponizio, mogo si ispast pametan i objasnit mu što je što...

ovako ti si ispao smiješan, a ne on...ako čovjek ne zna - naučit će.

16 godina
protjeran
mierda-del-torro kaže...

situacija iz vemila:

dok sam još i radio tamo, dođe tip sa laptopom  

a više ne radiš tamo?? zašto??

16 godina
protjeran
lzgr kaže...
CrnaBitanga kaže...

Jesi joj rekao što on radi sa kompom?

ma vjerojatno je...navečer uz neko pićence... {#} dok je mali špilao igre....

15 godina
cassini kaže...
mierda-del-torro kaže...

situacija iz vemila:

dok sam još i radio tamo, dođe tip sa laptopom  

a više ne radiš tamo?? zašto??

Vemila nema vise, nije bitno zasto tamo ne radi. Napravio si triple post!

16 godina
cassini kaže...
...

Tvoj odgovor na citat 1

cassini kaže...
...

Tvoj odgovor na citat 2

cassini kaže...
...

Tvoj odgovor na citat 3

Ne shvati ovo kao neko moje pametovanje (do prije 1 godine ni ja to nisam znao), ali imaš za uključiti višestruko citiranje tj. odgovor na nekoliko različitih citata i to sve rješavaš u 1 postu (zaokruženo ti je crveno na slici u prilogu).

Višestruko citiranje Višestruko citiranje
Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
17 godina

Ma jesam, ali mater ga razmazila do boli... Veli da ga je upisala na tenis da se ''ispuše''.. a mali se ispuhuje na kanti... {#}

15 godina
CrnaBitanga kaže...

Ma jesam, ali mater ga razmazila do boli... Veli da ga je upisala na tenis da se ''ispuše''.. a mali se ispuhuje na kanti... {#}

Da se ja "ispusem" tako na kompu roditelji bi me ispuhali iz kuce, premda sam ja platio komp (vecinu) {#}

14 godina
protjeran

Kupio prijatelj polovnu(brz kutije,drivera)grafičku karticu,pitam ga ja oćeš da ti je ugradim i drivere instaliram,kaže ma ne ja ću.
Zove me 3h nakon toga"aj dođi nešto neće",i odem ja kad tamo on je ubacio grafičku i kao stari dobri XP treba drivere.
Ovo je on uradio:ubacio grafičku,išao na informacije o čipu i tamo vidio "Unknow",i on fino na google i ukuca ovo "UNKNOV GRAFICH DRIVERE".
LOL

SENAID
16 godina
neaktivan

Status na facebook-u: Moj život je gotov, sa ispod slika COD-a MW2, sa porukom this version is no longer vaild for playing. To samo govori kakve frendove imam.

EDIT: I ja sam prije lupo komp kada bih pušio u nekoj igrici, kada sam izbio za to vrijeme pjam brzine, P4 1.6Ghz-a, stari me je naučio pameti.

__ __ ____ ____ /\ \ /\ \ /\ _`\ /\ _`\ \ `\`\\/'/ __\ \ \L\ \ __ __\ \ \/\_\ __ `\ `\ /' /'__`\ \ _ <'/\ \/\ \\ \ \/_/_ /
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2011 2:59 (EVO).
15 godina

Još jedan koji zbraja megaherce

Procesor 21.81GHz,graficka 256mb brzina 3.0 i ram 768GB

{#} 

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala
14 godina
protjeran
Ivan_hacker kaže...

Još jedan koji zbraja megaherce

Procesor 21.81GHz,graficka 256mb brzina 3.0 i ram 768GB

{#} 

Da to je najgore kada ima Dual Core procesor i ako mu je 2.4 GHz to je 4,8 GHz,šta bi tek za Phenom X6? :)

SENAID
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice