Koliko trošite bandwidtha mjesečno?

poruka: 98
|
čitano: 17.150
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Sad vjerujem da je moguće skinuti tako puno GB s interneta.Evo od juče do danas skinuo oko 53 GB.

Freddie Mercury: „Smislio sam ime Queen. To je samo ime, ali je veoma upečatljivo, očigledno i zvuči odlično. Snažno je, univerzalno i izravno. Ima mnogo vizualnog potencijala i otvoreno je za sve vrste interpretacija.“
16 godina
neaktivan
RE: Koliko trošite bandwidtha mjesečno?

Imam tri mjeseca besplatan Flat tako da je cca. 300 Gb mjesečno. Vjerovatno nemože baš puno više sa 2 mbit dan-noć upaljen. Smijeh

17 godina

Pa daj nek' mi objasne ovi sto skidaju po 200-300 GB, jel vi stignete pogledati sve te filmove, odigrati igre i poslusati muziku koju skinete, il' to skidate samo onako nek se nade na kompu?

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.12.2008 22:14 (croart).
16 godina
neaktivan
croart kaže...

Pa daj nek' mi objasne ovi sto skidaju po 200-300 GB, jel vi stignete pogledati sve te filmove, odigrati igre i poslusati muziku koju skinete, il' to skidate samo onako nek se nade na kompu?

Dok komp skida ja mogu i nešto drugo radit, zar ne?. Osim toga, ako skidaš HD materijale, lako je potrošit stotine Gb.
17 godina
neaktivan

Ne kužim ja ove "manijake" (u pozitivnom smislu, bez uvrede molim!) koji skinu 200 GB mjesečno. Ja skinem ~50 GB, max. 60 GB mjesečno, a četvrtina toga je "tek-tolko-da-se-skida". Inače, veza je od 2 Mbit/s i Flat promet...

1. Nemam toliko prostora na disku da to sve stane, a nemam ni vremena da to sve isprobam prije neg zbrišem

2. Nemam ideja što bi mogao skinuti u 200 GB na mjesec...

S: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? G: Don't call people names Stan!
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.12.2008 22:22 (i_rambo_plache).
17 godina

Ja uzeo tele 2 stick na pretplatu 2god i 3GB paket(zato sto kod mene nemoze adsl doc) i brzina kao kod adsla od 2Mbit,  a nekad je i 3Mbit ovisi o signalu koji dosta varira...

Potrosio sam 2Gb za 3dana, a od 11.12  do danas sam potrosio 3,3GB , a mogu rec da sam dosta tog napravio,ali to nije to volio bih da ima barem paket od 50GB ili flat.

Ja isto nekuzim svog frenda koji skida filmove dan i noc, a na kraju ih ni ne pogleda???? Nema logike

Meni bi internet trebao sluziti za ogame, surfanje po forumima, skidanje drivera i patcheva, koji film, muzika, cod 4 multyplayer,fudzilla i to je to, ali 3Gb nije dosta za to.

17 godina
Electric kaže...
croart kaže...

Dok komp skida ja mogu i nešto drugo radit, zar ne?. Osim toga, ako skidaš HD materijale, lako je potrošit stotine Gb.

Ah, vidi cuda, nikada se toga ne bih sjetio! Nego.... to nije odgovor na moje pitanje.
No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months
16 godina
neaktivan
croart kaže...
Electric kaže...
croart kaže...

Ah, vidi cuda, nikada se toga ne bih sjetio! Nego.... to nije odgovor na moje pitanje.
 Odgledan dio. Filmovi mi trebaju kad odem raditi, jer me po pola godine nema doma, a glavna razonoda su filmovi. A i bez toga možeš napraviti ono što sam prije rekao. Komp skida, a ti gledaš filmove, igraš igru, štogod. Probaj. Skineš HD film, pogledaš ga u sat ipo, dva, a potrošio si pun kufer prometa i jedno dan, dva da ga skineš. Jel ti sad jasnije?
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.12.2008 23:19 (Electric).
17 godina
croart kaže...

Pa ja skidam nove filmove (prvo provjerim trailer na youtube-u da znam o čemu se radi i da vidim jel vrijedno skidanja tj. gledanja) i naravno kad ih skinem da ih sve odgledam...skidam naravno i glazbu (techno trance dance house) ali ne sad na desetke GB, već par GB...
̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest!
16 godina
neaktivan

Potrosim cca mjesecno 100gb.....naravno flate(4mbps).......AMIS RULZ

17 godina
neaktivan

Evo ja imam flat i skidam dan i noć, nema gašenja kompa, ali ne mogu napraviti prometa iznad 150 GB. Mogao bi da skidam preko rapidsharea.

zakuvo sam čaj, dosta mi je fuke, boli me stomak i prolivam na dupe...
17 godina
neaktivan
Electric kaže...
Skineš HD film, pogledaš ga u sat ipo, dva, a potrošio si pun kufer prometa i jedno dan, dva da ga skineš. Jel ti sad jasnije?
 Zašto skidaš HD filmove, zar je tolko bolje gledati HD nego divx film?

Treba ti dva dana da ga skineš, a pogledaš ga u dva sata... Dok za divx meni s 2 Mbit/s treba sat vremena da ga skinem.
S: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? G: Don't call people names Stan!
17 godina

@i_rambo_plache

Pogledaj jedan pa će ti sve biti jasno, pogotovo ako imaš HD TV.

I ja sam se napalio na high def. filmove tako da utorrent radi 24/7 i skinem oko 200gb mjesečno.

q9300@3,00/Gigabyte X48-DQ6/ OCZ Reaper DDR2 @ 1066/ASUS 4870/
17 godina
neaktivan

oko 100-150gb

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
Electric kaže...
Skineš HD film, pogledaš ga u sat ipo, dva, a potrošio si pun kufer prometa i jedno dan, dva da ga skineš. Jel ti sad jasnije?
 Zašto skidaš HD filmove, zar je tolko bolje gledati HD nego divx film?

Treba ti dva dana da ga skineš, a pogledaš ga u dva sata... Dok za divx meni s 2 Mbit/s treba sat vremena da ga skinem.
 Gledam naHD Tv-u, i da, je, toliko bolje.  Kad me neki film, ili dokumentarac baš zanima, probam ga naći u HD. Trebaš vidjeti BBC-ovu seriju Planet Earth u HD. Kad je flat u điru, iplati se.
17 godina
neaktivan

5-6 GB mjesčno

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
16 godina
neaktivan

ovisi , nekad 150 gb , nekad 250gb.

17 godina

Imam flat-rate, i ne znam koliko pravim prometa niti me zanima, to je bit svega...Cool

16 godina
neaktivan

50 gb mjesecno

Death is not the end, she is a new beginning
16 godina
neaktivan

Ja imam oganičenje 10 gb, ali potrošim oko 20 gb... jer se suzdržavam.. Dok sam bio kod rodbine za 3 tjedna sam potrošio 89 gb jer imaju flat, a meni ga starci ne žele uzeti (preskupo). Plač

AMD Turion 64X2 TL-60 2.00 Ghz, Nvidia GF8600M GS, 2 Gb Ram DDR2, 250 GB HDD, 15.4" WXGA 1280X800 monitor
16 godina

ovisno o mistu na hardu, jednu 160-200giga

17 godina

sad jedno off topic pitanje di skidate HD materijal i di nadete i kako titlove na nasem za to?

MSI Platinum P7N | Intel C2D E7300 | 2 x 2gb Kingston HyperX DC | 2 x 9800gtx 512mb | WD 320gb + HITACHI 500gb| Fortron 650w
17 godina
neaktivan
toxic kaže...

sad jedno off topic pitanje di skidate HD materijal i di nadete i kako titlove na nasem za to?

Ja provjerim što je scena izdala - spremim link ili ime filma i rippera i počekam malokada je više njih da vidim za kojeg je napravljen titl, ali u većini slučaja odgovara i drugi prijevod samo da je isto bluray-rip ili čak dvd-rip jer nema razlike u filmu osim kvalitete
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
200-300 giga mjesecno
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc840/950(3800)
15 godina
odjavljen

60-80 gb mi je prosjek tak svaki mjesec.

http://damn-q.mybrute.com
16 godina

Oko 350gb, od toga je oko 150gb upload.

Prvi Hrvatski tracker invite forum: http://www.hr-invites.com/
17 godina
neaktivan

Trošim malo, plaćam puno! Bogataš Jbt Vip.. I prokleti T-com..

Tko hoda, ne trči! ; Bolje biti cijeli život bogat nego 1 dan siromah.
16 godina
neaktivan
benko kaže...
200-300 giga mjesecno

Uhh dobar si @benko Izlanuo se

RIDER
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.12.2009 22:11 (rider15).
17 godina
neaktivan

sad oko 200-300, za par dana bit ce 5 tb kad stigne seedbox :P

VITIS NEMO SINE NASCITUR - Nitko nije rodjen da ne pogrjesi.
15 godina
neaktivan
GeForce kaže...

sad oko 200-300, za par dana bit ce 5 tb kad stigne seedbox :P

Kak ce bit 5 TB, kad ti taj promet ne broji tvoj internet provider Belji se

WinDef.com - Htvatski Windows 7 Forum
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice